Ne gluži par dermatologiem, bet, lasot visus komentārus konkrēti par vienu ārsti, man radās tāds jautājums - kā rodas nu TIK dažādi viedokļi? Viens saka, ka ideāla, superīga dakterīte, otrs, ka pavirša... kā rodas šie spriedumi? Ļoti interesanti tik dažādi viedokļi par vienu ārsti.
Ja Tu par Roznieci, tad, cik novērtos, viņa visiem pārsvarā izraksta standarta komplektiņu, tiem, kuriem tas palīdz, tad arī ir pateicīgi un raksta labas atsauksmes, bet tiem, kuriem nepalīdz viņas izrakstītie līdzekļi, nepieciešami rūpīgāki izmeklējumi un citas metodes, nav apmierināti. Es arī lasīju daudz labu atsauksmju par viņu, nešaubos, ka viņa ir laba daktere, ja tik daudziem ir palīdzējusi, bet tomēr es gaidīju, ko vairāk, jo par vizīti (toreiz vēl latos) samaksāju 25 vai 30 ls, neatceros. Bet vizīte ilga 5 min (20 minūtes nokavēja, kas man ne pārāk patika, jo pati steidzos atpakaļ uz darbu), šķita, ka pat īsti uz mani neapskatījās, izrakstīja to, ko visiem, un atā. Uz analīzēm nenosūtīja. Un tā arī man tie krēmi neko daudz nelīdzēja. Otrreiz pie viņas neietu.