Manai labai draudzenei ir ļoti spēcīgas simpatijas pret vienu vīrieti neilgi viņiem ari bija seksualas attiecības kuras jau kadu laiku beigušās, kā arī pats vīrietis skaidri viņai pateica ka nekā vairāk viņiem nebūs.
Viņš sen man izrādīja simpatijas un nepārprotami lika saprast kad grib mani. Pec ilgas aplidošanas un maniem atraidijumiem, pienāca liktenīgais vakars nedaudz alkohola un attapamies kaili pēc ideāla seksa.
Vēlos turpināt to visu un cik nopratu viņš arī grib. Nezinu cik tas ir pareizi, un vai es nesabojāšu attiecības ar draudzeni vai vienkārši visu to izbeigt un viņai neko neteikt, kā jūs rīkotos šādā situācijā?
Hm... Man ir piemērs no dzīves- esam 6 labākās draudzenes, iesaistītas bija divas draudzenes, viņas atpūtās visu laiku pie savas kursa biedrenes (viņas bija kursabiedrenes abas) un tur bija viens vīrietis ar kuru viena no draudzenēm pargulēja, otra draudzene zināja, pagāja laiks un otra draudzene zinādama, ka gulēja ar draudzeni (tikai viņiem tas bija viens nakts sakars) sagājās ar šo vīrieti. Abas draudzenes izrunājās un visi ir laimīgi. Nu jau šis pāris ir kopā 4 gadus! :)
Tev jau jāzin kāda Tev druška, cik normālu uztveri vai arī....
Bet ja tiko nese viņai tas viss bija, domāju ka viņa reaģēs neadvekāti......jo viss tas svaigi...jo laiks dziedē rētas
Izvērtē kas ir Tev labāks....draudzība....vai šis flirts....jo Tu nezini cik viņam ir nopietni tas viss
Īstai draudzībai nekas netraucēs. Īstai mīlestībai arī.
Bez tam, ideāls sex var būt tikai ar saderīgu partneri. Ar psiholoģiski saderīgu. Tāpēc neiekārojam kuru katru. Un ne ar katru, itkā iekāroto, ir ideāls sex.
es vispirms runātu ar draudzeni, neteiktu, ka esam gulējuši, bet pastāstītu par simpātijām. skatītos kā reaģē.
"īstai draudzībai nekas netraucēs" tā skaisti skan, bet nu.. pārgulēt ar puisi, kas draudzenei ļoti patīk, tomēr ir nodevība un tas sāp.