Klausījos pagājušo svētdien no rīta (laikam bija svētdiena) interviju pa PIECI LV ar puisi, kurš ir strādājis austrumu virtuvju restorānos tieši tajās zemēs (ja nemaldos, Japāna, bet liela varbūtība, ka kļūdos) un viņš teica, ka tas suši, ko ēdam te, īstenībā ļoooti krasi atšķiras no tā īstā.
Bet runājot par to, kāpēc tas ir modē, varu vienīgi minēt to, ka palielinās piedāvājums, tāpēc arī pieprasījums. Taču arī picas, makarūni ir un nāk modē.. Man pašai ir grūti saprast cilvēkus, kas ēd kaut ko konkrētu, jo tas skaitās stilīgi like Nutella, Oreo, tie paši suši etc. Dažiem varbūt tā ir kaut kāda veida izpatikšana citiem, jo tas taču arī skaitās forši, ja var ielikt instagramā bildes ar ēdienu/ drēbēm/ vidi, kas šajā momentā šķiet baigi cool. Īstenībā ej nu zini, kas cilvēkiem dažbrīd darās prātā.. Galvenais, lai pašam labi. ;-)