Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Naudas sadale starp vīrieti un sievieti

Reitings 82
Reģ: 12.01.2016
Jau kādu laiciņu esmu aizdomājusies par to un esmu apjukusi.. Tātad stāsts īsumā tāds. Es tūlīt sākšu pelnīt 1600eur uz rokas, savukārt draugs pelna 2000-2100eur uz rokas. Baigi jauki, bet nu, te sākas problēma, protams :D Draugs savu lielo algu pelna jau aptuveni 3 gadus, es pirms tam kādu pusotru gadu pelnīju tikai ap 200-300eur, ko varētu saukt par mazu papildus darbiņu, superviegls, bet nekad vairak nenopelnīt. Esam kopā 5 gadus, visu šo laiku, gan kad mācījos, gan kad vispār nestrādāju, gan kad strādāju savu mazo darbiņu, draugs mūs abus pilnībā uzturēja visu laiku. Gan dzīvokli maksāja, gan ēšanu, gan man kosmētiku, apģērbus, kurpes, telefonus, datorus davīnaja, gan izklaides apmaksāja. Respektīvi mana nauda palika tikai un vienīgi man un man nekam nebija jātērējas. Tā bija laikā kad viņš labi pelnīja un arī tajā laikā kad vēl ne tik ļoti labi pelnīja. Tagad sākšu pelnīt labi un ir tā, ka laikam maksājumus veiksim uz pusēm. Ne nu gluži skaitīsim visu pa centiem, bet man arī būs japiedalās maksājumos. Kad draugam jautāju kā tieši tas izpaudīsies, ir atbilde, gan jau izdomāsim kā tieši. Saprotu, ka sanāks jau tomēr, ka draugs liks mazliet lielāku daļu nekā es, bet.. aizdomājos, ka redz sanāk pat, ka labāk bija kad pelnīju maz, jo tad nebija jāmaksā par neko :D Nesaprotu vai es domāju dīvaini, vai tomēr nē.. Tāpēc jautājums meitenēm ko domājat par šo situāciju kopumā un vispār kā ir tieši jums? Vairāk interesē tieši tās, kuras pelna tik pat daudz cik vīrieši, jo tās kas pelna maz, tas skaidrs, ka jūsu naudiņa paliek tikai jums.
18.02.2016 12:20 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Izklausās jau kā sapnī, bet realitāte lai kautko dabūtu tev ir kautkas jādod pretī . Vīrietis ir audzināts acīmredzot tā, bet ja viņs sāks just, ka dod tev pārāk daudz, bet no tevis neko nesaņem!? Un runa nav pa naudu.
19.02.2016 20:49 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Un ko aitas bleej?

Jums jau paskaidroja, ka eest negatavoja un dziivokli neshrubiija kopdziives saakumposmaa. Bet aitaam nepielec. Aitas, pirmo reizi ieejot viiriesha dziivoklii, metas mazgaat apenes un cept piiraadzinjus, kaa arii uzbur viiziju par baltaa paltraka balagaanu, x beerniem, dailjdaarzu un suni.

Kaa arii veselam baram no dziivesgudrajaam aitaam jauki ieraksti teemaa par bijushajiem, apzagtas un pa muti dabuujushas no saviem pieguleetaajiem, tachu, kad ir teema, kuraa viirietis ir viirietis nevis Alfonss-cuuka, dziivesgudraas aitas bleej kaa velna apseestas, ka tas nav pareizi.

Tev ir ljoti jauks viirietis, autore, to maksaajumu daliishanu Tu esi dramatizeejusi, ko apstiprina juusu saruna. Pati piedaavaaji un tad pati sacepies.

Savu algu teeree sev, plus nopeerc kaadu nieku maajai un viirietim. Dalju vari uzkraat kaadam lielaakam pirkumam naakotnee, kaa arii neklausies aitu bleeshanu :-D
20.02.2016 00:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits