Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapnis

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Esmu saaukstējusies un mēdzu vairāk sapņot pa naktīm, bet pagājušo nakti redzēju sapni, kurš šķita tik reāls un pamožoties vēl vairākas minūtes likās, ka tam jābūt kādai speciālai nozīmei. Tam kaut ko jānozīmē!
Tad nu PAR SAPNI- pagājušajā naktī sapņoju, ka vidusskolas "mīla" pēkšņi ierodas pie manis mājās, it kā mīlinās ap mani, it kā spēlējas, cenšas noskūpstīt, es nevaru pretoties, bet saku viņam, ka "tu man ļoti patīc, bet es nevaru, tiekos ar kādu". Viņam esot jāiet un apziņa ka viņam ir viņa draudzene. Iet uz satikšanos, bet atstāj telefonu pie manis. Viņš jau aizgājis bet uz viņa telefonu, kurš palicis manā istabā zvana viņa draudzene. Sākumā manī ir vēlme atriebties un izmantot situāciju, kad telefons ir pie manis un pateikt ko riebīgu, taču beigās, saņemoties pacelt telefonu nolemju, ka atbildēšu mierīgi un teikšu, ka viņš draudzīgi apciemojis mani. Man par brīnumu viņa pilnīgi mierīga un pārliecināta par sevi saka "Sveika "AHA", zinu, ka "Jānis" bija apciemojis Tevi un atstājis savu telefonu pie Tevis, izdomāšu kā dabūt atpakaļ un tad sarunāsim pēc tam kā..." Beidzot sarunu aizeju līdz ārdurvīm un redzu ka tās ir līdz galam vaļā. Puisis aizejot nav aiztaisījis kārtīgi izrādās. Gribot vērt ciet, pēkšņi aiz durvīm parādās draugs ar visu draudzeni un abi te it kā uz vienu roku pēkšņi grib abi aplaupīt mani, uzbrukt man.. Beidzās tas smieklīgi. Es aizstāvoties sapūtu gaisa atsvaidzinātājus viņiem acīs un abi nokrita, tomēr mokoties abi uz grīdas bija rokās sadevušies, līdzās viens otram. Pamodos...

Ir garš stāsts par šo puisi, kā ilgi nevarēju aizmirst viņu un labu laiku dievināju viņu kā personu, kā pēc izvēles necīnīties par mani, bet šķirties no viņa puses pēc tam ilgi bija klusums starp mums un tad viņš izrādīja kaut kādu interesi, pēc gadiem 3 kad bija brīvs, bet es liku noprast, ka neko nevēlos, bet nu pēdējo reizi, kad satiku viņu uz ielas man viņš kaut kā šķita svešs un vairs nealku pēc viņa. Tomēr nesen redzētā bilde fb, kur viņš un viņa draudzene Valentīndienā saglaudušies kopā lika savādi atkal uz brīdi sajusties, taču man ir cilvēks nu, kurš tiešām novērtē un nēsā uz rokām, tikai varbūt trūkst tā dzirsts? Ir mīlestība pret viņu, par to, ka mīl mani, bet nejūtos iemīlējusies. Vai tiešām zemapziņā es vēl vēlos to puisi par savējo? Vai kā tulkot šo sapni? Nesaprotu...
18.02.2016 11:50 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Eh...mana vidusskolas "mīla" (un pirmais puisis) tikai pēc daudziem gadiem saprata, ka es viņam esmu piemērota. Žēl, ka jau par vēlu un man pat īsti nebija vairs intereses iesaistīties attiecībās ar viņu pēc visa pārdzīvotā un piedzīvotā. Attiecības mums vienmēr bijušas īpašas (gan kā parastiem draugiem, gan kā pārim).
Pēc tava sapņa es saprotu, ka tev varētu būt kāda nepārdzīvota sāpe. Tieši tas, ka nevarēji viņu ilgi aizmirst. Un, iespējams, tā ir zīme, ka vajag visu palaist, jo gan tev, gan viņam tagad ir savas otrās pusītes ko mīlēt.
18.02.2016 12:17 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Un, iespējams, tā ir zīme, ka vajag visu palaist, jo gan tev, gan viņam tagad ir savas otrās pusītes ko mīlēt.

It kā jau tā varētu būt, bet gan sapnī, gan pēc pamošanās nez kāpēc ļoti gribējās kaut viņš tiešām būtu noskūpstījis mani. Ar nevienu citu neesmu jutusies tā. Zinu, ka tagadējais puisis mani ļoti mīl, taču šaubos vai kādreiz gribēšu no viņa bērnu vai apprecēšos ar viņu... Man vienkārši ir ērti, ka ir kas atbalsta emocionāli un tik ļoti satraucas par mani pēc dažādiem "izmantotāju" tipiem, kuriem interesēja tikai sekss, bet man šķita, ka ar to 1. puisi nebija gluži tā, lai gan mēs toreiz it kā izšķīrāmies tieši tāpēc, ka viņam apnika gaidīt un es vēl nebiju gatava 1. reizei. Mums bija tikai 16. Tagad man šķiet, ka ir bijis visādi - seksuālā pieredze nu ir, bet es dažreiz iedomājos kā būtu ja tas notiktu ar kādu kuru dievinu tā kā dievienāju viņu... un neko nedari lai otram patiktu, bet jo pati DIEVINI katru ķermeņa daļu otrā un viņš liekas ideāls (l) eh... laikam nevajag tā domāt, kad blakus ir puisis, kurš gatavs visu sevi atdot!
19.02.2016 16:14 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu tā vienkārši ir zemapziņas projekcija... Ko tur brīnīties un tulkot? Ieraudzīji FB bildi, atausa atmiņā kaut kādas jūtas un notikumi un rezultātā zemapziņa to visu izprojecējā "pa savam" nelielā krāsainā sapnī. Nevajag meklēt zīmes un nezin ko tur, kur tā nav. Pagātne ir pāgātne. Punkts. (Un puisis ir reāli idiots, ja atskās no meitenes tikai tāpēc, ka olas niez... Tāpēc labāk priecājies, ka viss notika tā, kā notika!).
19.02.2016 16:28 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
AHA kā es tevi saprotu, tā ir tieši tāda situācija kā man bija. Visu laiku biju sapņojusi, ka kādreiz saiesim kopā. Ilgi pēc šķiršanās viņš man sāka ik pa laikam rakstīt, ka visu nožēlo un vēlas mani atpakaļ, kaut arī zināja, ka man ir attiecības tajā laikā. Man pat patiesībā bija žēl, ka tā notiek. Bet, lai kā man viņš kādreiz patiktu, atpakaļ gan neatgrieztos.
19.02.2016 16:53 |

Reitings 99
Reģ: 31.10.2015
Nu tā vienkārši ir zemapziņas projekcija... Ko tur brīnīties un tulkot? Ieraudzīji FB bildi, atausa atmiņā kaut kādas jūtas un notikumi un rezultātā zemapziņa to visu izprojecējā "pa savam" nelielā krāsainā sapnī. Nevajag meklēt zīmes un nezin ko tur, kur tā nav. Pagātne ir pāgātne.

Tieši tā. Pati par viņu domāji, tāpēc arī pēc tam sapņoji par viņu. Iesaku viņu aizmirst;-)
19.02.2016 16:58 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Godigi, visticamāk saaukstēšanās murgi. :)
19.02.2016 17:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)