Hmm, interesanta tēma. Es nedomāju, ka valsts piemērotību būtu jāskata no numerologijas viedokla. Man skiet, ka izanalizējot sevi - kāds esi uzskatos (liberāls vai komservatīvs), kādā klimatā jūties vislabāk (siltā, aukstā, mainīgā), kāds esi pē temperamenta, utt, var noteikt, kura valsts tev ir vispiemērotākā.
Arī uzskatu, ka mērktiecīgs cilvēks varēs izsisties jebkurā valstī, ja valodas zināšanas to atlauj. BET ir valstis, kuras, kā jau minēju augstāk, liek justies cilvēkam komfortablāk un harmoniskāk.
Šobrīd dzīvoju, studēju, strādāju Nīderlandē, bet nejūtos 100% savā vietā, nejūtos droši vakaros Marokānu,turku, polu imigrantu dēl, napatīk nepārtrauktais vējš un arī jūtu diskomfortu holandiešu valodas dēl. Loti patīk jauniegūtie draugi, internacionāls kolektīvs un augstskolas pieeja. Vēl patīk, ka Varam atlauties daudz celot.
Man skiet, ka man piemērotāka būtu Dānijā vai Norvēgija. Arī mūsu pašu Larvija patīk. Itālija, Spānijā patīk kā atpūtas vietas, bet dzīvi tur veidot laikam negribēru.