No 3 minētajiem variantiem ar nosacījumu, ka gribās "lētāk", visnepiemērotākā šķiet Kopenhāgena, jo, pat, ja nokļūšana uzturieni nav sevišķi dārga, tad dzīvošana (ēšana, izklaides, transports) tur ir gan pietiekami dārgs. Noteikti dārgāks variants par Milānu un pieļauju, ka arī par Eindhovenu (Nīderlandē biju pasen, tādēļ sevišķi neatceros, bet šķiet, ka cenas visam nebija tik augstas kā Kopenhāgenā.
Protams, jāraugās, kāda veida ceļojumi un vide jums patīk. Ja lido ar Ryanair, tad, kā aju te minēja - uz Milānu lidojot piezemēsieties Bergamo lidostā un es pat rekomendētu tieši Bergamo arī palikt. Ļoti, ļoti skaista pilsētiņa, vara paņemt nomā auto vai arī ar sabiedrisko aizbraukt vienu dienu uz Milānu, ja nu dikti girbās, bet es neteiktu, ka tur ir nenormāli superīgi, man Bergamo patika labāk (rudenī biju uz 3 dienām, nakšņojām Bergamo, vienu dienu pavadījām tur, vienu dienu ar nomas auto aizbraucām uz Gardas ezeru un Veronu, vienu dienu - Milāna).
Kopenhāgenā, piemēram, sabiedriksais (metro) maksā ap 5 EUR no personas, kaut kādas nebūt ēšanas fast-food variantā - ap 10 EUR jārēķina (ja restorānā vai kafejnīcā, skaidrs, ka vēl vairāk), ieejas biļete, piemēram, Akvārijā - 28 EUR. Ja brauc turp, var paņemt tūri ar kuģīti - ir dažādi maršruti, diezgan forši izvadā pa visurieni, tikai jārēķinās ar vējainu laiku.