biju pie ginekologa un man ieteica pariet uz visadiem nesmarzigiem lidzekliem un palietot eko paketes. Kaa juus kopjaties? kadus lidzeklus lietojat? visi tie eko smeko produkti ir daargaaki, tapeec gribetos dzirdet kadas atsauksmes.
vai lietojat intiimaas ziepes? vai tagad saaku gudrot vai labaak taadas vai eko kaadas?
Lietoju mazgāšanās līdzekłus intīmajai higienai, bet gan tos kurus var nopirkt drogās nevis aptiekās. Mani łoti apmierina, ziepes un dušas želejas vairs nelietoju intimas higienas kopšanai.
Kā arī ieliknišus, paketes, tamponus lietoju bez smaržām. Ar smaržam piekritu, ka nav veseligi jo lai iesmaržinatu to produktu izmanto kimiskas vielas. :)
es vienmēr esmu prātojis.. jūs viņu arī vagīnā iekšā triepjat ?? vai no ārpuses tikai ?? un pēcāk, ja tas tiek darīts iekšā, jūs arī .. paverat šķirbiņu, un izskalojat ?
Par smaržīgajām paketēm runājot, atcerējos uzreiz naturella. Nu tik spēcīga smarža viņām, ka reiz, sēžot vienai meitenei blakus, sajutu uzreiz. Bet tas gan bija senāk, nezinu kā ir tagad ar tām, varbūt vairs nesmaržo tik traki.
Intīmajai higiēnai lietoju drogās nopērkamos līdzekļus. Sūdzību nav:-)
Man patīk no Drogu klāsta Facelle intīmās higiēnas līdzeklis, pērku jau gadiem. Iepriekš pirku aptiekā kaut kādu līdzekli, bet atšķirību nejūtu. Visus MR atribūtus pērku tikai bez smaržām. Vienreiz nopirku ieliknīšus ar vieglu smaržu, pēc tam ilgi ārstējos. Nu nē!
Paketes lietoju parastās bez smaržvielām, nekādas eko. Un mazgāšanas līdzekli lietoju jebkādu parasto lēto, galvenais lai bez smaržvielām un krāsvielām, es vsp ar smaržvielām esmu uz jūs, arī ķermeņa krēmiem utt, alerģija :-/