Sveikas,
Vakariņu beztēmā redzēju, ka vairākas meitenes interesējās, kā mājas apstākļos pagatavot Tokyo karstos sushi.
Tā kā dzīvoju ārzemēs un te kartos sushi nepazīst, nācās eksperimentēt mājās. Un ar nelielu palīdzību no pazīstama Tokyo pavāra ( :-D ), recepte rokā!
Visgaršīgākie siltie suši, manuprāt sanāk, kad tin ar rīsiem uz ārpusi. Ja neesat to darījušas, iesitiet ātri youtubē!
Bet lielais noslēpums jeb virsiņa sastāv no siera (es izmantoju parasto krievijas vai Jong), nedaudz majonēzes un nedaudz sarkanās, asās tobasko mērces. Tokyo arī pievieno mazos lidojošās zivs ikrus, bet veikalā tas būs dārgs pasākums, tāpēc mierīgi var iztikt. Man ļoti garšo mērcītei pievienot mazās garnelītes vai sagrieztas krabju nūjiņas. Tikpat labi, tas var būt smalki sagriezts kalmārs vai mīdijas, vai bekons, kas vien jums garšo.
Satin suši ar ko vien vēlas iekšā, liek lazanjas tipa traukā un mērcīti pa virsu. Nosedz ar foliju un liek uz 10 min sakarsētā cepeškrāsnī. Un- vualā! Nekas pārlieku veselīgs, bet garšīgs bez gala. :-)