Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jautājums mīklu meistarēm?!

 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Sveikas!
Esmu izlēmusi rītdien neveselīgo dienu :-D
Vēlos uzcept mājās picu+ plus pie reizes sakarijas ari paris bulcińad uzcept!
Sakiet, vai var uztaisit tadu mīklu, kas der gan picas pamatnei, gan bulcińām?
Varbūt varat padalīties ar receptēm? :)

Liels paldies! :)
09.02.2016 22:36 |
 
Reitings 246
Reģ: 27.04.2013
bish ne pa teemu, bet ja apniik ar miiklu njemties, es agraak lavashu izmantoju picai.....
09.02.2016 22:39 |
 
Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
kad es vēlos picu, bet negribu ņemties ar mīklu, es ņemu 2 olas, 4 ēd.k. skābā krējuma, 4 ēd.k. majonēzes un 9 ēd. k. miltu. samaisa un tad mīklu sadala uz pusēm, liek uz sakarsētas pannas, liek vēlamo virsū un cep līdz siers izkusis. diemžēl, šī mīklas recepte nederēs bulciņām.
09.02.2016 22:41 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Gatavais rauga mīklas maisījums, un lieta darīta. :) Kaut ko var izdomāt arī no gatavās saldētās kārtainās mīklas - es to parasti sagriežu kvadrātiņos un krāmēju virsū gan saldu pildījumu, gan sāļu.
09.02.2016 22:42 |
 
Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
visaatraakais jau kaartainaa miikla, tik njammiiga :D(l)
09.02.2016 22:43 |
 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Šoreiz nevelos gatavos maisijumus.
Tapec ari interesejos šeit, jo google atrod tikai picas vai bulcińu mīklu receptes.
Es vēlos tādu kas gan tam, gan tam der :)
09.02.2016 22:44 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Picas un bulciņu mīklas ir atšķirīgas... ja vien vēlamā pica nav kā skolas laiku kafejnīcas klasika ar bulciņmīklu pamatā :)
09.02.2016 22:49 |
 
Reitings 287
Reģ: 13.06.2014
Varbūt kāda lietpratēja var komentēt Šokoprieks ielikto recepti un paskaidrot, kāpēc jāliek majonēze? Nevar iztikt tikai ar krējumu?
09.02.2016 22:55 |
 
Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
He, atradu tomēr. :-)
09.02.2016 23:08 |
 
Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Es taisu picu miiklu: milti, saals,oliivella, raugs, cukurs, uudens. Sauso raugu sajauc ar siltu uudeni un cukuru, lauj iedarboties, atseviskji sajauc miltus ar sali un oliivellu, tad pievieno raugu un atstaaj siltaa vietaa apmeram 40 min. Parasti taisu 50/50 - parastie un pilngraudu milti. Esmu arii bulcinjas no shiis miiklas taisiijusi beernam. Sanaak tiiri gardas.
09.02.2016 23:13 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Starp citu, var gan ar pīrādziņu mīklu cept picu. Un sanāk neiedomāāājami garšīgi.
Tiaki nevajag pirkt mīklu, bet pašais taisīt. Baigi vienkārši:

200 gr sviesta, 1 paciņa dzīvā rauga, 1 ēdk. cukura, 1 nepilna tējkarote sāls, 1 gl. piena, 3 gl. milti

Raugu aplej ar pienu, pievieno cukuru un sāli, kārtīgi izmaisa.
Pievieno izkausētu sviestu un pakāpeniski pievieno miltus.
Tad liek ledusskapī uz 1 h.
Un tad to mīklu picai izrullē plānu, plānu. Pīrādziņiem to mīklu tik ļoti plānu nevajag.
Fantastika!!! Pamēģiniet un savādāku mīklu vairs netaisītiet.

Protams, tur ir daudz sviesta un rauga, un ikdienai tas nav labi. Bet mēs nerunājam par ikdienu. :)
10.02.2016 13:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits