kas ar mani notiek?

Reitings 441
Reģ: 29.01.2009
Laikam pirmo reizi šeit rakstu problēmdiskusiju, bet laikam gribas parunāties, un nevienam n saviējiem to atklāti pateikt nevaru.

Jau kādu laiku ar draugu domājām par bērniņu. Šķita, ka abi esam 100% gatavi, un ļoti to vēlamies. No šī gada sākām pamazām pie tā strādāt, arvien biežāk neizmantojot nekādu izsargāšanos.
Un nu tas brīdis ir pienācis(starp citu, ļoti ātri)- esmu stāvoklī.

Draugs no prieka nezina kur likties, bet manī notiek kaut kas dīvains. Pēdējās dienas, kopš rezultātiem es mājās visu laiku raudu (nedomāju, ka tie ir hormoni, jo pirms rezultātu uzzināšanas nebiju emocionāli nestabila), ir iekšējs nemiers un tāda sajūta, ka....... bērnu negribu.

Pēkšņi svarīgs šķiet zaudētais laiks darbā un karjerā, paliek bail par papildus finanšu slogu, negulētām naktīm, bailes no dzemdībām.
Es pārvēršos par egoisti, kas nav gatava bērnam, bet nu jau ir par vēlu. Kāpēc pirms tam es tik drudžaini vēlējos ģimenes pieaugumu, jutu sava bioloģiskā pulkstens tikšķēšanu, bet tagad, kad viss notiek, esmu pilnīgā izmisumā? :-/
06.02.2016 15:57 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Lasu juusu komentaarus un domaaju , cik laimiigas juus esat , ka juus varat stresot par to , kaa visa dziive vareetu mainiities un ka jums ir taada paarlieciiba , ka gruutnieciiba buus veiksmiiga . Piedziivoju spontaano , beernins bija gaidiits un jau ilgu laiku palikt staavoklii nevaru . godigi sakot man ir dusmas , nozheela un izmisums par taadu netaisniibu . :-/ ieprieksheja reizee man bija tikai satraukums un laime . Ikriitu ieksheejs nemiers , jo bija bailes , ka viss vareetu beigties un taa arii notika . Kapec citaam viss tik vienkaarsi :'-(
06.02.2016 19:26 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Kapec citaam viss tik vienkaarsi

Reti kurai ir viss vienkārši un viegli. No katrām grūtībām ir jāprot izvilkt kaut ko pozitīvu, kas ļaus virzīties uz priekšu.
06.02.2016 19:28 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Lollipop, nu par to sapņošanu gan nemācēšu komentēt, jo man tā nav. Realitāti apzinos, bet mēdz būt dažādas domas par to, ka varbūt būtu dzīvē bijis labāk bez bērniem un vīra?... Vai varbūt man būtu bijis jābūt citādai? Vai varbūt man ir pārāk maz ambīciju? Varbūt esmu pārāk "labiņa"? Varbūt visus pasūtīt nafig? Ideāli justos uz vientuļas salas... Nu daudz dažādu domu, bet tāpat saprotu, ka ir tā kā ir un tas pariesībā ir ļoti forši! :D Ak, sievietes!... :-P
06.02.2016 19:28 |

Reitings 2062
Reti kurai ir viss vienkārši un viegli. No katrām grūtībām ir jāprot izvilkt kaut ko pozitīvu, kas ļaus virzīties uz priekšu.

lasot taadu kaa wee komentaarus , dziivesstilu vienkaarsi ielauzhas dusmas un netaisniibas sajuuta par to , ka luuk ir taadas , kuraam dziive pienes visu uz paplaates un pashas to pat nenoveertee , bet citiem ir jaasitas un jaaiet cauri ellei , lai ieguutu to , kas ikvienai sievietei pienaakas kaa dabiskaa veertiiba . :'-(:-(
06.02.2016 19:31 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Kapec citaam viss tik vienkaarsi

Nu, nav jau arī visām viss tik vienkārši! Piemēram, es savā grūtniecības laikā vairākkārt biju uz saglabāšanu, kā arī puiši piedzima priekšlaicīgi, ar niecīgu svaru. Māsa savu meitiņu zaudēja piektajā grūtniecības mēnesī, draudzene ceturtajā. Nu, nav visām viss skaisti un rožaini, daudzas sievietes cīnās par saviem cilvēciņiem ;)!
06.02.2016 19:35 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Luizelza
Man žēl :-( tikai nenokar degunu, varbūt mazliet atslābsti, nedomā par to un viss notiksies. Stress un ieciklēšanās uz palikšanu stāvoklī arī dara savu. Lai izdodās :-)
06.02.2016 19:38 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekītu, nav visām viss tik vienkārši. Daudz ko nosaka arī mūsu pašu pozitīvisms un optimisms dzīvē. Citi sabiezina savas krāsas negatīvajā notikumā, cits vairāk koncentrējas uz labo un visu slikto neņem tik ļoti pie sirds.
06.02.2016 19:40 |

Reitings 2062
Paldies jums par labiem vaardiem (l)
06.02.2016 19:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits