Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grūtības darbā un ar komunikāciju

 
Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Nezinu, kā lai tieku galā ar sevi :(
Ir daudz komunikācijas problēmu, kas slikti izpaužas darba vidē.

1.Man ir nepatīkamas sajūtas, kad priekšnieks nāk runāties ar mani. Vislabāk jūtos aiz datora monitora. Lai tik neviens nekā klāt un neaiztiek.
2.Grūti piezvanīt cilvēkiem. Man ir jāpiezvana un jānorunā tikšanās, bet es to zvanīšanu atlieku un atlieku. Labāk patiktu nosūtīt e-pastu, bet diemžēl tas nav iespējams.
3.Dažkārt grūti ir arī atvērt kādu e-pastu. Ja es redzu sūtītāja vārdu, nobīstos un neveru vaļā. Tikai atzīmēju, ka jāizlasa vēlāk. Vēlāk atveru, izrādās kaut ko steizami vajadzēja un esmu jau nokavējusi.

Nu pilnīgs sviests :-D

Gribu būt kā normāls cilvēks, kurš var brīvi komunicēt ar šefu, piezvanīt jebkuram svešam cilvēkam, sasaukt un vadīt sapulces utt.
05.02.2016 09:50 |
 
Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Cerams, tev palīdzēs justies labāk fakts, ka daudziem jo daudziem cilvēkiem nepatīk zvanīt pa telefonu. Taču tas nebūt nenozīmē, ka šie cilvēki nav normāli. Nedrošību komunikāciju jomā var mazināt tikai pēc iespējas vairāk komunicējot. Citādi nekādi. Starp citu, man kādreiz bija līdzīgi - mani pārņēma šausmas, iedomājoties, ka vajadzēs kādam piezvanīt vai, nedod Dievs, tikties aci pret aci. Pirmais posms manā "ārstēšanās" procesā bija darbs apkalpojošajā jomā studiju gados, bet nākamais - birojā, kur bieži vien jāuztur kontakti ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem. Tagad - bez problēmām zvanu un runāju tikšanās, ciešanas tas man vairs nesagādā. ;)
05.02.2016 10:31 |
 
Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Bet nestrādā jau TopShopā un nav jauzbāžas ar preci, saprotu, ka Tev ir jāpiezvana un jāpaziņo, ka jāierodas uz kādu sapulci vai kaut kas tamlīdzīgs.Varbūt Tev palīdzēs, ja sagatavosi tekstu uz lapiņas, kuru vajag pateikt.Vai esi viena kabinetā? Man no sākuma sagādāja grūtības kādam zvanīt, jo likās, ka kolēģi klausās, esmu pat gājusi runāt kaut kur nostāk.
Un par e-pastiem, labāk uzreiz izlasi un nevajag sadomāties jau pirms esi izlasīju e-pastu. Un īsti jau neviens nezin kurā brīdi esi izlasījusi un ja mierīgi izdomāsi atbildi un uzrakstīsi atpakaļ nekas slikts nevar notikt.Labāk taču ir atbildēt e-pastā nekā zvanīt vai ja pats cilvēks nāks pie Tevis runāties.
05.02.2016 10:39 |
 
Reitings 957
Reģ: 15.11.2015
Piekrītu Rumpumpelei. Vislābāk bailes ir pārvarēt paskatoties tām acīs un pēc tam saprotot, ka nekas šausmīgs taču nenotika. Vari uz lapiņas pierakstīt, ko teiksi, ja baidies apjukt sarunas laikā. Vari arī mēģināt izspēlēt galvā situāciju, no kuras baidies, izdomāt, ko teiksi, kā rīkosies, tas dos nelielu drošības sajūtu. Turklāt, kas gan var notikt telefona sarunas laikā? Centies neatlikt zvanus uz vēlāku laiku, centies pārkāpt sev pāri. Domāju, ja vairākas reizes pielauzīsi sevi piezvanīt uzreiz, kā arī atbildēt uz e-pastiem nekavējoties, lēnā garā problēma pagaisīs. Pasaki sev, ka tas ir jādara un viss.
05.02.2016 10:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!