Draudzene krāpj vīru

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Mana draudzene krāpj savu vīru, un tas man liek justies ļoti nelāgi :-( Protams, es viņu nenodošu un negrasos stāstīt viņas vīram, par to nav runas. Bet kā lai skatās acīs vīram kopīgajos pasākumos? Tās visas sarunas par viņas mīļāko... es to neatbalstu, es jūtos kā līdzatbildīga. Saka, ka tas, kādi ir mūsu draugi, tādi esam arī mēs paši, un es negirbu būt tāda :'-( Dodiet kādu padomu
04.02.2016 09:19 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
raven, esi kaut kāds attiecību ārsts, kas no malas neko nezinot var teikt, ka attiecības veselas vai neveselas un vai cilvēks tajās jūtas labi vai slikti? Tu tā nevari dzīvot, aber lūdzu, nedzīvo, taču kā tu vari spriest par to, kā jūtas konkrētais cilvēks un cik veselas ir viņa attiecības?
Kāds ir definējis, ko konkrēti nozīmē mīlestība? Nē. Vai kāds konkrēti ir definējis, kādu iemeslu dēļ cilvēkiem ir jāprecas? Nē. Tad kā tu vari teikt, ka viņu iemesli ir nepareizi, ja viņiem pašiem ir labi dzīvot un viņi paši nav pieņēmuši lēmumu kaut ko mainīt?
04.02.2016 12:51 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Labāk vienas vētrainas atiecības,nevis ik pēc 5 gadi jaunas un trulas.

Mēdz būt otrādi - vētrainās attiecības ātri beidzas, tāpēc sanāk vairākas "vētrainas" attiecības, bet pēc taviem vārdiem nosauktās "trulas" ir tās, kas ilgst mūža garumā.

Cik tev vispār ir gadu? Attiecības pašas par sevi nav ne trulas, ne vētrainas, bet tādas, kādas tās veido cilvēki. Un tā ir viņu izvēle, kādas attiecības tie izveido.

Attiecības nav kaut kas statisks, tās mainās. Un ar vētrainas tu domā - vienu mirkli brēc viens uz otra, pēc tam nodarbojas ar mežonīgu seksu?

Bet var'but mūsdienās jaunieši cieņu un uzticību pielīdzina trulumam? Tādā gadījumā - we're doomed.
04.02.2016 12:56 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Vai kāds konkrēti ir definējis, kādu iemeslu dēļ cilvēkiem ir jāprecas? Nē.

Lai veidotu ģimeni - ģimene var būt divi vai vairāki cilvēki.

Kā jau teicu - galvenais, lai abi zina uz ko parakstās. Ja abi vienojas, nekas nerada problēmas, bet, kad kāds nav apmierināts, rodas problēmas.
04.02.2016 13:01 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
es personīgi neveidoju atiecības,lai tās būtu mūža garumā, es cenšos nosargāt visu laiku to, kas ir MANS! Un ja to dara abi, tad arī veidojas šīs atiecības uz mūžu.Rezultātā šo gadu laikā mums nav bijuši nekādi strīdi, jo abi baidamies viens otru zaudēt....:-) Mierīgi dzīvot ,plānot bērnu, pirkt dzīvokli utt....ir garlaicīgi,vismaz priekš manis,patīk kāds asumiņš.:-D
04.02.2016 13:04 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Lai veidotu ģimeni - ģimene var būt divi vai vairāki cilvēki.

Ū ja, ūja. Ne jau visi precas, lai veidotu ģimeni.
04.02.2016 13:05 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Ū ja, ūja. Ne jau visi precas, lai veidotu ģimeni.

++++
mani pēc var vispār neprecēties, laulība nav nekāda garantija, ne arī mūžīga vara vienam pār otru!
04.02.2016 13:10 |

Reitings 188
Reģ: 14.09.2015
Ja laulājas, piemēram, katoļu baznīcā, laulība ir gan uz visu mūžu
04.02.2016 13:11 |

Reitings 1138
Reģ: 23.12.2013
vienkaarshi pasaki viiram, vai tu gribeetu, lai tevi shitaa velk aiz deguna? taaa vecene nav tavas draudziibas cieniiga un miilestiibas cieniiga.
Mau*a un nekas vairaak , piedod, bet besii shitaas. tad skiiries, kaapeec saaapini ??? aaaaa
04.02.2016 13:21 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
uz to visu der paskatīties no otras puses- ja šī draudzene spēj krāpt savu otro pusi vai būt par mīļāko citam aizņemtam cilvēkam, kur ir garantija, ka pēc kāda laika viņa neizdomās kārties kaklā šīs nenododošās draudzenes draugam/vīram? manuprāt, ja cilvēkam nav morāles, tad nav. spēj krāpt savējo, spēs kāpt virsū arī draudzeņu vīriem :)

attiecībā uz mīļāko ievešanu kopīgajā draugu lokā- vot tas ir sviests un to cilvēku par gudru nosaukt nevar! ej un guli ar to savu mīļāko kaut kur, kur tevi neviens neatpazīs, bet neiepin tajā visu draugu loku. īpaši, ja tas notiek, visiem šiem cilvēkiem vispirms nepajautājot, vai viņi maz grib tikt iepazīstināti ar šo trešo..
04.02.2016 13:38 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu gruti taa pateikt kaa butu, man vsp ir gruti draudzeties ar cilvekiem kuriem nav nekadas moralas vertibas, kuras ir rupjas , noteikti vel kas. Taa iedomajoties, Ka kada peksni skatu krapt viru - nevaru. Bet, Ja ta notiktu , virietim neteiktu ( savadak butu, ja vini man abi draugi ), bet draudzeni gan vestu pie prata. Par alibi sevi izmantot nelautu, es tadas spelites neiesaistitos, tapat noteikti ari negeibetu zinat kaa ar savu milako laiku pavada. Sads scenarijs butu tad, ja draudzene vnk saktu krapt, jo taa gribas jaunu eksenu. Ai, vsp nezinu kaa butu.
04.02.2016 13:45 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
Hah, tā nav dubultmorāle, bet normāls egoisms, kas piemīt katram cilvēkam :D

Piemēram, iepriekšējā tēmā atbalstīju pateikšanu krāpēja meitenei, jo tā daļēji būtu arī neliela atriebībiņa. Un vēl plusā laba lieta, par ko pašai autorei pēc tam galva nesāpēs, jo tos cilvēkus ikdienā nesatiek un nav ar viņiem saistītas emocionālas jūtas. Tātad pa lielam - tomēr egoisms.

Šajā gadījumā, pasakot draudzenes puisim būs TIKAI vainīgs ziņotājs. Un kurš gan vēlas zaudēt draugu, kurš TEV neko sliktu nav izdarījis?? Tātad - atkal egoisms. Cita lieta, ja draugs ir arī puisis. Tad gan es sākumā noteikti runātu ar draudzeni, kāpēc puisis tad jāvazā aiz deguna, ja nav ar viņu laimīga. Ka varbūt to var risināt kā citādi, nevis seksoties apkārt. Bet, ja izturēšanās nemainītos, pabrīdinātu to puisi ar. Visticamāk, jā, caur kaut kādu vienreizējo okarti vai ne-savu epastu. Jo atkal - egoisms :D
04.02.2016 13:52 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Vai tad saskaņā ar līdzīgas diskusijas viedokļiem nevajadzētu tagad iet un apgaismot vīru, lai padarītu viņam vieglāku dzīvi un atvērtu acis, lai viņš nejūtas piekrāpts uz pazemots un tālāk pats var lemt, ko darīt ar savu laulību? Jo visi, kas "izliekas neko neredzam, piedalās krāpšanā"?

Mmm... un kāpēc izliekas? Bet nu protams sapratu, par kuru diskusiju runā. Žēl, ka atšķirību neredzi ;)

Nav jābūt solidārai ar draudzeni par krāpšanas faktu, bet viņa ir Tava draudzene, kas krāpj ar random (trešo pusi), nevis Tu esi kaut kādā veidā iesaistīta tur. Tā ir citu cilvēku darīšana, nevis personīgi attiecas uz autori.

Smieklīgi lasīt, kopumā, jo abām diskusijām kopīgs ir tikai vārds "krāpšana" |-)
04.02.2016 15:06 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Draudzene arī krāpa vīru. Aizsūtīju informāciju e-pastā vīram (protams no jauna, sveša epasta). Pēc tam draudzene brīnījās kā un no kurienes uzzinājis, mazliet arī šo iekaustījis bij, jo nesen precējušies un kāzas lielas, bet nu nevarēju novaldīt smieklus, kad viņa stāstīja. Muļķe bij un paliks

Jūs tiešām bijāt draudzenes? (t)
Palasot tādus tekstiņus tiešām zūd ticamība draudzībai kā tādai :-/
04.02.2016 15:07 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Vispār diezgan skumīgi apzināties, kāda daļai sieviešu ir izpratne par draudzību..
04.02.2016 15:17 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
Jūs tiešām bijāt draudzenes?
Palasot tādus tekstiņus tiešām zūd ticamība draudzībai kā tādai

Vēl jorpojām esam :-)
04.02.2016 15:20 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Spēju iedomāties Tavu diskomfortu par šo situāciju, bet, manuprāt, Tev nevajag iejaukties. Tas, ka Tu zini šo faktu, nenozīmē, ka tā ir Tava lieta, Tava darīšana.

Un atceries, ka visas laulības nav vienādas!
04.02.2016 15:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
ja šī draudzene spēj krāpt savu otro pusi vai būt par mīļāko citam aizņemtam cilvēkam, kur ir garantija, ka pēc kāda laika viņa neizdomās kārties kaklā šīs nenododošās draudzenes draugam/vīram?

Patiesibaa es zinu preciizi shaadu gadijumu. Kad labaka draudzene pavadija kaazu nakti ar draudzenes viiru, nevis virs ar savu ligavu.... cik nozhelojami....
04.02.2016 15:21 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
labaka draudzene pavadija kaazu nakti ar draudzenes viiru,

zeme atveries
04.02.2016 15:22 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
začeits

tieshi manas domas... taa meitene bija mana labaka draudzene daudzu gadu garumaa, liidz izshkjiras no vira un atveras kaut kas neritiigi vinjai, paldies, Dievam! musu celji skhjiiraas....
04.02.2016 15:24 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
labaka draudzene pavadija kaazu nakti ar draudzenes viiru, nevis virs ar savu ligavu.... cik nozhelojami.

tas ir kā? tjip apprecās cilvēki un vakarā pasaka, labi man jābrauc? :-D
04.02.2016 15:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits