Mana pirmā mīlestība bija tiešām ļoti skaista un tagad pēc 6 gadiem jau aizmirsušies visi pārdzīvojumi, atmiņā esmu atstājusi tikai to labāko.
Samīlējušies bijām līdz ausīm un vēl tālāk. Šķīrāmies uz būtībā melu pamata, kas sākotnēji bija pavērsti pret mani: kāds kādam bija teicis, ka es puisi krāpju. Protams, vidusskolā mācoties, jau neko vairāk nevajadzēja, jo īpaši vēl tad, ja tam apakšā bija cits iemesls- viņa paša neuzticība.
Atceros to dienu, kad izšķīrāmies. Nespēju sēdēt skolā, visas rokas trīcēja un asaras bira pašas no sevis, bet mājās neraudāju, tikai blenzu griestos ilgi un dikti. Tā kā bez mūsu kopīgās kompānijas citas man nebija, vadīju laiku vienatnē un pārdomās, daudz mācījos..
Jau citā diskusijā minēju, ka par viņa "varoņdarbiem" uzzināju labu laiku pēc attiecību beigām, un arī to pašu nejauši. Vēlāk šī paša puiša dēļ vīlos savā draudzenē, kas šobrīd ir vienīgais cilvēks, pret kuru izjūtu patiesu naidu un nespēju piedot.
Ar puisi savukārt attiecības ir nokārtojušās un man pat šķiet, ka es viņu joprojām mīlu. Protams, tā vairs nav tāda mīlestība, tas ir pavisam pavisam citādi, bet viņš ir vienīgais uz pasaules, kam es uzticos 110%. Pat pēc visām daudzajām reizēm, kurās viņš mani smagi ir pievīlis.