Es pēc pēdējām tādām attiecībām laikam jau pēc nepilnas nedēļas sāku staigāt uz randiņiem daudz un bieži, gribējās vnk vīriešu uzmanību, pavadīt laiku un novērst domas no šķiršanās, lai gan tāpat jau īpaši nesanāca. Tad pēc 1 mēneša regulāras randiņošanas uzradās viens puisis, kurš pat nedaudz iepatikās par brīnumu, jo viņam bija dažas tādas īpašības, kas man pietrūka bijušajā :D Tik stulbi tas viss sanāca, beigās viņš man izvērtās par plāksteri kādu 3 mēnešu garumā, lai gan tagad skatoties pusis bija ļoti labs.. bet tad kaut kādā brīdī man atkal uzrakstīja bijušais, sapratu, ka man pret bijušo ir daudz stiprākas jūtas nekā pret to puisi un sāku viņu atšūt, tad sanāca, ka 3 dienas pirms izšķīros ar to plāksteri, aizgāju jau atkal uz jaunu randiņu ar citu puisi. Ar šo puisi gan viss bīdījās lēnām, man vnk bija labi un ērti ar viņu pavadīt laiku, jo viņš mācēja labi randiņus izplānot utt, bet tikos tikai tpc, ka bija reizes, kad man bija garlaicīgi un lai varētu aizpildīt laiku :D Paralēli randiņoju ar citiem kādu laiku, bet šitas nekur nepazuda, un tā nu lēnām jau gadu esmu jaunās attiecībās, viss ir labi un par to šķiršanos pat īpaši nedomāju, tāpēc mans ieteikums ir vnk satikt puišus, izbaudīt uzmanību :D (l)