Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Hm, nez visas, kuras atbalsta (jā, "klapes uz acīm un neko nezinu" IR atbalstīšana) krāpšanu, pašas arī ir krāpējas? Ļoti, ļoti iespējams. Kāda skumja aina paveras :)
03.02.2016 18:44 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Aj, palasīju vēl - nu kāds brīnums, ka tik daudzas no jums (un sievietes kopumā) vīrieši neciena. Kā lai ciena, ja pašas viena otru necienāt?
03.02.2016 18:47 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Goda vārds, ja mana draudzene zinātu, ka mans vecis krāpj mani un noklusētu - man draudzenes vairs nebūtu, jo draugi šādi nerīkojas. Bet laikam man mazliet citāda izpratne par draudzību..

++++ Gluži manas domas. Un zinu, ka arī manas draudzenes gribētu dzirdēt patiesību, ja es kko zinātu par viņu draugiem/ vīriem. :-/
03.02.2016 19:13 |

Reitings 236
Reģ: 06.04.2015
Nelasīju visus komentārus, bet tev IR jāsaka, mazums tiešām meitenei uz to puisi rozā brilles, nedod dievs viņiem vēl bērns uzradīsies, a beigās papucis babņiks. Viss jādara ātr
03.02.2016 19:38 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Es šajā situācijā ieteiktu autorei domāt par sevi un to, vai viņa grib riskēt tikt ievilkta svešu attiecību drāmā. Var jau būt, ka viss beigsies ar meitenes atbildes vēstuli "Ok, paldies, ka pateici", bet realitātē tā diez vai būs. Vai autore ir gatava, ka meitene sāks uzbrukt viņai, varbūt tieši otrādi sāks raudāt uz pleca? Varbūt vīrietis atrakstīs kādu "jauku" vēstuli, sliktākajā gadījumā piedraudēs? Varbūt par autori paklīdīs kādas interesantas baumas? Ļoti iespējams, ka beigās tāpat neko nepanāksi, ja puisis ir no sīrupa lējēju šķiras.

Esmu redzējusi vairākus gadījumus, kad meitenes uzzina, ka tikušas krāptas. Tas parasti nav smuki - ne iesaistīts tiek ne tikai pāris.

Es noteikti nevainoju otro sievieti krāpšanā, ne jau viņa kādam ir kaut ko solījusi. Bet šādā situācijā negribētu, ka man kaut ko paziņo. Pazemojums un sāpes ir vēl daudzkārt lielāki, ja sieviete no malas izdomā veikt šādu "žēlsirdības aktu", it kā piekrāptā meitene būtu akla un nevarētu pati ar savu dzīvi tikt galā.
03.02.2016 19:51 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Man ļoti labu draudzeni vīrietis regulāri krāpj ar dažādām vienas nakts sievietēm. Viņiem tikko piedzima bērniņš, ko viņi ļoti gribēja un par ko ļoti cīnījās, bet pat tagad viņš krāpj, bet viņa ir svēti pārliecināta, ka viņš ir pilnīgi uzticams. Un es viņai neko neuzdrošinos teikt, jo nejau es būšu tā, kas izjauks ģimeni.

Es tagad iedomajos, ko es daritu, ja manai labakajai draudzenei butu tads jaaklis, nu nee, es pateiktu.... es negribetu, lai peec cik gadiem vinja uzzin, ka vins visu laiku ir kraapis.... un es tieshi to sagaidu no savas labakas draudzenes, lai pasaka, tas vai piedot virietim vai nee, jau bus manaa zinjaa, bet, ja draudzene kluseetu??? nu baac...
03.02.2016 20:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Runāju ar mammu par šo tēmu.
Viņas draudzene savulaik citai paziņai atvēra acis. Rezultātā pāris neizšķīrās, tikai ieguva jaunu ienaidnieku. Problēmas sākās tad, kad nākotnē šo sieviešu ceļi sāka krustoties karjeras lauciņā :-/ Labais darbs nepalika nesodīts..
03.02.2016 20:27 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Nauda, kas varētu tikt tērēta jūsu bērniem, viņu izglītībai, aizies svešas sievietes bērnam - tas tev netraucē. Vēl, pastāv iespēja, ka vīrs vēlēsies ar šo bērnu tikties (bērns taču nav vainīgs) - tas atņems laiku, ko pavadītu ar tevi un jūsu bērniem.

nu principā es nemēdzu ieciklēties, man vienalga naudu notriec niekos vai samkasā kādam , bet tev patīk fantazēt , redz, štrunts par kaut kādu tiesas piespriestu minimālo alimentu summu, bet ja viņš kaut uz 30 sek gribētu kādu no viņiem ( bērnu vai sievieti ) satikt , tad jau viņam būtu jāizvēlas mēs ar meitu vai mauķele ar savu bērneli. Nu protams mēs varam tālāk fantazēt , ka viņš sakravātu čemodānus , bet es par to ļoti šaubos, jo viņš mūsu meitu dievina un šaubos , ka parakstītos uz tikšanos max 1x mēnesī ....
Es varu piedot krāpšanu , bet nepiedošu nodevību , jā , jā manā skatījumā krāpšana nav tā pati nodevība. Nodevību būtu ziedot kaut 1 minūti nejauši uztaisītam knēvelim !
03.02.2016 21:20 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
Manā skatījumā Feline ir vienkārši drausmīga draudzene :D
03.02.2016 21:29 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Tas, ka atbalstu nelīšanu svešās darīšanās, nenozīmē, ka atbalstu krāpšanu. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pati esmu krāpta vairākkārt, savukārt pati to neesmu darījusi nekad.
Sakars bija tikai starp diskusijas autori un konkrēto vīrieti un nevienu citu. Nekādu ne draudzeni, māti, bērnu, kucēnu, bet tikai ar konkrēto vīrieti. Un tikai ar konkrēto vīrieti jākārto darīšanas. Viņa negulēja ar to draudzeni, tad kādā veidā viņa var būt tajā visā iejaukta? Ja grib pārmācīt vīrieti, tad jāpārmāca vīrieti, nevis draudzeni. Jo vainīgs šajā visā ir tieši vīrietis, nevis autore, kura gribēja seksu un to arī dabūja nezinot, ka vīrietis ir aizņemts.
03.02.2016 21:47 |

Reitings 11162
nu es arī negribētu lai man draudzene pasaka , varbūtība, ka viņa vairs nebūs mana draudzene ir lielāka nekā , ka mans vīrs vairs nebūs mans vīrs, bet tas ir pie noteikuma, ka viņa visu ir uzzinājuši nejauši , neviss piedalījusies
03.02.2016 21:48 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Hm, nez visas, kuras atbalsta (jā, "klapes uz acīm un neko nezinu" IR atbalstīšana) krāpšanu, pašas arī ir krāpējas? Ļoti, ļoti iespējams

Gan šis, gan variants, ka attiecības sievietei ir finansiāli/komforta līmeņa ziņā ļoti izdevīgas. Citādi es neizprotu, kādos gadījumos uz to jāpiever acis bez-bērnu pārī.
03.02.2016 21:59 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Neviens jau neaizliedz autorei tā rīkoties.. Šādi atriebties kretīnam nav nekāds likumpārkāpums (drīzāk tas prezentē indivīda personības iezīmes, dvēseles stāvokli utt.)

nav ko pēc tam līst svešās attiecībās un mēģināt kādam it kā atvērt acis. Guli ar ko gribi un kārto attiecības ar to ar ko guli , bet nepin te iekšā citas sievietes.
Ja konkrēti tevis pieminētā situācija , tad es meitai teiktu , ka nav ko sevi pazemot atklājot kaut kādai sievietei it kā kaut kādu patiesību. Un jā tā ir sevis pazemošana .
+++

Kas taa par modi vainot milakas kuras nabaga virieti pavedinaja ?!

abi ir vainīgi, ne jau vecis viņai kāpa virsū,kad negribēja.

lūk, sieviešu solidaritāte, sieviete nav vainīga, bet vīrietis fui..
03.02.2016 22:13 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
nu es arī negribētu lai man draudzene pasaka , varbūtība, ka viņa vairs nebūs mana draudzene ir lielāka nekā , ka mans vīrs vairs nebūs mans vīrs, bet tas ir pie noteikuma, ka viņa visu ir uzzinājuši nejauši , neviss piedalījusies

Tad jau labāk, ka tev zin, bet nesaka, un par tevi smejas aiz muguras, kad vīrs piestaigā pie citas?
03.02.2016 22:22 |

Reitings 3647
Situācijā, kad labākā draudzene zin, ka tevi krāpj, varētu būt variants - runāt ar krāpēju, piedraudēt, lai pārtrauc. Bet tad, ja viņš atzītos un pateiktu, ka labākā draudzene to zināja, bet noklusēja, draudzībai būtu beigas.
03.02.2016 22:25 |

Reitings 11162
Tad jau labāk, ka tev zin, bet nesaka, un par tevi smejas aiz muguras, kad vīrs piestaigā pie citas?

nu ja es esmu tāda idiote tad tā ir tikai mana problēma ! Saproti mana attieksme strādā abos virzienos , man ir pofig uz citiem, secīgi es gribu lai arī citiem ir pofig par mani. Es pati tikšu galā ar savu privāto dzīvi un nevienam citam nav daļas, ja grib smieties, lai smejas, varētu domāt, ka es nemēdzu par citiem smieties :)
03.02.2016 22:30 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
wee, mums daudz kur sakrīt domas. Bet mani izbrīna (laikam nav īstais vārds) Tevis rakstītais, ka Tev liktos nodevība, ja viņš kaut 1 sek veltītu svešas bērnam. Nauda nē, laiks jā.
Saki, bet Tu nekādā veidā nevarētu izprast/ samierināties, ka tas otrs arī ir viņa bērns, viņa asinis, turpinājums, kas arī ir pelnījis tēti? Protams, nekādā gadījumā neiet runa, ka viņš ar to otru sievieti laiku pavadītu kopā, bet tikšanās ar bērnu - vai tas nebūtu Tev pieņemami?
03.02.2016 22:34 |

Reitings 3647
nu ja es esmu tāda idiote tad tā ir tikai mana problēma ! Saproti mana attieksme strādā abos virzienos , man ir pofig uz citiem, secīgi es gribu lai arī citiem ir pofig par mani. Es pati tikšu galā ar savu privāto dzīvi un nevienam citam nav daļas, ja grib smieties, lai smejas, varētu domāt, ka es nemēdzu par citiem smieties

Tāda domāšana ir tā, kas nāk prātā iedomājoties vidējo latvieti. Un vēl tā smiešanās aiz muguras.. nožēlojami. Tikai zemiski cilvēki tā rīkojas. Kādu sabiedrību tas veido? Ja tu redzi, ka kādam uz ielas paliek slikti, tu arī nepievērs uzmanību - tā nav tava darīšana?
03.02.2016 22:38 |

Reitings 3647
Wee, un, ja viņš paņemtu to bērnu pie sevis, jo mīļākā nevēlētos to paturēt? Kā tu rīkotos, interesanti uzzināt...
03.02.2016 22:40 |

Reitings 188
Reģ: 29.01.2009
Raven, man tieši tāpat kā wee ir pofig uz citiem un ceru, lai viņiem ir pofig uz mani. Bet tas tāpēc, ka zinu, esmu pieredzējusi - neviens nekad, nekad nezina patiesību. To patiesību, kas valda attiecībās. Tāpēc cilvēkiem no malas nav nekādas daļas gar to, nevajag jaukties iekšā. Tāds ir mans viedoklis.
03.02.2016 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits