Goda vārds, ja mana draudzene zinātu, ka mans vecis krāpj mani un noklusētu - man draudzenes vairs nebūtu, jo draugi šādi nerīkojas. Bet laikam man mazliet citāda izpratne par draudzību..
Man ļoti labu draudzeni vīrietis regulāri krāpj ar dažādām vienas nakts sievietēm. Viņiem tikko piedzima bērniņš, ko viņi ļoti gribēja un par ko ļoti cīnījās, bet pat tagad viņš krāpj, bet viņa ir svēti pārliecināta, ka viņš ir pilnīgi uzticams. Un es viņai neko neuzdrošinos teikt, jo nejau es būšu tā, kas izjauks ģimeni.
Nauda, kas varētu tikt tērēta jūsu bērniem, viņu izglītībai, aizies svešas sievietes bērnam - tas tev netraucē. Vēl, pastāv iespēja, ka vīrs vēlēsies ar šo bērnu tikties (bērns taču nav vainīgs) - tas atņems laiku, ko pavadītu ar tevi un jūsu bērniem.
Hm, nez visas, kuras atbalsta (jā, "klapes uz acīm un neko nezinu" IR atbalstīšana) krāpšanu, pašas arī ir krāpējas? Ļoti, ļoti iespējams
Neviens jau neaizliedz autorei tā rīkoties.. Šādi atriebties kretīnam nav nekāds likumpārkāpums (drīzāk tas prezentē indivīda personības iezīmes, dvēseles stāvokli utt.)+++
nav ko pēc tam līst svešās attiecībās un mēģināt kādam it kā atvērt acis. Guli ar ko gribi un kārto attiecības ar to ar ko guli , bet nepin te iekšā citas sievietes.
Ja konkrēti tevis pieminētā situācija , tad es meitai teiktu , ka nav ko sevi pazemot atklājot kaut kādai sievietei it kā kaut kādu patiesību. Un jā tā ir sevis pazemošana .
Kas taa par modi vainot milakas kuras nabaga virieti pavedinaja ?!
nu es arī negribētu lai man draudzene pasaka , varbūtība, ka viņa vairs nebūs mana draudzene ir lielāka nekā , ka mans vīrs vairs nebūs mans vīrs, bet tas ir pie noteikuma, ka viņa visu ir uzzinājuši nejauši , neviss piedalījusies
Tad jau labāk, ka tev zin, bet nesaka, un par tevi smejas aiz muguras, kad vīrs piestaigā pie citas?
nu ja es esmu tāda idiote tad tā ir tikai mana problēma ! Saproti mana attieksme strādā abos virzienos , man ir pofig uz citiem, secīgi es gribu lai arī citiem ir pofig par mani. Es pati tikšu galā ar savu privāto dzīvi un nevienam citam nav daļas, ja grib smieties, lai smejas, varētu domāt, ka es nemēdzu par citiem smieties