Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Nu - es tās meitenes vietā labprātāk uzzinātu..
Tālāk lai rīkojas, kā pati vēlas.
03.02.2016 16:36 |

Reitings 65
Reģ: 08.01.2016
Esmu bijusi piekrāptās lomā. Un jā, man arī atsūtīja viena meitene vēstuli ar jautājumu vai esam vēl kopā, jo vienai meitenei ir bilde ar manu toreizējo puisi. Man momentā bija skaidrs, kura meitene ir jāskatās un jā, patiešām.. bildē abi skūpstījās un viņi kopā skaitījās man aiz muguras kādus 2 mēnešus.. biju pateicīga tai meitenei, kas mani informēja. Atceros tās izjūtas... esmu par pateikšanu.
03.02.2016 16:45 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu ko nozime nejaucies citu dzive ?! Autore var teikt jau to ir izdarijusi un nav zinams vai taa meitene zin kads cuka ir virietis vai ne. Es seit skatitos pec principa kaa es gribetu lai man dara.
Vel kas, nesaprotu kapec lai sieviete tgd dusmotos un baigi necuenitu to kura vinai to daris zinamu ? Kas taa par modi vainot milakas kuras nabaga virieti pavedinaja ?! Var jau but, ka vina zin , bet varbut, ja nezin. Tev nevajag vinai acis vert vala, ja vina izdomas ar vinu palikt. Daudzas, te pat cosmo meitenes saka, ka butu labi, ja agrak zinatu. Laiks tomer iet uz prieksu un jaunakas mesnepaliekam, kapec savu laiku kkadam jaklim teret ?!
03.02.2016 17:12 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
besame, diemzēl sievietes ir visādas - ir tādas, kas visā atradīs sievietes vainu..
Man jau pirms laika bija situācija - viens pazīstams čalis sāka rakstīt. Nu neko, parandiņojām, pabučojāmies. Pēc mēneša viņš man sāk stāstīt, ka viņam esot it kā draudzene, bet viņš gribot šķirties, viņa tāda un šitāda, viņu krāpjot utt. :-D Nu - es jau sapratu, ka nav labi, atteicu tikties turpmāk. Pēc laika raksta vi;na meitene, prasa, kas un kā. Es arī pateicu. Viņa saka, ka nekad taču nav viņu krāpusi, ka viņa pati ir atradusi kkādus matus gultā (nu - ne manus :-D), bet beigās sāka vainot mani, kapēc es tikos utt, un ka viņas mīļumiņš saka ko pilnīgi citu :-D Nu - es arī vairāk neiejaucos, tāds tādu atrod.. Pateicu, kā bija, un tālāk lai cepas paši..
03.02.2016 17:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tikpat labi var būt situācija, ka meitenei ir visai spēcīga apjausma par notiekošo, bet viņai nav kur iet un negribētos to darīt (negribu neko zināt!). Iebāžot acīs pierādījumu, meiteni var padarīt vēl nelaimīgāku izsitot viņu no komforta zonas.
Nu par so jau ir runa.
Es negribetu lai man pasaka, vismaz ne ta sieviete ar kuru es tiku krapta. ;)
03.02.2016 17:34 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Beibe.Marta, labāk gribētu dzīto melos un ilūzijā?
Nē, nopietni, es tiešām nesaprotu... Es gan noteikti gribētu, lai man pasaka. Un tieši tā, ar kuru krāpa!
03.02.2016 17:38 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Es negribetu lai man pasaka, vismaz ne ta sieviete ar kuru es tiku krapta.

identiski
03.02.2016 17:38 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nu par so jau ir runa.
Es negribetu lai man pasaka, vismaz ne ta sieviete ar kuru es tiku krapta.

Pārsvara to pasaka sievietes, kas nav zinājušas, ka viņam ir attiecības un tās pārtauc. Tā, kam būs vienalga, ar cik daudzām tevi krāpj, tev neko neteiks. Un tu varēsi dzīvot savā ilūziju pasaulē, kur viss ir ideāls.
Toties kā tas ietekmētu tavu komforta zonu, ja ierastos sieviete ar tava vīra bērnu? Tad jau labāk tādu iešanu pa kreisi neievilkt, tām mēdz būt sekas.
03.02.2016 17:39 |

Reitings 11162
ja ierastos sieviete ar tava vīra bērnu?

pasūtītu dillēs un teiktu, ka pati vainīga, ka kājas pleta un nezin kas ir kontracepcija!
03.02.2016 17:41 |

Reitings 3647
pasūtītu dillēs un teiktu, ka pati vainīga, ka kājas pleta un nezin kas ir kontracepcija!

:-D Tikai tavs vīrs maksātu bērnu naudu viņai. Un tev tur nekādas teikšanas nebūtu.
03.02.2016 17:43 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Es pateiktu. Esmu bijusi tās vietā, kurai pateica. Protams, bija nepatīkami, sākumā kaut kāds protests pret to, likās, ka mēģina izjaukt manas attiecības utt. Bet vēlāk biju pateicīga, kad rozā brilles nokrita.
03.02.2016 17:57 |

Reitings 11162
Tikai tavs vīrs maksātu bērnu naudu viņai. Un tev tur nekādas teikšanas nebūtu.

mana vīra nauda ir viņa darīšana.... ;)
03.02.2016 18:02 |

Reitings 421
Reģ: 18.11.2015
autore- nu ko izdomāji darīt??
03.02.2016 18:04 |

Reitings 3647
mana vīra nauda ir viņa darīšana....

Nauda, kas varētu tikt tērēta jūsu bērniem, viņu izglītībai, aizies svešas sievietes bērnam - tas tev netraucē. Vēl, pastāv iespēja, ka vīrs vēlēsies ar šo bērnu tikties (bērns taču nav vainīgs) - tas atņems laiku, ko pavadītu ar tevi un jūsu bērniem.
03.02.2016 18:13 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Man ļoti labu draudzeni vīrietis regulāri krāpj ar dažādām vienas nakts sievietēm. Viņiem tikko piedzima bērniņš, ko viņi ļoti gribēja un par ko ļoti cīnījās, bet pat tagad viņš krāpj, bet viņa ir svēti pārliecināta, ka viņš ir pilnīgi uzticams. Un es viņai neko neuzdrošinos teikt, jo nejau es būšu tā, kas izjauks ģimeni.
Es negribētu, lai sveša sieviete lien manās attiecībās, tas priekš manis būtu ļoti pazemojoši, labāk uzzinātu to pati, nekā no kaut kādas lētas piegulētājas.
03.02.2016 18:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es negribētu, lai sveša sieviete lien manās attiecībās, tas priekš manis būtu ļoti pazemojoši, labāk uzzinātu to pati, nekā no kaut kādas lētas piegulētājas.

Super izteicieni! Vecis svēts, a tā, ar kuru krāpj - lēta piegulētāja.Pat par spīti tam, ka meitene nezina, ka ir "lēta piegulētāja". Un Tu laikam esi dārga, nē?

Goda vārds, ja mana draudzene zinātu, ka mans vecis krāpj mani un noklusētu - man draudzenes vairs nebūtu, jo draugi šādi nerīkojas. Bet laikam man mazliet citāda izpratne par draudzību..
03.02.2016 18:25 |

Reitings 3647
Man ļoti labu draudzeni vīrietis regulāri krāpj ar dažādām vienas nakts sievietēm. Viņiem tikko piedzima bērniņš, ko viņi ļoti gribēja un par ko ļoti cīnījās, bet pat tagad viņš krāpj, bet viņa ir svēti pārliecināta, ka viņš ir pilnīgi uzticams. Un es viņai neko neuzdrošinos teikt, jo nejau es būšu tā, kas izjauks ģimeni.

Šādos gadījumos, kad ilgi nevar tikt pie bērniņa, mīļākā mēdz palikt stāvoklī pirmā un sieva tad tiek pamesta.
Kā jau teicu, no vienas nakts sakariem var dabūt dažādas slimības. Tad jau labāk lai ir viena mīļākā. Ir karjeristes, kas ģimeni un bērnus, vai pat attiecības nevēlas un tāpēc kļūst par mīļākajām.

Sieviete nav vainīga, ka veido attiecības ar kretīnu, nav ko viņu apvainot.
03.02.2016 18:27 |

Reitings 421
Reģ: 18.11.2015
Man ļoti labu draudzeni vīrietis regulāri krāpj ar dažādām vienas nakts sievietēm.

tu kļūdijies-''man ļoti labu draudzeni''
ja mans draugs mani krāptu, un to zinātu mana draudzene, es nezinu kurš dabūtu trūkties vairāk. vispār šito nesaprotu, kā draudzene var ko tādu slēpt;/
03.02.2016 18:29 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
besame, diemzēl sievietes ir visādas - ir tādas, kas visā atradīs sievietes vainu..

Tas fakts! Un pēc šis diskusijas to ļoti labi var redzēt.

Es negribetu lai man pasaka, vismaz ne ta sieviete ar kuru es tiku krapta

Tā ir strausa poza un vienīgi. Un zini, kāpēc? Jo tā sieviete, tā teikt no pirmām rokām, runā taisnību. Ja tā būtu kāda kaimiņiene Lienīte, tad to visu varētu uz tenkām norakstīt un skatīties uz savu Jānīti suņa acīm arī turpmāk
03.02.2016 18:31 |

Reitings 351
Reģ: 07.11.2013
Es ar tām, kas par to , ka jāpasaka viss.
03.02.2016 18:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits