Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ok, raven, it escalated quickly :D
Manuprāt, ka sievietei, kas lūdza padomu, nav šādas problēmas, vai arī tā nav aktuāla, jo nav pieminēta :D
03.02.2016 13:48 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
GlamourLady, kaa tu izleemi riikoties?

Es, ja teiktu, tad tikai anoniimi. Negribeetu, lai taa merkakja draudzene peec tam sadusmojas un par mani visiem stasta nelabas lietas. Buusim reaalas, lai cik musdieniigas mees un shii briizha pasaules uzskati buutu, vienas nakts sakari nav nekas apsveicams. Es, protams, nenosodu! Vienkarshi negribetu, lai citi zin, ka piekopju shada veida attieciibas, bet tas ir tikai mans viedoklis.
03.02.2016 13:52 |

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nolēmu pastāstīt meitenei :-)
Tagad tik domāju, kā lai pareizāk to visu pasniedz, lai nepārprot viņa :-)
03.02.2016 13:54 |

Reitings 213
Reģ: 25.11.2015
Jautriiba saaksies, ja peec paaris dienaam sheit buus teema - ''Puisis mani nokraapa un taa meicha man to pastaastija. Ticeet vai nee?'':-D:-D
03.02.2016 13:57 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
lai nepārprot viņa

tiehsi ko, lai vinja neparprot? :D

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Manuprāt, ka sievietei, kas lūdza padomu, nav šādas problēmas, vai arī tā nav aktuāla, jo nav pieminēta

Nē, tā nav viņas problēma, bet varētu būt krāpēja meitenes problēma, ja viņa neuzzinātu par viņa sānsoļiem.

Kā jau teicu - uzzinot, ka vīrietis krāpj, var sākt apskatīt attiecību problēmas, varbūt kaut kas attiecībās nav kārtībā.

Nezinot, ka viņš krāpj, var dzīvot ar domu, ka viss ir kārtībā un ar katru gadu esot attiecībās, kur vīrietis sper sānsoļus ar vienas nakts sakariem, palielinās iespēja tikt pie ārlaulības bērna.

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
tiehsi ko, lai vinja neparprot?
:D :D :D
03.02.2016 14:21 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Protams, ka nodot!
Es arī dzīvojot ar savu cilvēku atrodos komforta zonā. Lielākā daļa cilvēku, kuri ir attiecībās tieši tā arī jūtās. Tas jau nenozīmē, ka tāds mērglis var atļauties darīt visu kas vien ienāk prātā.

Ja būtu godīgi pirms pārgulēšanas atzinies, ka ir attiecībās, tad cita runa. Meitene varētu pati izvēlēties pārgulēt vai nē. Tagad viņš ir apmuļķojis abas divas un ir pelnījis dabūt "pa pakaļu".
Ja kādai liekas, ka nav starpības vai pārguli ar brīvu veci vai tādu, kuram ir otra pusīte, tad man, nu, gan tā nešķiet. Es justos pazemota un tāpat ir pazemota arī puiša draudzene. Pēc dažu lietotāju loģikas puisis ir vienīgais, kurš ir pelnījis staigāt netraucēts un izrīkoties ar visiem pēc sirds patikas.

Ja jau daža laba fantazē par to cik patiesībā meitene ar šo čali ir laimīga, tad tikpat labi viņš arī dzīvē var uzvesties kā īsts nelietis. Piemēram, dzīvo uz draudzenes rēķina, mājās neko nedara, emocionāli pazemo un tā varētu turpināt un turpināt.

To kādas ir viņu savstarpējās attiecības neviens neizzīlēs, bet es domāju, ka meitenei ir jāļauj uzzināt par to ko viņas draudziņš dara viņai aiz muguras.
Meitene vienkārši ir jāinformē un viss. Pēc tam tur vairs nejaucies. Viņas brīva izvēle ticēt vai nē! ;-)
03.02.2016 14:32 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tagad iedomājies šādu situāciju - tava meita satiek vīrieti, sāk attiecības un vēlāk izrādās, ka viņš ir aizņemts. Un tad atrodas cilvēki, kas viņai saka - nav ko plest kājas, kāda m*** esi, utt. Bet tu gan jau būtu viena no pirmajām, kas viņu tā noliktu, vai tomēr nē?

tu laikam mani nesaprati , katra saprātīgā vecumā var plest kājas kam grib , es neuzskatu ka aizņemts vīrietis ir tabu , bet nav ko pēc tam līst svešās attiecībās un mēģināt kādam it kā atvērt acis. Guli ar ko gribi un kārto attiecības ar to ar ko guli , bet nepin te iekšā citas sievietes.
Ja konkrēti tevis pieminētā situācija , tad es meitai teiktu , ka nav ko sevi pazemot atklājot kaut kādai sievietei it kā kaut kādu patiesību. Un jā tā ir sevis pazemošana .
03.02.2016 14:40 |

Reitings 3647
tu laikam mani nesaprati , katra saprātīgā vecumā var plest kājas kam grib , es neuzskatu ka aizņemts vīrietis ir tabu , bet nav ko pēc tam līst svešās attiecībās un mēģināt kādam it kā atvērt acis.

Tur mūsu viedokļi atšķiras - es uzskatu, ka aizņemts vīrietis ir tabu, bet bieži vien viņi melo par attiecību statusu.

Kad ir runa par seksu man pirmā doma nav kāju paplešana. Tā doma vien ir pazemojoša - sieviete ir pasīva un tikai papleš kājas. Bet varbūt tieši šis ir tas iemesls, kāpēc krāpj, ja sieviete runājot par seksu visu laiku to sauc par kāju paplešanu. Tāda pasīva partnere sanāk un garlaicība intimitātē ved pie krāpšanas ne tikai vīriešus, bet arī sievietes.

Ja konkrēti tevis pieminētā situācija , tad es meitai teiktu , ka nav ko sevi pazemot atklājot kaut kādai sievietei it kā kaut kādu patiesību. Un jā tā ir sevis pazemošana .

Un, kad viņa prasītu tev padomu tu viņai teiktu - nav ko plest kājas? Tev sieviešu seksualitāte pielīdzinās kāju paplešanai?
03.02.2016 14:49 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Autorei krapējs pašcieņu aizskāra un gribas atriebties, bet ne par to ir stāsts.
Es vairak gribētu uzzinat patiesību, neka negribētu. Ir šausmīgi dzīvot neziņa un ticet, ka esi kopā ar idealu vīrieti. Esmu bijusi šādā situācijā, neticēju par krāpšanu. Bet norakstu to uz jaunību, tiešām biju jauna un naiva. Ar tagadejo prātu - sūtītu dillēs.
Pēc škirsanās no tuva cilveka uzzinaju faktus, kuri sāpinaja. Tajā brīdi biju dusmīga par to, ka man to laikus nepateica, jo tas vareja izmainīt manu dzīvi.
03.02.2016 14:53 |

Reitings 11162
Un, kad viņa prasītu tev padomu tu viņai teiktu - nav ko plest kājas? Tev sieviešu seksualitāte pielīdzinās kāju paplešanai?

ja viņa prasītu padomu viņa to saņemtu , vai nu kā rīkoties , lai vīrietis ir viņas un štrunts par draudzeni vai , ka nāks citi vīrieši un vecie aizmirsīsies ....

Tev sieviešu seksualitāte pielīdzinās kāju paplešanai?

no fizioloģiskā viedokļa , kad seks ir bez mīlestības , citēju tev autori
Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos.

jā, tā ir kāju paplešana( kas atkal , nav nekas nosodāms :) ) , jo gribas seksu , tik vienkārši .....
03.02.2016 14:57 |

Reitings 133
Reģ: 25.06.2012
Bāc, bet priecājos, ka esmu brīva. Vismaz 100% zinu, ka tema nav par mani. :D :D ;D
03.02.2016 14:58 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Jautriiba saaksies, ja peec paaris dienaam sheit buus teema - ''Puisis mani nokraapa un taa meicha man to pastaastija. Ticeet vai nee?''

Vai arī kāda no tām, kas gribētu, lai viņām pastāsta par drauga sānsoļiem, saņems vēstuli no tēmas autores un sapratīs, ka tomēr negribēja gan, lai pastāsta. :D
03.02.2016 15:01 |

Reitings 3647
jā, tā ir kāju paplešana( kas atkal , nav nekas nosodāms ) , jo gribas seksu , tik vienkārši .....

Ne visas pozas ietver kāju paplešanu.. Tāpēc saukt seksu par kāju paplešanu ir... jocīgi un ietver pasivitāti - guli ar paplestām kājām un viss.
03.02.2016 15:01 |

Reitings 3647
Vai arī kāda no tām, kas gribētu, lai viņām pastāsta par drauga sānsoļiem, saņems vēstuli no tēmas autores un sapratīs, ka tomēr negribēja gan, lai pastāsta.

Jo labāk ir dzīvot melos? Jo ātrāk uzzini, jo ātrāk tiec no viņa vaļā, lai pēc tam neteiktu, ka iztērēji jaunību šādam krāpniekam.
03.02.2016 15:03 |

Reitings 11162
Tāpēc saukt seksu par kāju paplešanu ir... jocīgi un ietver pasivitāti - guli ar paplestām kājām un viss.

es jau varēju izteikties skarbāk, bet vai vajadzīgs , galvenais, ka visi saprata tāpat .... :)
03.02.2016 15:04 |

Reitings 11162
Jo ātrāk uzzini, jo ātrāk tiec no viņa vaļā, lai pēc tam neteiktu, ka iztērēji jaunību šādam krāpniekam.

nav akmenī kalts , ka vajag tikt no viņa vaļā ! :D
03.02.2016 15:05 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
nav ko pēc tam līst svešās attiecībās un mēģināt kādam it kā atvērt acis. Guli ar ko gribi un kārto attiecības ar to ar ko guli , bet nepin te iekšā citas sievietes.

!!!
03.02.2016 15:33 |

Reitings 1060
Reģ: 13.07.2015
""meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos"" :D:-D
03.02.2016 16:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits