Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Raven, šī jau ir cita tēma.
Nevajag stalkot speciāli, lai saprastu, kāds ir vīrieša statuss.. to agrāk vai vēlāk var saprast (1. vakarā pārguļot, protams, to nevar noskaidrot). Es nerakstu to, tāpēc, ka man ir kādi iebildumi pret šādiem cilvēkiem (nē, katris dara kā vēlas), bet gan tāpēc, ka sanāktu divkosība - pret savu maksts floru ir lielāka bezrūpība nekā pret nepazīstamas meitenes ginekoloģisko veselību :D
03.02.2016 13:19 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Autori gribas nosaukt par dureni . Tie nav nekādi tavi labie motīvi viņu informēt, par to cik liels kretīns ir draugs. Pirms tam taču Tev šis fakts neuztrauca, ka viņš ir aizņemts. Un te nav nekādas sakarības ar to, ka viņš Tev meloja, ka ir brīvs. Tā kā Tu meklē tikai seksu, nemelo pati sev, Tevi šis faktors neuztrauca, ka viņš meloja. Tevi uztrauc Tava patmīlība, jo redz vecis atšuva princesi

Nu, tikpat labi par dureni var nosaukt arī Tevi, kas piedevām vēl nemāk lasīt! Iespējams, labāk veltītu laiku izlasīšanai (kārtīgai), nekā brāvūrīga palaga rakstīšanai.

Neuzskatu to par galvas bāšanu smiltīs, bet vienkārši par nebāšanos citu cilvēku darīšanās!

Nu, no kuras puses skatīties. Tā vairs NAV citu cilvēku darīšanas, tā arī ir autores darīšana. Galu galā, kāpēc viņai jāraksta tikai tāpēc, lai izglābtu to draudzeni, kura iespējams, visu zina vai negrib zināt. Da vienalga! Kaut vai tāpēc, lai aplauztos tas babņiks. Kā jau minēju - ja vēlme ir, lai stāsta, un lai pēc tam tie abi paši domā kas un kā. Un tā jau būs TIKAI viņu abu darīšana.

Un jā, es savulaik biju brīdināta, par ko joprojām varu teikt paldies tai meitenei.
03.02.2016 13:20 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
TRY, ja vien nezinātu gadījumu ar bēdīgu iznākumu, varbūt domātu citādāk.. Traģiskāk ir tad, kad to zina visi, kāds ir Tavs vīrietis, tikai ne Tu pati!
03.02.2016 13:21 |

Reitings 16391
Es vienkārši neatbalstu kaut ko šādu:
škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt

Ir arī naivi domāt, ka ziniet labāk, kāds vīrietis ir vai nav nepieciešams svešai sievietei :)
03.02.2016 13:22 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Bijušajās attiecībās es arī tiku brīdināta par krāpēju. Un šodien, kad jau daudzi gadi pagājuši, varu teikt tikai lielu paldies tiem cilvēkiem, kas nebija vienaldzīgi
03.02.2016 13:22 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Un nezināšana ir vēl lielāks pazemojums nekā zināšana.
03.02.2016 13:23 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es izstāstītu, lai draudzene netērē laiku. Es tiešam PAR sūtīšanu.
03.02.2016 13:26 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nevajag stalkot speciāli, lai saprastu, kāds ir vīrieša statuss.. to agrāk vai vēlāk var saprast (1. vakarā pārguļot, protams, to nevar noskaidrot). Es nerakstu to, tāpēc, ka man ir kādi iebildumi pret šādiem cilvēkiem (nē, katris dara kā vēlas), bet gan tāpēc, ka sanāktu divkosība - pret savu maksts floru ir lielāka bezrūpība nekā pret nepazīstamas meitenes ginekoloģisko veselību

Ja sieviete regulāri maina partnerus, viņa rēķinās, ka uzņemas risku. Sieviete, kas ir monogāmās (vismaz no viņas puses) attiecībās neizmanto papildus izsargāšanos, jo nezin, ka tas ir nepieciešams.
03.02.2016 13:27 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Un nezināšana ir vēl lielāks pazemojums nekā zināšana.

miljons +
03.02.2016 13:28 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Ir arī naivi domāt, ka ziniet labāk, kāds vīrietis ir vai nav nepieciešams svešai sievietei

Bet kāpēc taisnības atklāšana par to veci tiek izskatīta no šāda leņķa? Tā ir taisnības teikšana un informācijas nodošana, nevis mudināšana uz kādu rīcību. Par to atriebību.. nu iespējams autore tā nosauca savu darbību, es to redzu kā cīņu ar tādiem pa kreisi gājējiem.. Galu galā, kāpēc autores jūtas ir nekas un viņai jādomā par draudzenēm, večiem un kas tik nē.. Uzskatu, ka šajā situācijā ir svarīga tikai autores pašsajūta - ja viņa tā jutīsies labāk un līdz ar to pabojās nervus tam džekam, lai jau! Ne jau viltotu iesniegumu par izvarošanu iesniedz policijā, kur būtu jādomā arī par citiem cilvēkiem tik lielā mērā.

Tad, kad kāda sūdzās par valsti, cik viss ir slikti, tad viņai pakaļ atmet - ej, un dari kaut ko! Te autore arī grib darīt, bet saņem pretējo reakciju :D
03.02.2016 13:28 |

Reitings 3647
Pilnīgi N E K A S jūs neesat un nav jūtu tiesības jaukties svešu cilvēku dzīvē kā mātēm Terēzēm, kas tagad, redziet, apgaismos nabaga meiteni par mērgli viņas gultā. Riebjas cilvēki, kas lien tur, kur nav viņu darīšana, domājot, ka tagad dara nezin kādu labu darbu.

Uz tādu atbilde būtu - "Tagad es redzu, kāpēc viņš tevi krāpj. Būtu es viņa vietā, arī tevi krāptu."
03.02.2016 13:29 |

Reitings 16391
Neviens jau neaizliedz autorei tā rīkoties.. Šādi atriebties kretīnam nav nekāds likumpārkāpums (drīzāk tas prezentē indivīda personības iezīmes, dvēseles stāvokli utt.) ;) Šeit vienkārši izsaka viedokļus :)
03.02.2016 13:31 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, kā es rīkotos, ja būtu tādā situācijā, bet drīzāk tomēr atbalstu viedokli, ka vajag pastāstīt. Jā, nevajag jaukties citu cilvēku attiecībās, bla, bla, bla, bet es neesmu tik svēta un pareiza un darītu tā, kā man liekas, ka vajag, nevis tā, kā it kā ir pareizi.
03.02.2016 13:32 |

Reitings 3647
Vēl viena problēma- sievietes bieži vien uztver vīriešus kā bērnus, kas nav vainīgi, ja krāpj. Vainīga ir sieviete/s ar ko krāpj. Un pēc tam vēl brīnās, kad vīrieši negrib uzņemties atbildību.
03.02.2016 13:33 |

10 gadi
Reitings 44028
Reģ: 11.02.2015
īsumā, neviens nevar prognozēt, kuram tipam pieder meitene. Kas labāk uzzinātu, lai nebūtu muļķes lomā, vai kas to uztvertu par jaukšanos attiecībās un patmīlīgu gājienu. (Lai gan - hei - viņi jau vairākkārt ir pārgulējuši - tās vairs nav svešas attiecības, bet gan reāli autore, pret savu gribu un zināšanu, ir tikusi iekļauta trijstūrī. Tās tikpat daudz ir viņas attiecības :D :D )

Tāpēc, domāju, GlamourLady ir jārīkojas tikai pēc savas dziļākās pārliecības - kuram viedoklim vairāk piesliecas viņa ;)

Ja sieviete regulāri maina partnerus, viņa rēķinās, ka uzņemas risku. Sieviete, kas ir monogāmās (vismaz no viņas puses) attiecībās neizmanto papildus izsargāšanos, jo nezin, ka tas ir nepieciešams.
++
03.02.2016 13:34 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Soleste, es esmu bijusi tādā situācijā divreiz, tāpēc nav tā, ka rauju to no zila gaida. Pirmajā gadījumā tikai labu laiku pēc šķiršanās uzzināju par visiem vīrieša varoņdarbiem, otrajā gadījumā attiecības beidzās tieši tādēļ, ka atradās tāda labdare, kas visu man izstāstīja. Zini, daudz labāk jutos pēc pirmā gadījuma.
Es nekad nejauktos svešu cilvēku darīšanās un ne man ir spriest par to, vai tām attiecībām būt vai nebūt un nav manas tiesības to nekādā veidā ietekmēt, pat ja tas nozīmē stāstīt par vīrieša sānsoļiem. Visas lietas, kas notiek starp diviem cilvēkiem, paliek starp tiem diviem cilvēkiem un viss, vienmēr un visos gadījumos, ja vien tas neapdraud cilvēka dzīvību vai veselību.

Un domāju, ka ir lieki salīdzināt pinkšķēšanu par to, ka viens kaut ko dara un viņam ir vairāk nekā citam ar kaut kādu vīrieša pārmācīšanu. Vīrietis jau nav suns, ko var pārmācīt. Ja viņš ir krāpis, sāpināsiet jau tikai to meiteni, nevis vīrieti. Ja gribās nodot tāpēc, lai čalim būtu slikti pēc tam, ok, bet kāpēc tajā visā jāiejauc cilvēks, kas jau tā visā jezgā nonācis nejaušības pēc?
03.02.2016 13:34 |

Reitings 16391
Vēl viena problēma- sievietes bieži vien uztver vīriešus kā bērnus, kas nav vainīgi, ja krāpj. Vainīga ir sieviete/s ar ko krāpj. Un pēc tam vēl brīnās, kad vīrieši negrib uzņemties atbildību.

Es arī uzskatu, ka vainīgs viennozīmīgi ir tas, kurš krāpj! Tomēr, manuprāt, nevajag tāpēc būt visām pudelēm par korķi :)
03.02.2016 13:45 |

Reitings 3647
Kā zināms, seksam mēdz būt sekas - sts vai bērni. Šādi ignorējot faktu, ka vīrietis krāpj, var nokļūt situācijā, kad tavs vīrs maksā bērnu naudu svešai sievietei.
03.02.2016 13:45 |

Reitings 3647
Bet, ja sieviete nezin, ka viņu krāpj, šāda atklāsme var vai nu izjaukt attiecības, kas tāpat nav normālas.

Tas vai arī likt viņiem sākt runāt par to, kas īsti nav kārtībā ar attiecībām un tās uzlabot. Ja nezina, ka ir problēmas, tās risināt arī nav iespējams.
03.02.2016 13:46 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Autore to chali gribeeja, JO vinsh teica, ka ir briivs. Vinsh piechakareeja autori, un vinjas nodomaa piechakareet to chali nav nekaa tik nosodaama, kaa daams te grib pataisiit. Es arii labpraataak uzzinaatu par shaadu faktu, nekaa nezinaatu. Tagad var veikt satistiku no meiteneem, kas mineeja - grib uzzinaat no kaada vai nee :D

Tas ir kaa pirkt piiraadzinju ar kaapostiem, bet sanjemt piiraadzinju ar galju. Kad pirceejs protestee, tad paardeveejs saka - bet var tachu izsecinaat peec kkaadiem mistiskiem parametriem, ka tur tomeer ir galja par spiiti tam, ka saku - kaaposti ... pirceejs vainiigs un protesteeshana ir jaukshanaas vinja biznesaa. Pff.
03.02.2016 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)