Vai nodot vīrieti viņa draudzenei?!

Reitings 26
Reģ: 15.01.2016
Nokļuvu diez gan interesanta situācijā. Laiku atpakaļ bija romāns ar kādu vīrieti (tikai sekss, nekas vairāk), tad viss pajuka, jo viņam bija draudzene. Nesen satikāmies, sastāstīja milzu brīnumus, ka ir brīvs utt., piekritu tikties, pārgulējām. Šodien aptvēru, ka ir nobloķējis manu profilu gan soc.tīklos, gan whats app, kā arī uzzināju, ka nav viņš, tomēr, brīvs. Kā jums škiet, vai būtu normāli sarakstes printskrīna pārsūtīt viņa draudzeni, lai tā zina ar kādu kretīnu ir kopā? Pašai prioritāti ir darbs, attiecības nemeklēju, meklēju tikai patstāvīgu mīļāko, jo no viena vīrieša pie otra mētāties netaisos. Šī kontu bloķēšana, tikšanās škiet cūciski gan pret mani, gan viņa draudzeni, gribās pārmācīt to kretīnu, lai neiedomājas no sevis nezin ko! Man itkā vienalga par to visu, nav nekādu baigo simpātiju utt., tomēr, škiet, ka to vīrieti vajadzētu pārmācīt, lai arī tad nāktos atklāties viņa draudzenei.. kādas ir jūsu domas, vēlos dzirdēt objektīvu viedokli! :-)
02.02.2016 22:20 |

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Bet kāpēc jūs nepieļaujat varbūtību,ka tiešām seksa dienā viņš bija brīvs vīrietis, aizgāja uz klubu(vai kur citur),iepazinās ar kādu meiteni un nedēļu vēlāk sociālajos portālos uzlika statusu-esmu aizņemts vīrietis!
03.02.2016 12:59 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
cormeum, ok, būs spļāviens sejā, bet tas ir NEKAS, salīdzinot ar to, ka ja nu viņa nezina un nodzīvo muļķes lomā vēl daudzus gadus. Taču vajag salīdzināt svaru kausos kaut mazliet
03.02.2016 13:01 |

Reitings 638
Es arí aizsútítu, bet 'anoními' un ar aizklatu seju, vaardu. Ja ta meitene uzvestos adekvati, nevis censtos noshaut zinjnesi, pie vinjas veleshanas atklatu identitati.

Ari neizprotu - kadelj jagaida 'uz karmu' (kaadeelj shaadas informaacijas nokljuushana pie meitenes nevareetu buut no karmas plaana attieciibaa pret to viirieti?) un kadelj shis gadijums butu nosodamajaa kategorija no 'jaukshanaas citu attieciibaas'. Ja man kaads ko taadu pazinjotu, otru meiteni nevainotu, bet runaatu ar viirieti. Tas, via skjirties vai nee buus vinjas leemums un esmu informeetu leemumu atbalstiitaaja visaas jomaas, tostarp attieciibaas. Varbuut vinja gribees taas saglabaat, varbuut nee, bet zinaat partnera patiesaas darbiibas un to izlemt - manupraat - ir daudzkaart labaak nekaa leemums balstiits uz iluuzijaam.
03.02.2016 13:01 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Kā nemainīs.. būs kā spļāviens sejā, pazemojums.
Ja tāds ir diskusijas autores mērķis.. uz priekšu! Tikai tad nevajadzētu sevi celt goda pjedestālā, manuprāt

Izskatās, ka viņam patīk vienas nakts sakari. Laikam jau labāk, lai meitene nezin, toties būs pārsteigums, ka dabūs kādu sts...
03.02.2016 13:02 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Kāpēc Jums liekas, ka tā meitene paziņojumu par krāpšanu uzskatītu par kaut kādu cēlu rīcību un palīdzību? Kas tā par nemodi jaukties citu cilvēku lietās un mūždien censties "glābt no sāpēm visa mūža garumā"?
03.02.2016 13:03 |

Reitings 5709
Es arī uzskatu, ka citu attiecībās jaukties nevajag. Zinu ģimeni, kur vīrietis pirms kāzām krāpa un vispār dzīvoja tā izlaidīgi un draudzene to izvēlējās neredzēt (it kā nezināja, bet, manuprāt, nevarēja nezināt). Tagad ir precējušies, ir bērns, viss viņiem forši. Krāpis vairs nav. Visādi var būt... Es domāju, ka ir tikai laika jautājums, kad viņa uzzinās, ka krāpj/grib krāpt. Sievietes vienkārši, bieži vien, ir tendētas negribēt redzēt to, kas notiek acu priekšā.
03.02.2016 13:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
drostala
Ne jau vīriešu vaina, ka sievietes bariem karas kaklā. Paskaties, kā sievietes uzvedas! Lēti! Tāpēc arī vīrieši sievietes uztver kā lētas-nebūs šitā, būs nākamā.
Protams, ne jau visi pakļaujas šai sabiedrības kopējai tendencei.
03.02.2016 13:04 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Paglābt to meiteni no tāda tipa gan vajadzētu. Nedomāju, ka viņa precētu tādu vīrieti, ja zinātu kā viņš rīkojas. Es būtu tikai pateicīga, ja man atvērtu acis, un parādītu, kāds man vecis ir.
03.02.2016 13:04 |

Reitings 638
eksotika - no autores rakstiitaa noprotu, ka vinjai bija romaans ar chali, kursh tika paartraukts, jo uzzinaaja, ka vinjam ir draudzene. Peec kaada laika chalis atpakalj ar - zakjiit, nu varam guleet, esmu briivs... autore noticeeja un ar sho satikaas. Un jau peec tam uzzinaaja, ka tas viss ir fufelis un chalis joprojaam ir tajaas pashaas attieciibaas ..
03.02.2016 13:05 |

10 gadi
Reitings 967
Psc... te meitenes bez maz vai novēl, lai tā nabaga meitene atrauja skādu sts...
Un tās ir topošās mātes?
03.02.2016 13:05 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Viena lieta, ja pastāsta kāds no malas, pēc principa: es zinu, ka Jānītis krāpj Anniņu ar Lienīti, tāpēc iešu visu pateikt Anniņai. To es neatbalstu, tiešām kāda nozīme, kas notiek citu cilvēku dzīvē. Bet ja pastāstīt grib pati Lienīte, tā vairs nav nekāda iejaukšanās, viņa tāpat jau ir iekāpusi starp tiem 2 cilvēkiem. Tagad būs tikai godīgi atzīties tajā, kas ir izdarīts.
03.02.2016 13:06 |

10 gadi
Reitings 967
TRY, bet te nemaz nav runas par to, ka tā meitene varētu šo rīcību novērtēt kā cēlu. Tāds jau arī nav mērķis. Cēla vai necēla, kāda starpība?!? Galvenais ir informēt to meiteni! Un tālāk jau lai viņa izlemj
03.02.2016 13:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Laikam jau labāk, lai meitene nezin, toties būs pārsteigums, ka dabūs kādu sts...

Ja satrauc citu sieviešu ginekoloģiskā veselība, to var izpaust citā veidā.. izglītoties un strādāt medicīnas jomā :)
Kaut gan iesaku sākotnēji domāt par savējo, īpaši gadījumos, kad tik viegli ielaižas seksuālajos sakaros ar citu vīrieti :D
03.02.2016 13:09 |

Reitings 3647
Psc... te meitenes bez maz vai novēl, lai tā nabaga meitene atrauja skādu sts...
Un tās ir topošās mātes?

Tu lasi to, ko vēlies, nevis to, kas ir. Tu domā gulēšana apkārt ir ok. Labāk pievērt acis? Un, ja sts vietā, kāda no šiem sakariem paliek stāvoklī?

Šī krāpēju aizstāvēšana un galvas bāšana smiltīs šķiet absurda.
03.02.2016 13:09 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Patiesībā pēc iekļūšanas situācijā ar krāpšanu un uzzinot tik detaļu un runājot ar citiem cilvēkiem, esmu nonākusi pie atziņas, ka patiesībā cilvēki tik vieglprātīgi izturas pret attiecībām un krāpšanu. Visiem ir vienalga, kas notiek. Krāpa? Nu tātad tā vajadzēja, sieviete pati vainīga, ka vīs aizgāja pa kreisi. Var jau arī piedod un dzīvot tālāk, cerēt, ka tas vairs neatkārtosies, tāpat turpināt visiem uzticēties. Cilvēku galvās, krāpšana ir kļuvusi par kaut kādu normu, kura var palikt noklusēta, nesodīta u.t.t. Protams, es negribu būt un arī neesmu nekāds soģis tagad, saprotu, ka jāpiedod un būtībā, gadās jau visādi dzīvē. Bet ļoti sāpina cilvēku vieglprātīgā domāšana par to, ka izjaukt ģimeni ir normāli (pat ja tur tāpat viss ir slikti).
labi, tās tikai manas pārdomas (t)
03.02.2016 13:12 |

Reitings 3647
Kaut gan iesaku sākotnēji domāt par savējo, īpaši gadījumos, kad tik viegli ielaižas seksuālajos sakaros ar citu vīrieti

Un kā varētu uzzināt, ka viņš ir aizņemts, ja viņš to slēpj? Sanāk pirms tikšanās ar jebkuru vīrieti, ir jāpārvēršas par stalkeri, lai pārliecinātos, ka viņam nav draudzenes vai sievas?
03.02.2016 13:12 |

Reitings 638
cormeum - kas tá par upura vainoshanu ar 'viegli ielaizhas sakaros'? Kur tu ko taadu redzi? Autore ticeeja, ka vecis briivs, bez tam - vinjai jau ar vinji bija bijis romaans / attieciibas / randinjoshana, sauc kaa gribi! Es saprotu, ka varbuut atbalsti tikai seksu peec lauliibas, bet - lielaa daljaa pasaules - reaalas attieciibas ar intiimo dziivi tiek uzsaaktas pirms gredzena pirkstaa. Tavs teksts 'vieglumu' inkriminee pilniigi visaam shiim sievieteem. Attieciibas, kas rezulteejas lauliibaa, tiek uzsaaktas visdazhaadaakajos veidos, tostarp - romaanos bez taalaakejoshiem naakotnes plaaniem..
03.02.2016 13:16 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Neuzskatu to par galvas bāšanu smiltīs, bet vienkārši par nebāšanos citu cilvēku darīšanās! Ja meitenei vajadzēja seksu, viņa to arī dabūja un tikai un vienīgi vīrietis ir vainīgs, ka krāpa savu draudzeni. Lai pats tiek galā ar šo situāciju.
Es personīgi negribētu, lai man kāds stāsta tādas lietas. Varbūt viņa arī negrib? Katrs izvēlas savās attiecībās redzēt un dzirdēt tās lietas, kuras vēlas un neviens nav tiesīgs kādam tagad iet un bāzt kaut kādu patiesību acīs, ja otrs to nevēlas! Kas jūs esat, lai tagad lemtu kaut kādu svešu attiecību likteni un vērtētu to otru meiteni kā lielo cietēju? Pilnīgi N E K A S jūs neesat un nav jūtu tiesības jaukties svešu cilvēku dzīvē kā mātēm Terēzēm, kas tagad, redziet, apgaismos nabaga meiteni par mērgli viņas gultā. Riebjas cilvēki, kas lien tur, kur nav viņu darīšana, domājot, ka tagad dara nezin kādu labu darbu.

10 gadi
Reitings 967
raven, es tieši aizstāvu viedokli, ka ir jāpasaka tai meitenei viss!

10 gadi
Reitings 967
TRY,

Es personīgi negribētu, lai man kāds stāsta tādas lietas. Varbūt viņa arī negrib?

Bet varbūt viņa grib zināt? Tāpat kā es gribētu zināt un vēl daudzas citas meitenes, kas to te ir pateikušas. Ja nu viņa nezina un gribētu zināt?!?
03.02.2016 13:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits