Sveiki visiem! Man taada problema! draugam atklaaja hlamidijas! Arii uzreiz aizgaju parbaudities un man analizes bija tiiras! dzimumattieciibas mums bija tiesi pirms vins gaja parbaudities! Vins gaja no sakuma parbaudties pa citu teemu, bet aarsts nosuutija uz citaam analiizem pie reizes, jo sen nekur nau baudijies, kur arii atklajas tas viss! aarstam prasiiju par inficesnanas iespejam, neko konkretu atbildeet vinja man nespeeja. Esmu izserfojusi internetu krustam skeersamS par so teemu, bet nekur taa ari skaidri nav pateikts, kaa var inficeties. Citas oficialas medicinas lapas raxta, kad var inficties tikai dzumsakaru laika, citaas majaslapas rakstas ka var inficeties ari sadziivee! taa pat hlamidijas var ilgi dzivot organisma un neradit nekadus simptomus un pie pavajinatas imunitates paradities! tad man jums jautaaajums, kaa tad tur iisti ir ar so visu, ticet to ka draugs kaut kur vinju ir sakeris kopigajaas dushas, pirtis, tualete, vai tomer man ir pamats uzskatiit ka vins mani nokraapis?