Man vispār negaršo kūkas un tortes. Man liekas, tas varēja sākties ar sastāva izlasīšanu ļoti senā pagātnē. Kaut as līdzīgs šim:
Cukurs, daļēji un pilnībā hidrogenēti augu tauki, ūdens, mitrumuzturētājs E422, biezinātāji: E1442, E418, glikozes– fruktozes sīrups, konservanti: E202, E211, skābuma regulētājs E330, kivi aromatizētājs, krāsviela E150; pūdercukurs; stabilizators neitrāls (cukurs, dekstroze, maltodekstrīns, modificēta ciete, želatīns, sūkalu pulveris, aromatizētājs); margarīns krēmveida (eļļa (palmu, kokosa, rapšu), ūdens, emulgators E471, skābe E330, konservants E202, aromatizētājs, krāsviela E160a); saldā krējuma izstrādājums: augu putukrējums (ūdens, hidrogenēti rapšu, saulespuķu, kukurūzas, sojas eļļas un palmu tauki, cukurs, stabilizatori: E420ii, E463, emulgatori: E472e, E322, sāls, aromatizētājs, krāsviela 160a); kviešu milti; cukurs; dekori baltie (cukurs, kakao sviests, sūkalu pulveris, laktoze, emulgators E322, aromatizētājs); olu masa; iebiezināts piens (cukurs, piena pulveris); kakao pulveris; augu tauku pasta, želatīns; baltā glazūra (cukurs, hidrogenēti augu tauki, emulgators E322, pārtikas pigments, aromatizētājs); margarīns nehidrogenēts (nehigrogenēti palmu, kokosa, saulespuķu eļļa un tauki, ūdens, sāls, emulgatori: E471, E322, konservants E202, skābuma regulētājs E330, krāsviela E160a, aromatizētājs); soda; citronskābe skābuma regulētājs.
Ņamma ņamma.
Pretējais gals arī sāk iet mazumā, čipsi tagad liekas nenormāli sāļi, vairs negribas.