Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Interesantas grāmatas par modes biznesu

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vai varat ieteikt kādu interesantu grāmatu par modi no biznesa un/vai mārketinga perspektīvas? Nevis stila padomus vai "kā uzsākt savu biznesu mājas apstākļos" tipa grāmatas, bet gan aizraujošu stāstījumu par šīs jomas aktualitātēm. Grūti noraksturot žanru, bet minēšu dažus piemērus.

Pirms kāda laiciņa izlasīju Elizabetes Klainas "Overdressed: The Shockingly High Cost of Cheap Fashion", kas ļoti patika. Tagad esmu iesākusi Deinas Tomasas "Deluxe: How Luxury Lost its Lustre", kas arī ir ļoti interesanta.

Turpmāk plānā Terijas Eidžinas "The End of Fashion: How Marketing Changed the Clothing Business Forever", bet gribētu atrast vēl kādu līdzīgu lasāmvielu :)
29.01.2016 22:25 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
http://www.amazon.com/Hijacking-Runway-Celebrities-Spotlight-Designers-ebook/dp/B00INIYI3Q/ref=pd_sim_351_2?ie=UTF8&dpID=51VvSxuzjCL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR106%2C160_&refRID=1TEGWCSMCVY1WKFN50HR
Es domāju, ka te var sākt rakt. Tā arī nevarēju saprast zem kuras kategorijas tas viss varētu ietilpt, bet ceļojot no vienas grāmatas pie otras, tu noteikti atradīsi to, ko meklē ;-) :-)
29.01.2016 22:45 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Paldies! Es pēc tādas metodes arī nonācu līdz jau uzskaitītajām grāmatām. Tagad gan paliek grūtāk - modeļu bizness neinteresē, stilistu lietas arī nē, biogrāfijas diez ko neaizrauj... Problēma tāda, ka vieglāk nosaukt, ko nemeklēju :D
29.01.2016 22:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!