Nepatikama situacija.

Reitings 16
Reģ: 29.01.2016
Sveikas! Sanemu pazinojumu no policijas , ka jaierodas pirmdienas rita pie viniem. It ka neko neesmu izdarijusi vai parkapusi, bet uzzvaniju un apvaicajos, kas isti noticis. Man piesejas , jo esot atradusi kaut kadus atkritumus ,kuros ari ir veci papiri no bezdarbniekiem kopa ar sadzives gruziem. Ta ka maja kura dzivoju ir viena maza miskastite uz riteniem, kaiminiene ieteica plastmasa pudeles, stikla pudeles nest lidz tuvakam veikalam 5 min attaluma, jo tur ir skirojamie atkritumi. Labi ne vienmer esmu skirojusi, steiga gadijies atstat blakus miskastei, jo nav vietas.un tagad piesienas par incidentu kura tika tas papirs atrasts. Lieta jau tada , ka neko tamlidzigu neatceros. Jaiet it ka rakstit paskaidrojumu, bet nu ,protams, nepatikami. Jau salasijos visadus murgainos rakstus par naudas sodiem untml.
29.01.2016 20:48 |

Reitings 16
Nav joks!
29.01.2016 22:22 |

Reitings 165
Reģ: 22.09.2012
Vēl var saprast kaut kā to, ka pārmet, ka nepietiek vieta .. Bet lai rakātos pa musaru un speciāli vilktu ārā tavas kolas pudeles.. :-D :-D :-D Tev "paveicies" ar kaimiņiem. :D
29.01.2016 22:24 |

Reitings 16
Olivie, te kur es dzivoju ir gan darzs ar zogu un viena miniature atkritumu tvertne. Te visi kaimini ir diezgan paveci. Sis ir mans omes dzivoklis, kopa tikai 8 dzivokli, bet protams, ka ari man nak ciemini un tiek dzerts ari alus vai kas stipraks, tapat kola vai pienemsim spilvas merces pudeles..pat tadas velk ara, protams, ka uz jaunako kaiminu man gruz vainu pa to. Tad vel ir piesejusies ka itka es zogot malku,lai gan ta ir pirma dzirdesana. Paldies Dievam ka manas filmas netrauce nevienu ari pec 12iem. Troksnu zina itka viss akrtiba, bet nu vecam tantem jau vienmer ir kur piesieties.
29.01.2016 23:19 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
sāc jau gatavot sausiņus :D
Bet, ja nopietni:
1. uz policiju obligāti aizej
2. ieslēdz "neko nezinu"- savus atkritumus vienmēr izmet pie savas mājas, un viss, neviens tur neies čakarēties ar tādiem sīkumiem, ja vien pati, brīvprātīgi neparakstīsies, ka esi vainīga.
29.01.2016 23:26 |

Reitings 16
Ilmaar, varetu jau pateikt, ka nekas nav zinaams, bet nu mazums ja peksni izradas kaut kadi pieradijumi? video materials vai tamlidzigi? Bet nu to skatu ka policija izmisigi rakatos pie miskastes nekad neesmu redzejusi. No malas jau laikam smiekligi izskatitos..nav jau likis sacirsts gabalos un iemests miskaste.
29.01.2016 23:36 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
ja peksni izradas kaut kadi pieradijumi?

kādi tur pierādījumi- jebkurā gadījumā pastāv vārds "neatceros", ja tiešām ie video, tad: "vai, laikam toreiz aizsapņojusies biju, automātiski izmetu tos mēslus, pati nesaprotu kā tas gadījās, nespēju noticēt, ka tā esmu es" :D
29.01.2016 23:51 |

Reitings 16
Jaa ,protams, varbut kaut kur dzerumaa kas tads ir gadijies. Es pat nezinu. Fascinee, ka atnaak vestule, ka kaut kas taads vel pagajuso gadu noticis, nebija precizets ne datums, ne vieta, caur telefonu. Kaa es varu atcereties vel menesi atpakalj ka atkritumi kaut kur (ari ja dzeruma izmesti, ja taa ari ir bijis) Pie rokas jau neesmu bijusi piekerta,tad jau zinaatu!
30.01.2016 00:27 |

Reitings 16
+ esmu bezdarniece. Mekleju darbu vel ta ka dzivoju tikai no drauga sutitas naudinas tiri izdzivosanai vai tur ari var piespiest man maksaat nezinu cik? ari tie pasi 100euro butu daudz, jo man menesi ir 300-400 euro tikai...un tad knapi rekiniem pietiek, sev un kakim.
30.01.2016 00:30 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Reāli grūti uztver tekstu. Saprotu pēc
,taapec jau viena no vinam ieteica mest tur kur skiro atkritumus

ka esi metusi parastos atkritumus šķirojamo atkritumu konteinerī..?
Ja tā, tad saprotu, par ko ir sods un pamatoti..

Ja problēmas ar atkritumu daudzumu, zvani mājas apsaimniekotājam un saki, ka nepieciešams lielāks konteineris..
Nesaprotu cilvēkus, kuriem kaut kas dzīvē ļoti traucē, bet necenšas to nekādīgi atrisināt.
30.01.2016 02:52 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Aizej un pasaki kaa ir, ka tada un tada dzivoklja kaiminiene teica, lai ej izmet atkritumus tur ko ari izdariji. Viss. Kadelj, nezini, lai skaidrojas ar to kaiminieni :)
30.01.2016 02:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits