Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Velobraucējiem

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! :)
Gribu nopirkt pulsometru dāvanā velobraucējam, bet nezinu, kurš ir labāks.
Negribas iegrābties un gribas, lai ir pārsteigums, tāpēc prasīt konkrēti arī negribu, kādu.
Lūdzu palīdzību, kas no tā kaut ko saprot!
29.01.2016 16:10 |

Reitings 88
Reģ: 04.12.2014
Manam sportistam ir Polar pulsometrs.
Arī Garmin esot ļoti labi.
01.02.2016 10:30 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Es pirku sev un draugam veikalā pulsometrs.lv , visu ko vēlies zināt Tev izstāstīs, es gan konkrēti zināju ko gribu.
Sev ņēmu Garmin, nu jau 2 gadi riņķī viss strādā un funkciju pilda, bet draugam Polar, tas man gan vizuāli, gan funkciju ziņā patīk daudz labāk.
Garmin skaitās klasika.
Esmu testējusi arī Suunto, skaitās dārgākais, man patika, vizuāli glīts, bet ja būtisks ir budžets, tad neredzu jēgu iegādāties tādu.
Es nepirktu specializēto riteņbraucēju pulsometru, labāk uz rokas liekamu + turētāju uz stūres, būs universālāks.
Kā arī nav jēga bez GPS un/vai HR jostiņas.
01.02.2016 10:52 |

Reitings 72
Reģ: 29.01.2009
Es skatos pulsometrus uz rokas liekamos, kā pulksteņus. Kas vainas ir sigmai? Tā ir normāla firma vai nav vērts tādu pirkt. Skatos interneta veikalos, tāpēc konsultācija atkrīt. Lapā pulsometrs.lv visi pulsometri ir krietni dārgāki par tādiem pašiem citās lapās. Kas tad ir galvenais vajadzīgais tādā pulsometrā, protams, izņemot pulsu, tas skaidrs? Man vajag velobraucējam, kas brauc lielos gabalus, tur daudziem uzrāda apļa laikus, tas nebūtu vajadzīgs, tas laikam skrējējiem vairāk. Un kā ar tām pulsa jostiņām? Esmu nesaprašanā :-P:-O
04.02.2016 13:06 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits