Nezinu, vai šāda diskusija bijusi, bet - skatoties uz sevi un draudzenēm no malas, likās interesanti, kā ir citām - kas ir tas produkts (pārtika, dzērieni), uz ko jums ir atkarība?
Tas, ar ko sevi palutināt brīžos, kad to vajag, vai vienkārši kāds produkts, kam nevarat paiet garām pārtikas veikalā, vai nopērkat vismaz reizi nedēļā, jo ļoti garšo - to un neko citu.
Kāda konkrēta šokolāde, konfektes, siers, kāds dzēriens.. Kāda atkarība ir Tev?
No saldējumiem man visvislabāk garšo Rimi sorbets, ogu
Tik ļoti reti pērku, jo varu tad visu paku apēst (l), vasarā nekas labāks un atsvaidzinošāks nav par sorbetu |-)
Runājot par gurķiem un tomātiem... kur pērkat ziemas sezonā? Rimi taču tik pretīgi garšo, īpaši tie ūdeņainie gurķi
Jā, Latvijā tomātu sezona īsa. Bet ja dzīvo citos platuma grādos, var tikt arī pie labas mantas arī citā periodā ;) bet man jau arī no sava dārza šķiet gardākie, tik tagad tas ļoti tālu
Pašai, laikam nav tādas atkarības, drīzāk pēc sezonālā piedāvājuma vados, vai kas ķermenim prasās. Biezži iegādājos biezpienu.
Es tādā ziņā esmu iemācījusies sevi apmānīt :D Ja sagribas kaut ko ne īpaši veselīgu, tad pērku, it kā bērnam ne sev :D Piemēram viņam garšo ķiploku grauzdiņi, un tad kad man sagribas es pērku it kā viņam un tad "pagaršoju":D
pašai obligāti mājās jābūt tuncim vai Favitas svaigajam sieram. Vai vispār sieram, tā arī ir vājība :D