Kautrīgs puisis

Reitings 3
Reģ: 25.01.2016
Sveiki. Iepazinos ar puisi, kurš ir kautrīgs. Viņš teica, ka attiecības negrib sasteigt, visu lēnām. Nu labi. Parasti sarakstamies ar sms palīdzību. Tad kad sarakstamies, tad mums nav tādu jauko sms - gribu pie tevis, tu man pietrūksti utt. Bet kad viņš piedzeras-aiziet! Raksta, ka grib mani sev blakus, ka viņam mani vajag, a skaidrā ne miņas no tā visa. Esmu jau daudz viņam pārmetusi-kāpēc piedzēries tā dara, arī tad dzēris izdomā pie manis atbraukt. Viņš visu laiku saka, ka neesmu laika kavēklis, kāpēc tad viņš man rakstot, bučo un mīļo naktīs(kad ir skaidrā nākamajā dienā) skaidrā viņš bučo, mīļo, aiztiek, guļam apskāvušies, bet nepatīk tas, ka braukt pie manis izdomā, ka ir dzēris.. tagad nekontaktējamies pāris dienas. Ka zvanīju viņam(pacēla viņa draugs) prasìju, kāpēc neatbild uz sms, draugs teica, ka viņš gruzoties un domā par mani, bēdājoties, bet neraksta, jo negrib, lai es vēl vairāk viņu izlamātu. Man ir jautājums - viņš tiešām ir tik kautrīgs, ka neko nevar padarīt lāga skaidrā, vai esmu laika kavēklis. Un vēl-draudzene man nezinot bija viņam uztakstījusi un viņš atbildējis, ka es viņam daidz nozīmējot, bet es esmu pelnījusi labāku kā viņš. Man viņam rakstīt pirmajai? Jo sirsiņā jau ir iekritis..
25.01.2016 00:23 |

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Redele- Es teicu ka nav nekadas domat par tik talu nakotni, tb 10 un vairak gadiem uz prieksu. Tas ir bezjedzigi.
Nu es nau nosaucu cola, energy drinki, cipsi un visa neveseliga paika! Es domaju ka tu pat piekritisi ka labak biezi dzerstities dzerot Alinjus neka biezi dzert colu vai energijas dzerienus.
Protams mcdonaldi un visi parejie fastfoodi. Tas viss ir daudz kaitigaks par alkoholu.
Tapec ka ta IR aprobezota domasana. Ar alkoholismu tur nav nekada sakara jo ipasi ja vel cilvekas nepiedzeras bet vnk dzer jautrakam noskanojumam ka dara lielaka dala cilveku. Un es neteicu ka nemak atpusties bez. Prot bet biezak ir ar to un kapec nedzert ja tas palidz? Neko sliktu tur nesaskatu.

P.S. Es pats biezi nedzsru bet pazistu daudzus tostarp mN loti tuvus cilvekus kas gan bet tapec es vinus nesaucu Par Alkoholiem jo saprotu ka tas ir pilnigi normali.

P.SS- rakstu no mobila un atruma tapec kludas.
25.01.2016 02:00 |

Reitings 395
Un ko tu wee neko nesaki? :-D vina vislaik dzerstas un ballejas. Forsa sieviete kas bauda dzivi! Un ir gan sava gimene jau gan draugi ar ko iedzer un atpusties ;-)
25.01.2016 02:03 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Nu es nau nosaucu cola, energy drinki, cipsi un visa neveseliga paika! Es domaju ka tu pat piekritisi ka labak biezi dzerstities dzerot Alinjus neka biezi dzert colu vai energijas dzerienus.
Protams mcdonaldi un visi parejie fastfoodi. Tas viss ir daudz kaitigaks par alkoholu.

Kolu dzeru tikai svētkos vai īpašos gadījumos, pāris reizes mēnesī, ne vairāk.
Enerģijas dzērienus cenšos nepirkt, šogad tos neesmu dzērusi.
Čipsus nepērku.
Arī neveselīgu pārtiku neēdu, cukuru nelietoju!
Uz Makdonaldu un hesburgeriem neeju. Pārāk trekni un par ēdienu to nosaukt nevar...
25.01.2016 02:04 |

Reitings 1063
Es te neesmu, lai citiem ko aizrādītu par dzīvi vai mācītu, man patiesībā vienalga, kā citi dzīvo, bet, ja aizrāda, ka mans dzīvesveids ir sliktāks par alkoholu vai smēķēšanu, nu tad piedod man, bet gribas pastrīdēties.
25.01.2016 02:06 |

Reitings 1063
Un vēl man ir ko piebilst. Eju visur kājām, pēc iespējas vairāk. Ar mašīnu nebraucu un pat negribētu.
25.01.2016 02:08 |

Reitings 395
Redele- Nu re, bet man tapat ka daudziem citiem patik gan iedzert gan ikpalaikam paest hesiti vai makiti vai citos fastfoodos. Vispar uzskatu ka pareizi ir est to kas garso nevis skatities kas ir veseligs/neveseligs. Dzivojam vienreiz!Bet ar to neesam nearko sliktaki par tevi. Ari uzpipet patik. Ir dazadas cilveku grupas bet vini nav nearko sliktaki par otriemvienkarsi savadaki.
Un vispar tu jau saki ar tiem ka vienreiz nedela dzert ir biezi,alkoholisms un citam mulkibam. Es tikai paskaidroju ka ta galigi nav. Latviesi vispar iz izteikta dzeraju tauta bet tas nav slikti, tadi mes esam. Amerikanji zato ir izteikti burgerrijeji kas ir daudz neveseligak ma dzert. Katram savs.
25.01.2016 02:24 |

Reitings 1063
Es sev neko neliedzu, man vienkārši garšo veselīgs ēdiens :)
25.01.2016 02:48 |

Reitings 442
Reģ: 24.01.2016
Netērē savu laiku un emocijas uz nekam nederīgu puisi. Ja gribēs, viņš izdarīs visu lai būtu Tev blakus, negribēs, nedarīs neko, kā šobrīd.. Un kā vēl nepietiek kauna traucēt meiteni dzērumā ? Man tas nebūtu pieņemami. Nevērtē sevi tik zemu
25.01.2016 06:10 |

Reitings 279
Reģ: 20.12.2015
Visticamāk, ka tā arī ir-tu esi tikai laika kavēklis. Kad sadzeras pļāpūdeni, tad interesanti, kad skaidrā- intereses nav. Ja tevi tas apmierina, tad OK, bet nekas sakarīgs tur nebūs nekad.
25.01.2016 09:05 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Ai nu c'mon, šitie "viņa ir pelnījusi labāku nekā es" ir vēl debilāk, nekā dzērumā rakstīt mīļas īsziņas. Tas tā arī uzreiz pasaki, esmu lupata, nevaru saņemties un neesmu gatavs attiecībām, nevis šitie "es tevi mīlu, bet mēs nevaram būt kopā" sviests. Visu mūžu ar šitādu depresnjaku gribi dzīvot? Es jau nu negribētu Tavā vietā. Čalim tarakāni galvā un pašam jātiek galā.
25.01.2016 10:23 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Es gan domāju, ka puisim 20 gadu vecumā šāda uzvedība ir normāla. Viņš vēl nepazīst sievietes, droši vien attiecību pieredze arī nav nekāda lielā, ja vispār ir, tāpēc ir saprotams, ka vēl nav pārliecināts par sevi. Viņš vēl ir puišelis nevis vīrietis, tāpēc nevajag gaidīt no viņa to, ko viņš vēl nesaprot. Gan jau ar laiku dzīve iemācīs kā ar sievietēm jāapietas.
Man arī ir bijuši pāris tādi puiši tādā vecumā (tas, protams, bija daudzus gadus atpakaļ) un tagad viņi ir pieauguši, par sevi pārliecināti vīrieši un jau gadiem ilgi attiecībās, ne miņas no tiem kautrīgajiem puisīšiem, kas bija kādreiz.
25.01.2016 10:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits