Sveiki. Iepazinos ar puisi, kurš ir kautrīgs. Viņš teica, ka attiecības negrib sasteigt, visu lēnām. Nu labi. Parasti sarakstamies ar sms palīdzību. Tad kad sarakstamies, tad mums nav tādu jauko sms - gribu pie tevis, tu man pietrūksti utt. Bet kad viņš piedzeras-aiziet! Raksta, ka grib mani sev blakus, ka viņam mani vajag, a skaidrā ne miņas no tā visa. Esmu jau daudz viņam pārmetusi-kāpēc piedzēries tā dara, arī tad dzēris izdomā pie manis atbraukt. Viņš visu laiku saka, ka neesmu laika kavēklis, kāpēc tad viņš man rakstot, bučo un mīļo naktīs(kad ir skaidrā nākamajā dienā) skaidrā viņš bučo, mīļo, aiztiek, guļam apskāvušies, bet nepatīk tas, ka braukt pie manis izdomā, ka ir dzēris.. tagad nekontaktējamies pāris dienas. Ka zvanīju viņam(pacēla viņa draugs) prasìju, kāpēc neatbild uz sms, draugs teica, ka viņš gruzoties un domā par mani, bēdājoties, bet neraksta, jo negrib, lai es vēl vairāk viņu izlamātu. Man ir jautājums - viņš tiešām ir tik kautrīgs, ka neko nevar padarīt lāga skaidrā, vai esmu laika kavēklis. Un vēl-draudzene man nezinot bija viņam uztakstījusi un viņš atbildējis, ka es viņam daidz nozīmējot, bet es esmu pelnījusi labāku kā viņš. Man viņam rakstīt pirmajai? Jo sirsiņā jau ir iekritis..