Labrīt!
Man drīz laikam būs sev sirdij jāizrauj, lai neko nejustu. :'-( Es vairs nespēju..
Kā jau katru rītu draugam no rīta pirmajā vietā ir viņa dators un internets. Ne viņš iedod man buču, ne samīļo - neko, pieceļas un uzreiz pie datora.
Es vairākkārt ar visādiem mājieniem - sākumā jaukiem, pēc tam jau ar uzstājīgākiem liku viņam manīt, ka es vēlos, lai mani samīļo. Viņš atnāk atpakaļ uz gultu, bet nekā, mīļot tikuntā negrasās.
Es viņam saku, ka tas nav normāli un nav nopietni, ka mēs jau gandrīz 2 gadus esam kopā, bet man vēljoprojām jālūdzas un jāprasa, lai mani samīļo uz ko viņa atbilde bija: "Ko tad tu domāji? Ka es ar katru gadu to darīšu biežāk?".
Viņš vēl 10 minūtes blakus pagulšņāja un tad cēlās augšā, es tā jau ar asarām acīs jautāju - tad tu tomēr vispār negrasies mani šodien samīļot? Viņa atbilde uz to bija:"Tas nav pareizi". Es jautāju - kas nav pareizi? Samīļot otru cilvēku esot attiecībās? Viņa atbilde:"Man to neprasās. Es to šobrīd negribu un man tad tas ir kā darbs. Es jau domās esmu par citām lietām".
Man pilnas acis ar asarām. Diena sabojāta.:'-(
Tiešām vienīgā iespēja ir šķirties?:'-(