Sveiki!3 dienas atpakalj uzzinaaju ka draugs mani ir piekraapis 5 gadus atpakalj! Esam kopaa jau gandriiz 8 gadus! Draugs arii neko nenoliedza,uzreiz atzinaas ka mani piekraapa! Vins saka ka bija tikai vieniigaa reize, tiesi par kuru es uzzinaaju, vins saka ka tas neko vinjam nenoziimeeja! Bet lietas butibu tas nemaina! Saapiigi protams tas ir, nezinu kaa riikoties taalaak! Paarsteidz mana uzvediiba, esmu mieriiga un neaardos, vieniigi iekseeji esmu sagrauta! Vienmeer domaaju ja es tiktu pierkaapta, tad mauktu tam cilvekam ar visu speeku un ienistu vinju visu savu muuzhu! Bet taa, nav ... Mieriigi sho visu paarunajam jau treso dienu. Draugs saka ka mani miil un negrib beigt muusu attiecibas! Nezinu kaa lai vinjam tic, jo man tomer maac shaubas ka taa nebija vieniigaa reize!Parasti jau saka, ja ir viena reize tad ir veel citas vai arii buus! Zinu ka arii savas ieprieksejas divas vinja draudzenes tika kraaptas! Pirms tam vins daudzzas reizes dievojas ka esmu vinju izmanijusi, naivi cereeju ka taa ir taisniiba, ka ir mainijies, bet aciimredzot kludijos! Liekas ka speetu to piedod, bet domaju ka attiecibas taa pat butu grutu veidot peec kaut kaa taada! Tas vienmeer ieksaa kkur seedeetu!