Agrāk domāju, ka man nebūtu iebildumu visu dalīt uz pusēm vai izmaksāt un taml., taču kopš esmu tikusies ar vīrieti, kurš bija skops, - sapratu, ka neesmu no tām, kas, liekot roku uz sirds, var apgalvot, ka man ir vienalga un justos labi, maksājot pati par sevi.. Tajā brīdī, kad man pašai bija jāmaksā par sevi vai jāapmaksā rēķins par vakariņām, jo viņš esot pagājušā reizē maksājis, tad sajutos tā, kā noteikti nekad negribētu, lai vīrietis liek man justies. Pats labākais bija tad, kad vienā no tādām reizēm man nebija skaidras naudas un termināls nedarbojās, un viņš samaksāja, un pēc tam mēs gājām pie bankomāta izņemt naudu, lai varu viņam atdot!! Un nekad nebija tāda situācija, kad viņš neatļautu pašai samaksāt. Ja būtu pirkusi sev un viņam kaut ko un pati maksājusi, nekad rīcība no viņa puses nesekotu. Atceroties to, šķiet, kas man notika galvā, lai ar viņu tiktos..
Mana galvenā ideja bija tāda-cilvēki ir dažādi. Attiecības ir dažādas. ir jātiekas ar tādu cilvēku, kurš izturas pret tevi tā, kā gribi, lai pret tevi izturas, lai vari justies kā SIEVIETE. Mīlēta un cienīta. Un es ticu, ka ir sievietes, kuras jūtas ok, ja vīrietis neizmaksā, bet tas nav man.