Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ThUrSdaY 21 jAnuArY 2o16 (BezTēmA)

Reitings 31
Reģ: 16.01.2016
Labrīt meitenes!

Šī rīta BeZtĒma neierasti agri. Man kārtējais rīts pie cigoriņu kafijas ar pienu. (l) Šķiet kļūstu atkarīgs :-D
Vispār pamodos ap 3, :-/ pagatavoju dārzeņu zupu, paēdu, tagad laiks piesēsties pie pc..
Dienā ieplānots doties kopā ar draudzeni skatīties dažus dzīvokļus, beidzot viņa nolēmusi pirkt savu, nevis mūžīgi īrēt. 22 gadi, tā jau ir, pēdējais laiks. Cerams spēšu viņai dot labu padomu, un palīdzēt šajā sakarā. Jo tieši es mudināju viņu pārstāt īrēt.
Senāk bijām labās attiecībās, un domājām pirkt kopā, nu patiesībā jau es pirkt, viņa vnk. palīdzēt pārējās lietās, un būt blakus. Nu vairs tas nav aktuāli. Redzēs kā mums šodien ies , vakarā iespējams brauksim slidot, ja volvo halle būs pieejama.. to izdomās vēlāk.. Tad noteikti uz Jūrmalu vakariņās, un pie viņas draudzenes.
Tas apmēram viss.
Tagad ir kādas 3 brīvas stundas, nezinu pat ko lai iesāk. noteikti tā būs vēl 1 kafija, karsta duša.

https://www.youtube.com/watch?v=B4A6e86PF04(l)

Jauku jums dienu ! (l)
21.01.2016 05:06 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Neviens Tavās beztēmās netaisīs milzu diskusijas, so forget about it :D F**K YOU :)
21.01.2016 18:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits