Viņa uzvedība, pagātne.

Reitings 6
Reģ: 18.01.2016
Sveikas!
Sāku krist depresijā dēļ sava vīrieša. Dzīvoju Anglijā, ar viņu. Esmu šeit tikai dēļ viņa. Bijām kopā pirms 5 gadiem, izšķīrāmies, jo viņš spēra lielo soli un pārvācās uz dzīvi te-GB. Tagad ceļi mūs atkal saveduši kopā. Dzīvojam kopā jau 7 mēnešus. Sākumā viss bija labi. Likās, ka ideālāka vīrieša nav. Un joprojām ir tā sajūta, ka viņš ir tas, kuru es gribu redzēt sev pie sāniem pēc 20 gadiem. BET.. vismaz reizi nedēļā mums sanāk kašķis dēļ manas greizsirdības. Ejot pa veikalu viņš atskatās uz visām, kuras nāk garām, nopēta no galvas līdz kājām. Rāda man i-netā sievietes (sabiedrībā zināmas), kuras viņam ļoti patīk. Tas vē nekas. Tiklīdz viss aiziet līdz bijušo tēmu, tā viss... man nākās dzīrdēt, ko viņš ir darījis ar bijušajām, ko tik viņš nav redzējis, kā viņš viņas apmierināja un vēl sazin kas. Saka, kurai bijusi visideālākā pēcpuse, kas man stāv galvā joprojām. Stāsta, ka varot dabūt ik vienu..atliekot tikai uzsmaidīt. Bet pats apgalvo, ka esot grūti iegūstams. Es viņam esot īstā u.t.t., bet es jau vairākas reizes esmu lūgusi, lai nepiemin pagātni, jo tas man vienkārši nav patīkami. Tāda sajūta, ka mani nedzird! ir sajūta, ka es viņa dēļ esmu darījusi tiešām daudz...esmu svešā valstī, ik dienu sāp sirds, jo trūkst ģimenes, bet šķiet, ka viņa dēļ to vajag darīt. Un tagad nesaprotu..tas ir normāli? Vai man tas ir jāpieņem? un, ja ir, tad kā? Drošvien izklausās muļķīgi, bet esmu apjukusi, jo nesaprotu, vai tas ir vienkārši tāds vīrieša tips.
18.01.2016 19:19 |

Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
Drausmīgi (t) Es tādam pateiktu, lai ir kopā ar to ideālo, ar ideālo pēcpusi, aizcirstu durvis un aizietu..
18.01.2016 20:23 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Tas čalis ir vai nu aizkavējies 16 gadu vecumā, vai arī emocionāli atpalicis tipiņš :(
18.01.2016 20:28 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Tad kad vecis ir daudz pisies apkārt un tad nonāk nopietnās atiecībās viņš ar meiteni runā to ko viņš parasti ar džekiem runāja. Ar laiku tas pāries.

Man bij tieši tā pat ka iesākumā tagadējais vīrs stāstija par savām beibēm. Bet par to kā viņš viņas tur drāzis gan nerunāja.
Tam visam vaidzētu beigties, mums tas viss pārgāja.
18.01.2016 20:41 |

Reitings 6
57days Tur jau tas jocīgākais.. apgalvo, ka esmu vislabākā! Bet tāpat lielās ar kaut kādām pagātnes sivietēm.
18.01.2016 20:52 |

Reitings 395
Reģ: 11.01.2016
Story- Nu tapēc es saku ka bijušās apspriest ir stulbi, piekrītu. Bet vienkārši pajúsmot par kādu skaistu slavenību, vai joka pēc pakircināt otru, piemēram kad garām iet kāda meiča ar seksīgu dupsi un iesaukties "Oho, šitai gan smuka pēcpuse" vai kaut ko tādu tīri lai joka pēc pakircinātu, kas tur slikts? Tas ir jautri! Protams ja otra cilvēks nav ar milzīgiem kompleksiem.
18.01.2016 20:53 |

Reitings 6
Полина_Laura Es tiešām ceru, ka pāries. Visās citās jomās mums ļoti abi saskan domas.. darbs, bērni, laulības.. sajūta, ka tiešām esam uz viena viļņa!
18.01.2016 21:01 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jautribai ari tu skali sajusminies par svesiem viriesiem, par seksu ar ex virieti.

dzive zinu vienu, kas daudz runa maz darijis. ;-)
18.01.2016 21:02 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Mans virietis vispaar no nekurienes nokritis, nekad neesmu redzejusi vinju atskatamies uz citu un nekad nevelas apspriest citas sievietes... Neiznu kapec...

Ar manu vīru ir tāpat. :-) Un man tas šķiet gluži normāli. Partneru attiecībās taču pastāv ne tikai sex, bet vesels saraksts ar citām būtiskām lietām, no kurām viena ir - cieņa.
18.01.2016 21:25 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Mans virietis vispaar no nekurienes nokritis, nekad neesmu redzejusi vinju atskatamies uz citu un nekad nevelas apspriest citas sievietes... Neiznu kapec...

hah, un meitenes peirkīt un brīnās.. mans draugs gan greizsirdības mākts man mēģināja ieskaidrot, ka vīriešiem ir gadiem ilgi praktizēta acs, lai sieviete nejustu, ka uz viņu blenž (šajā gadījumā, ka blenž uz citu) tā kā.. kas zina :D
18.01.2016 21:30 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Stāsta, ka varot dabūt ik vienu..atliekot tikai uzsmaidīt. Bet pats apgalvo, ka esot grūti iegūstams.

re pie kāda prinča esi tikusi :D man šķiet, ka lielu daļu šīs lielīšanās ietekmē tava attieksme, acīm redzot tas, ka normāli pasaki, ka nevēlies klausīties šo tematu, nestrādā.
18.01.2016 21:32 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tur jau tas jocīgākais.. apgalvo, ka esmu vislabākā! Bet tāpat lielās ar kaut kādām pagātnes sivietēm.

Viņš SAKA, ka esi vislabākā, bet LIEK JUSTIES kā nesmukai, neseksīgai un ar otršķirīgu dibenu. Tātad, attiecīgi, ar vārdiem ir viens, bet ar darbiem - tavs "grūti dabūjamais, kam visas pašas lec gultā" ideālais vīrietis dzen tevi mazvērtības kompleksos.
18.01.2016 21:50 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Kāda starpība uz kādu dupsi tas vecis tut lūr, tā pat viņš nāks mājās ēst :p
Tas nozīmē drāzīs Tevi, nevis to dupsi uz ielas.

Un zini tas ka abas puses paskatās vnk.kaut kur tikai padara foršāku seksu jūsu guļam istabā-viņš ir kaslīgāks un nevaig kaut kādas stulbas spēles.
18.01.2016 23:15 |

Reitings 151
Reģ: 22.10.2015
tam taa nav jaabuut.

viirietiem ir jaaliek justies savai sievietei kaa dievietei. nevis shaadi noniecinaat , saliidzinaat ar citaam mamzeleem ar kuraam ieprieksh njeemies.

autore, pacel galvu augshaa un padomaa par sevi, vajag miileet sevi, nevis ljaut dziit kompleksos.

attieciibaas ir loti, loti svariigi kaa viirietis liek justies sievietei ar savu attieksmi. varbuut vins tev kaa personiiba piesaista, bet svariigaaka ir attieciibaas cienja un attieksme pret otru.
18.01.2016 23:18 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
hah, un meitenes peirkīt un brīnās.. mans draugs gan greizsirdības mākts man mēģināja ieskaidrot, ka vīriešiem ir gadiem ilgi praktizēta acs, lai sieviete nejustu, ka uz viņu blenž (šajā gadījumā, ka blenž uz citu) tā kā.. kas zina

bet, ja mans arii skatas uz citaam, nu lai skatas... kas tur slikts? Es ari skatos uz citiem virieshiem, nodomaju, cik pievilcigs vai labi apgerbts utt. Tikmeer kameer man nav jaaklausaas katru dienu cik taas citas labaakas un kamer nelien zem sveshiem trusikiem :-D man vienalga :-D Nu ja ari ielidis, nu neko, pasaulee ir daaaaudz citu virieshu :) :-D:-D:-D Man par to visu tada veseliga attieksme, neieshu nevienu piesiet pie sevis :)
18.01.2016 23:36 |

Reitings 49
Reģ: 10.01.2015
Man bija tas pats, virietis krietni vecaks bija, ne puiselis. Stastija kaabijusi smarzoja, kaa sniedza oralo utt. Ta ir klaja neciena pret otru. Iedzina mani nenormalos kompleksos ar kuriem cinos vel tagad. Nekad nejutos pietiekosi laba, ari tagad tas vel ieksa sez. Skirsanas no vina bija viens no labakajam lemumiem mana dzive. Tagad vinu pat redzet negribu.
19.01.2016 06:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits