Kas notiks Eiropā vasarā? No bikini season this year?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Lēnām tuvojas laiks, kad daudzas sievietes sāks apsvērt sporta zāles apmeklēšanu, skriešanu, vai citas fiziskas aktivitātes figūras uzlabošanai, tas man lika domāt par nākošo vasaru...

Ar to es domāju Vāciju, Franciju, un citas valstis, kur tika uzņemts vairums bēgļu.

Vasaras karstumā daudzas sievietes staigās īsās kleitiņās, šortos, utt. Vai arī tiks pasludināts, ka tā ģērbties nevar drošības apsvērumu dēļ, lai neprovocētu bēgļus uz izvarošanām? Kā jums šķiet? Varbūt šogad nemaz nav jēgas gatavoties bikini sezonai, jo bikini nemaz nevarēs ģērbt? (vairāk tas attiecas uz meitenēm ,kas dzīvo valstīs ar lielu musulmaņu bēgļu skaitu)

Kāds ir jūsu viedoklis par šo?
17.01.2016 13:04 |

Reitings 211
Reģ: 29.11.2015
TOS DNS nekur ES tie begli negrub dot 85% ari pirkstu nospiedumus. Ta ir visur!

Skaidrs, ka negrib, es arī negribētu. Varbūt tagad visiem latviešu jaundzimušajiem noņemt dns paraugu un pirkstu nospiedumus, skolā pasniegt pretizvarošanas stundas un pēc eksāmena atestātā iespiest atzīmi? Latvieši jau arī izvaro un slepkavo. Vienīgi cik esmu lasījusi diskusijas par izvarošanu, kurās par bēgļiem nav runa, tikai par vietējiem - parasti vainu veļ uz sievieti. T.i., bija maucīgi ģērbusies, piedauzīgi uzvedusies, savā naivumā gājusi ar vīrieti kaut kur, viena gājusi cauri sliktam rajonam u.tml.

Protams, neapgalvoju, ka problēma neeksistē, bet jūs to uzpūšat daudz lielāku, nekā tā ir, un izdomājat neadekvātus risinājumus.
17.01.2016 17:21 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Es budama pilsone sanemot jaunos dokumentus, piem ID karti devu gan pirkstu nospiedumus. Nekadu problemu. :-P
17.01.2016 17:25 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Skaidrs, ka negrib, es arī negribētu. Varbūt tagad visiem latviešu jaundzimušajiem noņemt dns paraugu un pirkstu nospiedumus, skolā pasniegt pretizvarošanas stundas un pēc eksāmena atestātā iespiest atzīmi? Latvieši jau arī izvaro un slepkavo. Vienīgi cik esmu lasījusi diskusijas par izvarošanu, kurās par bēgļiem nav runa, tikai par vietējiem - parasti vainu veļ uz sievieti. T.i., bija maucīgi ģērbusies, piedauzīgi uzvedusies, savā naivumā gājusi ar vīrieti kaut kur, viena gājusi cauri sliktam rajonam u.tml.

Protams, neapgalvoju, ka problēma neeksistē, bet jūs to uzpūšat daudz lielāku, nekā tā ir, un izdomājat neadekvātus risinājumus.

Pretizvarošanas stundas? Ar ko Tu esi labāka par tām, kas vaino upurus, jo Tu pati to tikko izdarīji. :D

Neuzskatu, ka prasīt BĒGLIM dns, pirkstu nospiedumus, foto un elementāras zināšanas par vietējiem normatīviem ir neadekvātas prasības. Jā, izvaro arī vietējie, bet mums ar tiem jau ir gana ko cīnīties, bēgļi ir milzīgs papildu apdraudējums, kas nu vairs nav teorija, bet tīrā prakse. Es negribu tikt izvarota, piekauta vai nogalināta, lai tikai apliecinātu savu toleranci pret kādu.
17.01.2016 17:26 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Pat uz viņu valstīm ceļojot jādod pirkstu nospiedumi. :D un ne tikai. Tur vēl acis skanēja un vēl kko.
17.01.2016 17:27 |

Reitings 211
Pretizvarošanas stundas? Ar ko Tu esi labāka par tām, kas vaino upurus, jo Tu pati to tikko izdarīji.

Pašķir vienu lpp atpakaļ, kur ieteica bēgļiem pasniegt obligātus kursus ar gala eksāmenu, kuros viņiem mācītu neizvarot.

Neuzskatu, ka prasīt BĒGLIM dns, pirkstu nospiedumus, foto

Ja tev šķiet normāli pret visiem cilvēkiem izturēties kā pret noziedzniekiem, tad jā, to var prasīt.

Es budama pilsone sanemot jaunos dokumentus, piem ID karti devu gan pirkstu nospiedumus.

Kā ar dns paraugu? Kad tu nogalināsi kādu vietējo tajās ārzemēs, kurās dzīvo, vietējai policijai taču būs tevi vieglāk atrast. Kooperējies vairāk.
17.01.2016 17:36 |

Reitings 23705
Lidz DNS ka ludz kinai rapus:-P:-P:-P:-P:-P

85% pat pirkstu nospiedumus atteicas dot. Deva tikai dala, kas ar gimenem parsvara. :-P:-P
17.01.2016 17:39 |

Reitings 211
85% pat pirkstu nospiedumus atteicas dot

Un tavuprāt tas nozīmē, ka 85% bēgļu ir izvarotāji un noziedznieki? Vai arī to, ka no šiem 85% lielākā daļa ir normāli vidusmēra cilvēki, kuri negrib dot pirkstu nospiedumus?
17.01.2016 17:42 |

10 gadi
Reitings 1496
Pašķir vienu lpp atpakaļ, kur ieteica bēgļiem pasniegt obligātus kursus ar gala eksāmenu, kuros viņiem mācītu neizvarot.

Tu tiešām uzskati, ka upuris ir atbildīgs par to,ka pret viņu veic noziegumu? Tā ir tikai un vienīgi izvarotāja vaina, atbildība, secīgi, jāiespaido potenciālā izvarotāja tiesiskā apziņa, nevis upura. Un pats par sevi saprotams, ka personām, kas nāk no citas kultūras, citas tiesību sistēmas ir jābūt informētām par normatīviem šeit.

Ja tev šķiet normāli pret visiem cilvēkiem izturēties kā pret noziedzniekiem, tad jā, to var prasīt.

Neviens nevienu cietumā neliek tikai par to, ka ir bēglis. Tāpēc nedramatizē. Pamatiedzīvotāju drošība ir prioritāra par potenciālu kāda bēgļa aizvainošanu. Ja noteikumi nepatīk, vienmēr ir iespēja meklēt patvērumu citur vai palikt savā valstī aizstāvēt savas sievietes. :)
17.01.2016 17:42 |

10 gadi
Reitings 1496
Un tavuprāt tas nozīmē, ka 85% bēgļu ir izvarotāji un noziedznieki? Vai arī to, ka no šiem 85% lielākā daļa ir normāli vidusmēra cilvēki, kuri negrib dot pirkstu nospiedumus?

Un kāpēc man jādod sava nauda kaut kādam bēglim, kurš negrib izpildīt prasīto manai drošībai? :)
17.01.2016 17:44 |

Reitings 23705
Es ari negribeju! TACU ESMU PILSONE UN IEVEROJU NOTEIKUMUS UN LIKUMUS!

KUR NU VEL JA BRAUKTU UZ SVESU VALSTI KAS MAN DOTU OPAJUMTI UN EDIENU,:-P
17.01.2016 17:45 |

Reitings 211
schoco, tu galīgi nesaprati, ko es rakstīju. Es rakstīju par to, ka šajā diskusijā tiek aicināts veidot bēgļu dns un pirkstu nospiedumu datu bāzi, kā arī pasniegt viņiem kursus pret izvarošanu, kamēr diskusijās par izvarotājiem-latviešiem tieši pretēji, vainotas parasti tiek sievietes, nevis izvarotāji. Ja iebraucējiem piemēro radikālus mērus, bet uz savējiem piever acis, tas neatbilst nekādiem taisnīguma kritērijiem.

Pamatiedzīvotāju drošība ir prioritāra par potenciālu kāda bēgļa aizvainošanu.

Pamatiedzīvotājiem ir tieši tādas pašas tiesības kā pārējiem, ne vairāk.

Tas, ka neliek uzreiz cietumā, nenozīmē, ka tātad neizturas kā pret noziedznieku vai potenciālo noziedznieku. DNS dati, starp citu, tika vākti ar pavisam citu mērķi, nekā šeit tiek pasniegts.

Un kāpēc man jādod sava nauda kaut kādam bēglim, kurš negrib izpildīt prasīto manai drošībai?

Ja dzīvo Latvijā, tad bēgļi tavu drošību apdraud daudzreiz mazāk, nekā vietējie. Pareizais jautājums, kas tev jāuzdod - kādēļ tev jādod sava nauda vietējiem, kas negrib izpildīt prasīto tavai drošībai?
17.01.2016 17:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Kārtējā pārgudrā raven tēma. Labāk būtu domājusi par savu bērnu,klukste. Būšana Norvēģijā dažām jau ir izskalojusi smadzenes.:-D

Bikini turpināšu vilkt.:-P
17.01.2016 17:58 |

Reitings 23705
pirkstu nospiedumu datu bāzi,
Pilsoni ir nodevusi savus pirkstu nospiedumus dsatu bazei, sie tagad butu ipass iznemums?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
kas tas vispār par argumentu par DNS nedošanu! ja kāda valsts dotu man patvērumu no kara, es iedotu viņiem jebkādu DNS paraugu, kādu viņi man prasītu :D par pirkstu nospiedumiem nemaz nerunājot. Bet priekš kam dot, ja tāpat ielaidīs, un pabalstu vēl iedos, ne?
Mūsu problēma ir nekontrolēta imigrācija un pārlieka tolerance pret potenciālajiem un esošiem noziedziniekiem. (Vēl viena piezīme īpaši attapīgajām - nelieku vienādības zīmi starp bēgļiem un noziedziniekiem). Esmu pret nekontrolētu imigrāciju un imigrantu visatļautību savā zemē.

Reitings 23705
Man vispar nevajag bikini, eju uz nudistu pludmali. Nekadu problemu. :-D
17.01.2016 18:00 |

10 gadi
Reitings 1496
schoco, tu galīgi nesaprati, ko es rakstīju. Es rakstīju par to, ka šajā diskusijā tiek aicināts veidot bēgļu dns un pirkstu nospiedumu datu bāzi, kā arī pasniegt viņiem kursus pret izvarošanu, kamēr diskusijās par izvarotājiem-latviešiem tieši pretēji, vainotas parasti tiek sievietes, nevis izvarotāji. Ja iebraucējiem piemēro radikālus mērus, bet uz savējiem piever acis, tas neatbilst nekādiem taisnīguma kritērijiem.

Un tas, ka daļa sieviešu ir aitas un vaino upuri, nozīmē, ka ir jāpiever acis uz potenciālo seksuālo vardarbību no migrantu puses?

Pamatiedzīvotājiem ir tieši tādas pašas tiesības kā pārējiem, ne vairāk.

Tas, ka neliek uzreiz cietumā, nenozīmē, ka tātad neizturas kā pret noziedznieku vai potenciālo noziedznieku. DNS dati, starp citu, tika vākti ar pavisam citu mērķi, nekā šeit tiek pasniegts.

Nē, valsts iedzīvotāji maksā par savu valsti, maksā tās pārvaldītājiem, lai tie uztur noteiktu, sabiedrības vēlamo kārtību. Bēglis ir persona, kas vēlas izmantot labumus, par ko MAKSĀ ŠĪ SABIEDRĪBA. Līdz ar to prioritāte normālā valstī vienmēr ir valsts pamatiedzīvotājs, ne bēglis. Tieši tāpēc, bēglim ir jāpiemērojas, jālūdz, nevis jāpieprasa un jāņem pašam. Tāpēc kaut kādas bēgļa emocijas, kas saistītas ar valsts noteikto kārtību ir mazsvarīgas.

Ja dzīvo Latvijā, tad bēgļi tavu drošību apdraud daudzreiz mazāk, nekā vietējie. Pareizais jautājums, kas tev jāuzdod - kādēļ tev jādod sava nauda vietējiem, kas negrib izpildīt prasīto tavai drošībai?

Kāds sakars ar pašreizējo riska novērtējumu? Ir runa par plānotu bēgļu uzņemšanu, kas reāli apdraud Latvijas sievietes.
Latvijā visi saņem pabalstus tikai par savu eksistenci? Cik ir bērnu pabalsts LV iedzīvotājam, kas maksā nodokļus un cik būs bēglim, kas nedara neko?
17.01.2016 18:06 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Šie pretizvarošanas kursi, par kuriem runāja iepriekšējās lapās, nav nekāds jaunums.... Dānija, Norvēģija un citas valstis jau ir ieviesušas, kad atklājās, ka imigranti pastrādā neproporcionāli daudz izvarošanas, aptuveni ~3x vairāk.

Hoping to combat the disproportionate number of rapes committed by immigrants and their descendants, a number of political parties are pushing for sexual education to be included in the Danish language courses provided to foreigners, Metroxpress reported.

Between 2013 and 2014, 34.5 percent of all individuals convicted of rape were immigrants or their descendants despite those groups only accounting for roughly 12 percent of Denmark’s total population.

http://www.thelocal.dk/20151028/denmark-to-teach-foreigners-about-sexual-morals

Eiropa gadsimtiem cīnijās pret Ottomaņiem, Moriem/Mauriem utt., lai saglabātu savu identitāti, mūsdienās liberālie eiropieši klupdami krizdami mēģina darīt visu, lai pielāgotos citiem.

Kā jau Vācijas (līdzīgi uzbrukumi notika arī citās Eiropas valstīs) policija teica, viņi nekad ar tamlīdzīgiem uzbrukumiem (Jaungada) nebija saskārušies. Manā skatījumā visa šitā liberālā utopija sagraus Eiropu, tāpat, kā tas notika ar Romu.

Video par Taharrush Gamea, ko policija min par vienu no iemesliem: https://www.youtube.com/watch?v=-pHnQ6W2KkM

Pietiek.com bija labs citāts:

Nobeigšu ar romiešu dzejnieka Aurēlija Prudencija Klementa citātu: „Dievs vēlējās apvienot ļaudis un valstības ar dažādām valodām un savstarpēji naidīgiem kultiem zem vienas impērijas un visiem kā vienam lika pieņemt viena harmoniska likuma saites.” Šis pats dzejnieks pieredzēja Romas norietu.

Vēsture mēdz atkārtoties....
17.01.2016 18:25 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009

17.01.2016 20:03 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Un te nu beidzot arī izskanēja manam līdzīgs viedoklis, ka problēma ir radusies nekontrolētas imigrantu plūsmas dēļ. Neviens nezina, kas viņi ir, kad kaut ko dara un tieši tāpēc arī problēma. Jebkurš noziedznieks ir noziedznieks neatkarīgi no reliģijas vai kultūras vai rases vai vēl kā cita, un šeit iekšā ir pār žogu sakāpuši visi, kam nav bijis slinkums un pieticis spēka. Tāpēc ne par imigrantu nošaušanu jādomā, bet pat ārējās robežas kontroli, kurai neviens, kuram nav dokumentu vai citas iespējas reģistrēties un pēc tam tikt atpazītam, netiek ielaists.
17.01.2016 20:41 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
pilnigi uzsplaut uz tiem beegliem un ko vini domaa. labi akkurati peldkostimaa es nestaigaatu pa ielaam. nav ne kulturali ne ari istaa vieta, prieks tam domaatas pludmales...parak isus mini svarkus un dzilus dekoltee ar nenesaju un ne jau tikai begli var but izvarotaaji , ari jebkuru virieti var taa sakardinaat un kljut par upuri.
17.01.2016 23:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits