Avārija!!!

Reitings 8
Reģ: 14.01.2016
Sveikas , meitnes !

Zinu jau , ka ir bijusi šāda tēma. Tātad pirms 5 dienām mums ar draugu notika kas negaidīts. Pēc seksa vairs nebija prezervatīvs uz locekļa , nezinu vai bija nošļucis vai kas tur notika, bet drošības pēc iedzēru Escapelli. Tagad ir sākusies tāda kā asiņošana vai mēnešreizes , nevaru īsti saprast, tikai krāsa ir tāda kā melna , pat nemāku izskaidrot. UN menešreizes beidzās tieši pirms nedēļas. Galva ļoti reibst un ik pa laikam slikta dūša. Vēlējos zināt jūsu pieredzi sastībā ar šo !
14.01.2016 19:37 |

Reitings 279
Reģ: 11.08.2010
Un asiņošana atceros, ka vienreiz bija trīs dienas, otrreiz piecas, trešajā neatceros. Ikdienā man gan mēnešreizes ir 7 dienas.
15.01.2016 08:12 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Jā, parādījās uz sejas, tādas kā pumpas, bet līdzīgas drīzāk alerģiskām, jo bija nedaudz nieze. Treniņos bija grūti, jo mēdza sāpēt gan galva, gan vēders, lai gan man pat MR laikā nesāp, tā asiņošana no AK bija nedēļu,lai gan MR ,parasti, man ir 3- 5 maksimums. Otrās MR tā pat mēnešu bija virs 7 dienām. Man kaut kā īpaši smagi izpaudās, zinu, ka draudzenei nekā nebija pilnīgi.
15.01.2016 10:12 |

Reitings 8
Reģ: 14.01.2016
meitenes !
man ir izmetušās pumpas, kuras ļoti niez , galvenokārt, uz muguras un sejas, vaitas varētu būt no Escapelles ? vai kādai ir pieredze ar ko šādu ? ko lietojāt , lai nieze pazustu ?
16.01.2016 22:13 |

Reitings 214
Reģ: 10.09.2011
laikam jau, tieši tādā pašā situācijā biju pirms trīs nedēļām ar tādiem pašiem simptomiem. Nobijos, ka tomēr esmu tikusi pie bērniņa, bet vēl pēc nedēļas uztaisīju testu, lai pārliecinātos par savām aizdomām - nekā. Visticamāk, ka pie sliktās pašsajūtas vainīga bija tablete.
20.01.2016 12:37 |

Reitings 128
Reģ: 28.12.2015
Pirms vairākiem gadiem draudzenei nācās izdzert AK un bija tieši tādas pašas blakus parādības. Tāpat ir ar OK tabetēm. Citai nekā, bet citai ir tās blaknes. Citai pāriet, citai ne. Tev noteikti tas ir no AK, noteikti pāries. Ja nu šaubies, aizdodies pie ginekologa.
21.01.2016 20:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits