Nezinu,cik mēnesī, jo katru mēnesi es nepērku apģērbu. Pamatā reizi ~ 3 mēnešos, atkarīgs ko pērku, pēdējo reizi aizgāja par daudz, par daudz, beigās secināju, ka vajadzēja ātrāk apstāties, jo skapī vietas vairs īsti sen jau nav:-D
es to meiču darīju tik traku, ka viņa pat strādāt negribēja.. visu laiku bija knudoņa un pietūkums tur. visu laiku prasījās pēc mana pinča :-P:-P:-P8-)8-)
Kaut ko nopērku katru mēnesi, bet konkrētu summu grūti pateikt, viss atkarīgs ko pērk. Visu pērku tikai dzīvaja, jo man vajag piemērīt un pataustīt materiālu. Vispār loti patīk iepirkties. Uz atlaidēm gan reti, kad sanak kaut ko nopirkt, jo parasti visu, kas patīk, jau esmu nopirkusi līdz atlaidēm.
es iepērkos katru mēnesi un pa vairākām reizēm, diemžēl, pati nezinu kā, lai ar to cīnos. pārsvarā iepērkos on-line veikalos, man tie saraksti tik gari ar vēlmēm, ka grozos vienmēr stāv kāds must have, ļoti gribu atradināties no šī niķa.
decembrī uztaisīju sev izaicinājumu neko nepirkt, diemžēl neizdevās. :-O
Katru mēnesi noteikti nepērku, tāpēc nav vienas konkrētas summas. Apavus, virsdrēbes- pirms attiecīgās sezonas sākuma. Spontāni pirkumi pārsvarā gadās pavasarī/ vasarā, kad vairāk gribas pucēties un atļaujos nopirkt vairāk apģērbu, nekā man patiesībā vajadzētu, ziemā šajā ziņā esmu piezemētāka. :D
vidēji varētu būt kādi 50-70 eiro mēnesī, ņemot vērā, ka katru mēnesi mērķtiecīgi neiepērkos (bet varbūt sanāk spontāni nopirkt smuku veļiņu vai pasūtīt kaut ko ebayā un aizmirst :D).
esmu apsvērusi ideju sakārtot garderobi pēc kādas konkrētas kapsulas sistēmas, lai vienmēr ir ko vilkt, bet nav iekāre iepirkties tik ļoti :D jo šobrīd visa kā ir daudz, bet man kaut kā nekombinējās.
Kad biju jaunāka, visādas parpalas pirku katru mēnesi. Šobrīd nopērku vienu labu somu gadā, sezonas apavus un šādas-tādas drēbes uz atlaidēm.
Bija man apsēstība ar iepirkšanos, bet kad padzīvoji apstākļos, kad naudas nav tik daudz, kā gribētos, ļoti izvērtēju, kas man īsti ir vajadzīgs un kas ne.
Nav tā, ka katru mēnesi obligāti kaut ko pērku, tāpēc summu nezinu...bet pērku, ka vajag vai kad ir alaides vai kad sagribas pavazāties pa veikaliem :-D:-P