llemon, pagājušā gada jūlijā ar draugu bijām Itālijā, lidojām uz Napoli (briesmīga pilsēta, vienai noteikti būtu bail tur uzturēties), no turienes ar prāmīti braucām uz Ischia saliņu filmas And While We Were Here iespaidā. Izbraukājām visu saliņu ar skūteri, pat iekļuvām avārijā, nelielā ātrumā, paldies Dievam, mūs notrieca mašīna :D man visa kāja asiņaina, bet nekas traks, toties uzgājām daudz ievērības cienīgas vietas, kuras tūroperatori nepiedāvā apskatīt. Pēc tam devāmies uz Sorrento, to gan īsti nepaguvām apskatīt, jo apmetāmies skaistā vietā kraujas augšā Vidusjūras krastā netālu no Massa Lubrense. Taču visspilgtāk man palika atmiņā diena Capri saliņā, burvīga vieta, kur atgriezties (l) Pēc negadījuma izdomājām, ka šoreiz labāk izstaigāsim salu kājām, cik paspēsim :-D Tas bija viens no labākajiem lēmumiem, jo tik skaistas vietas es necerēju ieraudzīt. Diemžēl tik vienu salas pusi izstaigājām. Kopumā sala diezgan dārga un pilna ar tūristiem. Taču, ja esi Itālijas vidienē, tad noteikti iesaku apmeklēt Capri. Pēc tam mums nebija, kur palikt, un pēdējā dienā atradām viesnīcu Ravello. Tad devāmies ar autobusu uz Amalfi, pilsēta jūras krastā, pārdrūzmēta tūristu, man personīgi vairāk patīk neskarti dabasskati, ne lielās pilsētas un tūristu burzma. Mūsu pilsētiņa atradās augtāk kalnos, taču man tā atmiņā paliks kā skaistākā pilsēta Itālijā - mierīga, salīdzinoši maz tūristu, skaistas apskates vietas, uz leju paveras burvīgs skats, katru vakaru baznīcas laukumā spēlēja dzīvo mūziku (l)