Kāpēc Eiropa grib bēgļus?

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Atzīšos, ka es ziņas skatos tikai fragmentāri un zinu tikai spilgtākos momentus, tāpēc laikam esmu palaidusi garām. Bet varbūt kāda var atbildēt uz jautājumu, kāds īsti ir iemesls, kāpēc Eiropa grib savā zemē uzņemt bēgļus?
Visi šie izvarošanas gadījumi un valstu un policijas klusēšana, pārspīlētā tolerance. Es nesaprotu, KĀPĒC rietumeiropas valstis tā dara? Kam tas ir izdevīgi? Lūdzu, mani apgaismot.
12.01.2016 12:01 |

Reitings 176
Reģ: 05.01.2016
Pie esošās(neesošās) Eiropas robežas, pateicoties Merkeles politikai, imigrantu daudzums šaubos vai samazināsies, visi tak grīb dzīvot "Eiropas sapni", tāpat kā ASV imigranti no L un D-Amerikas grib dzīvot Amerikas sapni.

Ja notikumi Eiropā turpinās uzņemt apgriezienus kā līdz šim, tad līdz pilsoņu, reliģiju karam vairs nav tālu, patiesībā, viss uz to norāda(un veiksmīgi tiek realizēts). Un karš(arī epidēmijas), kā visiem zināms, lieliski atrisina pārapdzīvotības problēmu.
Vai tad tas nav skaidrs? Nauda.

Nauda, Vara un vienota sistēma.
“We are grateful to the Washington Post, the New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost 40 years......It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supernational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national autodetermination practiced in past centuries.”
― David Rockefeller
12.01.2016 20:51 |

Reitings 2494
Reģ: 29.01.2009
TalisQualis, julenok - esat drošas, ka tur pabalsti tik mazi? Neesmu pati noskaidrojusi informāciju, bet ir dzirdēts, ka tur pabalsti daudz lielāki nekā jūsu nosauktie 300/600 EUR. Kaut kur to var noskaidrot? Mani tas interesē. Jo savādāk ir viena tante teica variants :D
12.01.2016 21:28 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
viņi paši savā valstī visu sāka. +vēl piepalīdz Eiropa, ASV, Krievija. Vēl Merkele uzaicināja visus. Lūk rezultāts.
12.01.2016 21:36 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
O, es pati nesen tik atskaartu, ka Vinsh nav aiz kalniem vairs!!!)))

Es jau 2. diskusijā to lasu un mani interesē, kas ir tas Viņš :D
12.01.2016 21:39 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
iegooglēju http://www.euronews.com/2015/09/16/which-european-countries-offer-the-most-social-benefits-to-migrants/
nu Latvijas situācija nav atjaunota, nu jau samazināja, bet datums ir pagājušais septembris, diez vai citās valstīs pabalsti tiek celti, ja nu kas mainās, tad drīzāk uz leju tie cipari.
12.01.2016 21:46 |

Reitings 129
Reģ: 07.09.2015
Izskatās, ka Vācijas policija ir nonākusi pie slēdziena, ka uzbrukumi sievietēm bija saistīti ar šo valstu "tradīcijām", jeb Taharrush gamea. Šādi uzbrukumi Eiropā nav iepriekš notikuši un bija gandrīz ekskluzīvi tikai arābu/ziemeļāfrikas valstīm. Tagad pateicoties "Rapefugees Welcome" viņi ir arī Eiropā un policijas vadība tagad iesaka Vīnē sievietēm vairs neiet vienām uz ielas, Ķelnē iesaka turēties "rokas" attālumā no svešiniekiem.

Incidents of taharrush jama'i occur at mass events, including protests, rallies, concerts, or public festivals including Muslim holy festivities such as Ramadan.

A large group of perpetrators encircle a victim. A second group of men spectating the assault then encircle the first circle of active perpetrators. Finally, a third group of men encircle the second circle to distract the bystanding crowd in the the large gathering or event where the sexual assult is taking place.

The assault itself consists of groping, ripping off of the victim's clothing, digital (use of fingers) penetration of the orifices (vagina, anus, and mouth) of the victim, up to and including penile penetrative rape of the victim.

Varat sīkāk palasīt, kas tas tāds ir:

https://en.wikipedia.org/wiki/Taharrush_gamea

RT video pastāsta sīkāk:

https://www.youtube.com/watch?v=-pHnQ6W2KkM

+ video no dzīves:

https://www.youtube.com/watch?v=eZnbvByJxVg

Ceru, ka Velkomisti ir priecīgi par šādu Eiropu, 21. gadsimtā!
13.01.2016 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits