Pludmales figūra!

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Vēlies sagatavoties pludmales sezonai - bet sporta klubs parāk dārgs?

piedāvāju unikālu iespēju ar 50% atlaidi saņemt kompotenta un pieredzes bagāta fitnesa trenera pakalpojumus pareizam un produktīvam ceļam uz ideālo figūru ar treniņiem mājas apstākļos.

Trenējoties mājās izmantojot trenera pakalpojumus būs lētāk par sporta kluba 3 mēnešu abonamenta maksu.

Uztura plāna izstrāde
(uztura plāns tiek sastādīts ņemot vērā individuāli katra klienta - mērķi, gaumi produktos, dienas ritmu, finansiālās iespējas, vielmaiņas ātrumu, iespējamo ēdienreižu skaitu un laikus utt... īsāk sakot plāns tiek pakārtots ikdienai nevis ikdiena plānam. Uztura plānā pa ēdienreizēm tiek salikti konkrēti produkti ar konkrētu vēlamo svaru + katrai dotajai ēdienreizei 3-4 alternatīves produkti ar kuriem var aizstāt jau minēto produktu. Uztura plānam klāt būs arī cits svarīgākais info par un ap uzturu un tā pagatavošanu, kā arī info kas jāpamaina kad mērķis būs sasniegts. Cenā iekļauta arī konsultācija uz neskaidrībām par uztura plānu un tā pielietošanu)

Treniņprogrammas izstrāde
(Treniņprogramma tiek sastādīta ņemot vērā katra individuālā klienta mērķi un iespējas - treniņam sporta zālē, brīvdabā vai mājas apstākļos. Katram dotajam vingrojumam klāt links uz video kur īsi pastāstīts un parādīts kā pareizi veikt vingrojumu)

Klienta progresa monitorings (3 mēneši)
(Vidēji 1x nedēļā tiek sekots līdzi klienta progresam un ja nepieciešams koriģēts uztura plāns vai treniņprogramma, kā arī nepieciešamības gadījumā sniegtas tālākas norādes ceļā uz panākumiem)

Pakalpojumu paketes kopējā cena 70 eur (sadarbības ilgums 3 mēneši)

Iespējams trenēties arī mājās bez spec inventāra.

Pieteikties rakstot man PM

Nekavējies - pavasaris un vasara vairs nav aiz kalniem!
11.01.2016 12:11 |

10 gadi
Reitings 4443
gluiz taspats ir teiskim ar treneru izskatu ka taadu... var but 2 treneri.. viens vienkarsi milziigs muskulu kalns un otrs uz vinja fona izskata ka vispar tiktiko butu sacis treneties.... bet vaitad tas parada to ka tas otrs ir nepieredzejusaks, sliktaks, nezinosaaks jo redz nav tik iespaidiga izskata.. nee.. ari te ir nianses ko daudzi neizprot bet verte tikai no viena aspekta....
pavisma vienkarsi - 1. treneris lietojis gadiem steroidus un tads izaudzis bet otrs var tikpatlabi jau but dabigi sasbniedzis savu pat genetisko maximumu bet uz 1. trenera fona izskatities taipasa laiak nieciigs... un starpcitu - lietojot steroidus tas lietas ir pilniba citadakas - uzturs valigaaks, trenini efektivaki kas nozime ka teoretiski trenejoties pat ne perfekti var sasniegt vairak neka dabiska celja trenejoties perfekti pareizi un edot perfekti....
12.01.2016 21:14 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Tavuprat mani paša sasniegumi neliecina par zināšanām, prasmēm vislabāk?-cuilveks kas neo daudz nesaprastu un nezinatu nevaretu sasniegt tadus sasniegumus....

Un

gluiz taspats ir teiskim ar treneru izskatu ka taadu... var but 2 treneri.. viens vienkarsi milziigs muskulu kalns un otrs uz vinja fona izskata ka vispar tiktiko butu sacis treneties....

Kā tad tur īsti ir, ko? Ir trenera izskats svarīgs vai nē? :-D
12.01.2016 21:20 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Ja Tev nav klientu bildes ko parādīt tad tā arī pasaki. Vai rādi savus panākumus tad. Ta es tikai uzskatāmi redzēt gribu pirms-pēc.
Beidz lieki muldēt. Es ļoti labi zinu kā var ātri zaudēt svaru, kā var zaudēt svaru veselīgi un tas pats - saprotu kāds darbs jāiegulda lai uzaudzētu masu. Tavi pēdējie divi komentāri man ir lieki.
Es pati esmu svaru zaudējuši dažādos veidos. Man labs draugs veselīgā ceļā no 104 kg nometa uz 88 kg. Tikai ar sportu 4x nedēļā un sakārtotu uzturu, ēdot daudz un pareizi.
12.01.2016 21:21 |

Reitings 649
Reģ: 14.07.2014
Tavuprat mani paša sasniegumi neliecina par zināšanām, prasmēm vislabāk?

Kas tieši ir "tavi sasniegumi"? Tavs augums? Tiešām?

12.01.2016 21:26 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
katrs reklamējas, kur un kā grib.
12.01.2016 21:33 |

10 gadi
Reitings 4443
NordicBelle
Trenera izskats nav noteicošais.... kā jau reiz minēju un viens te iemeta pat linkus uz bildēm kāda paskata treneri trenē pat pasaules top10 kultūristus. - varat smieties par viņu izskatiem bet viņi tādi arī trenē pasaules vadošos un padomājiet vēlreiz .. vai paasules vadošie nemāk izvēlēties trenerus, viņi neko nesaprot- jūs saprotat to vius labāk par viņiem? - te būs atbilde par to vai izskats ir svarīgs.

Sasniegumi nav tikai augums vien ka daudzi te iedomājušies. Sāksim ar to ka iekšs svaru zāles trenējas un fitness ietilpina daudzu dažādu sporta veidu pārstāvjus... teiksim svarcēlājam vaitad sasniegums būtu muskuļots augums ar smuku presi uz vēdera? - nē.... vai bikini fitnesa meitenei sasniegums butu uber lielie muskuļi - nē .... vai vingrotāajis sasniegums būtu ar cik lielu svaru spēj pietupties? - nē......šādi var turpināt un turpināt....

Heilla
Ja jau esi tik gudra - tad pastašti kā var ātri zaudēt svaru... kā var tusnītis nomest pat 30kg mēnesī? kā var ~17% bodu fat dzeks 2 nedēļās panākt izteiktu redzamu presi t;a ka pat vēna uz prese spiezas cauri...? - saku uzreiz ka pat badojoties un totali neko needot to tik isa nedabus gatavu
12.01.2016 21:55 |

10 gadi
Reitings 4443
nemaz nerunajot vel par treneriem kuri vispar nekad konkreta sporta veida neko vera nemamu nav sasniegusi bet taipasa laiak ir izcili si sporat veida treneri.... personigi pazistu vienu tadu - vienu gadu viņa klients dabūja Lv cempja bronzu.. pats treneris konkreta sporta veida vispar nekad nav ta nopietni sportojis

Tāpat personigi pazistu jau mineto fitnesa treneri - daudzus pedejos gadus vins izskata vispar ir totals kaulu kambaris un neliekas ka savu muzu vispar hanteles cilajis.. bet sava laika vins ir bijis pat vairrakartejs lv cempions utt.... spilgts piemers ka konkreta briza izskats nenorada cik zinos, pieredzes vai sportisko sasniegumu bagats treneris esi
12.01.2016 22:00 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
nomest svaru jau nav nemaz tik sarežģīti. Ir galvenie punkti, kuriem pieturoties var iegūt ļoti labu figūru un nemaz nevajaga nekādus trenerus un dārgās programmas.
12.01.2016 22:08 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Da,bļa duraks esi vai tikai izliecies?! Ja esi treneris, tad pats saproti un zini, ka tas nav normāli. Kam tu man to stāsti?! Es tādus lohus, kas pāris mēnešos no kaulainiem tirliņiem kļūst par večiem vispār neuzskatu par pieskaitāmiem. (t) Tu vari runāt par tēmu?! (t)
12.01.2016 22:15 |

Reitings 18
Reģ: 06.01.2016
Nu cik var!

Pēc komentāriem spriežot, puisis jums nevis piedāvā programmu, bet spiež to izmantot.
Ja jums viņa piedāvājums nepatīk vai nav vajadzīgs, tad nelasiet un dzīvojiet tālāk, ja vajag, tad sazinieties ar viņu personīgi (tad arī visu sīki un smalki sarunāsiet un varēsiet novērtēt, vai gribat izmantot viņa pakalpojumu vai nē).

nomest svaru jau nav nemaz tik sarežģīti. Ir galvenie punkti, kuriem pieturoties var iegūt ļoti labu figūru un nemaz nevajaga nekādus trenerus un dārgās programmas.

Visi cilvēki nav vienādi - ja vieni var notievēt paši, citiem ir vajadzīgas programmas un treneri.

Beidziet pērties pa dīķi kā tādas pīles!
12.01.2016 22:25 |

Reitings 62
Reģ: 31.07.2015
Man ir tikai viens jautājums, tu pats esi sertificēts treneris? Ar to es domāju LSFP
12.01.2016 22:39 |

10 gadi
Reitings 4443
1) Trenera sertifikāts
2) 11 gadu paša pieredze fitnesā
3) 5 gadu darba pieredze
4) desmitiem sacensību pieredze godalgotajās vietās (tai skaitā arī Lv čempionāti)
5) bijušais valsts izlases kandidāts (valsts rangā top5)
6) ir klienti kuru startējuši arī pārvērtību konkursā un sacensībās - ar panākumiem būdami starp labākajiem
7) apkalpojis esmu vairāk kā 100 klientus

Vēlas kāds varbūt vēl saderēt? - jo tāpat jau atradīsiet pie kā piekasīties
13.01.2016 12:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits