Sveikas dāmas, šobrīd esmu gaidībās, tāpēc pašai treniņi atkrīt, tomēr mācos par fizioterapeiti, un pati esmu trenējusies gan mājas, gan ārā, jebkurā gadalaikā, kā arī vadījusi šāda veida nodarbības, par tādu ļoti simbolisku samaksu - pagāšo asaru 1ls stundā, un sporta spēles. Veidoju meiteņu grupas bet nāca arī vīrieši, vien izdzirdot to kā vad treniņu, priecājās par panākumiem un daudzām, kas nevarēja ierasties vai dzīvoja tālu par attiecīgu samaksu rakstju uztura plānus+ mēneša treniņa programmas. JA kādai interesē - kā noprotat samaksu neprasu lielu, uzskatu ka man pašai tas noder pieredzei, tomēr vienmēr atbildu, esmu atsaucīga un programmu mainu, bez piemaksas, ja nav rezultātu vai cilvēks nav spējīgs noturēties. Jaatdzīst, ka ja kāda vēlēsies treniņu - esmu ļoti stingra trenere, un jo vairāk atpūšas jo vairāk lieku strādāt un apzināt iemslu kāpec esi šeit, un liekot tieši treniņos izlādēt - dusmas, skumjas vai pat prieku, bet ārpus treniņiem, esmu ļoti izpalīdzīga. Tā kā droši rakstas privāti, norunāsim arī cenu privāti, tas ir atkarīgs arī no tā cik jūs pāsas daudz vēlaties...