Pludmales figūra!

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Vēlies sagatavoties pludmales sezonai - bet sporta klubs parāk dārgs?

piedāvāju unikālu iespēju ar 50% atlaidi saņemt kompotenta un pieredzes bagāta fitnesa trenera pakalpojumus pareizam un produktīvam ceļam uz ideālo figūru ar treniņiem mājas apstākļos.

Trenējoties mājās izmantojot trenera pakalpojumus būs lētāk par sporta kluba 3 mēnešu abonamenta maksu.

Uztura plāna izstrāde
(uztura plāns tiek sastādīts ņemot vērā individuāli katra klienta - mērķi, gaumi produktos, dienas ritmu, finansiālās iespējas, vielmaiņas ātrumu, iespējamo ēdienreižu skaitu un laikus utt... īsāk sakot plāns tiek pakārtots ikdienai nevis ikdiena plānam. Uztura plānā pa ēdienreizēm tiek salikti konkrēti produkti ar konkrētu vēlamo svaru + katrai dotajai ēdienreizei 3-4 alternatīves produkti ar kuriem var aizstāt jau minēto produktu. Uztura plānam klāt būs arī cits svarīgākais info par un ap uzturu un tā pagatavošanu, kā arī info kas jāpamaina kad mērķis būs sasniegts. Cenā iekļauta arī konsultācija uz neskaidrībām par uztura plānu un tā pielietošanu)

Treniņprogrammas izstrāde
(Treniņprogramma tiek sastādīta ņemot vērā katra individuālā klienta mērķi un iespējas - treniņam sporta zālē, brīvdabā vai mājas apstākļos. Katram dotajam vingrojumam klāt links uz video kur īsi pastāstīts un parādīts kā pareizi veikt vingrojumu)

Klienta progresa monitorings (3 mēneši)
(Vidēji 1x nedēļā tiek sekots līdzi klienta progresam un ja nepieciešams koriģēts uztura plāns vai treniņprogramma, kā arī nepieciešamības gadījumā sniegtas tālākas norādes ceļā uz panākumiem)

Pakalpojumu paketes kopējā cena 70 eur (sadarbības ilgums 3 mēneši)

Iespējams trenēties arī mājās bez spec inventāra.

Pieteikties rakstot man PM

Nekavējies - pavasaris un vasara vairs nav aiz kalniem!
11.01.2016 12:11 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Džokerīt, tās sauc par novērošanas spējām un dažiem cilvēkiem tādas piemīt. :-D Mēs, kas te pa forumu ikdienā mīcamies, zinām diezgan daudz viena par otras raksturu un personību. Varu derēt, ka ja tev palūgtu raksturot šeit kādu, tu to spētu darīt bez īpašām grūtībām.
11.01.2016 16:20 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Par to ēst gatavošanu un receptēm - nu lai tak katrs dara kā grib. Nepatīk viņa pieeja - nemaksā un nediskutē. No otras puses - pastāv ļoti daudz tālmācību iespēju visādās jomās un tas nav nekas jauns vai neefektīvs. Citam šāda "tālmācība" vnk palīdz sakārtot domāšanu un saprast, ko tieši grib. Un par to klātieni - bet protams, ka treneris maksā daudz vairāk klātienē!... Te, cik saprotu, atkal variants, ka grib super pakalpojumu par pliku velti... :-/

Kas attiecas uz šo:
Paralēli tu forumā uzbur vairākus alter ego tēlus, kuri stāsta, ka kādreiz ir bijuši pie tevis uz vakariņām un tas bija dikti forši. Šad un tad tu no alter ego profiliem veido tēmas par to kā tava kaislīgā gatavošana tev traucē ģimenes dzīvē un pati ar sevi sarunājies.

Es tiešām neesmu apveltīta es detektīves spējām, bet nu man vienmēr rodas jautājums - kā, nu KĀ kāds var tik pārliecināti apgalvot, ka, lūk, šis vai tas profils ir kāda alterego, vai, lūk, šis cilvēks ar savām sadzīviskām problēmām ir tas pats Kabans?... (t) Pēc rakstības stila? Rakstības stils nav nekas neatkārtojams. Daudzi raksta tikpat gramatiski nepareizi un izmanto tās pašas kļūdas. Saprastu, ja runa būtu par rokrakstu... Taču citreiz tiešām pārsteidz tāda viszinošā attieksme, ka, re, tas ir Kabans ar savu alterego viltus profuli! Tiešām??? Blakus stāvēji, vai? (Nav personīgi tev, NordicBelle, adresēts. Daudzas te ik pa brīdim par kādu ar 100% pārliecību saka, ka tas ir tā un tā lietotāja viltus profils)...

Tad nu - es labāk palieku maliņā - ko nezinu, to nezinu. Es personīgi neņemos apgalvot, ka Kabanam ir citi "tēli" šajā forumā un tāpat īsti neapgalvoju, ka tādu nav.:-|
11.01.2016 16:25 |

10 gadi
Reitings 4443
NordicBelle
Par to klientu ignorēšanu ja prasa - klienti kuriem tas tiešām nopiteni interesē par mani var uzzināt teju vai visu.. tāka nevajag takla izgudrot lietas kas patiesībā nemaz nav... visai loģiski ka kautkādā forumā cilvēkiem kas nav un nebūs mani klienti un tiaki pa mani ņirgājas - savus datus, sasniegumus un sertifikātus nesūtīšu lai kautko kautkam pierādītu...

Par klātienes pakalpojumu runājot - ne''skiet tikai normāli ka pakalpojums kas no manis prasa zināmi vairāk laika un neērtības būs dārgāks? - jā programmu sagatavot mājās kad man pasām tam sanāk laiks ir daudzkārt vienkāršāk nekā teiksim izbraukt pie klienta un to darīt klātienē... bet tas nenozīmē ka to nedaru arī klātienē - tā anv problēma.. ja klients tā vēlas var arī klātienē...

Jasmīna Vāvere
Ko es nepiedāvāju klātienē? - varu tak programmas un vingrojumus parādīt arī klātienē - kur problēma?
11.01.2016 16:30 |

10 gadi
Reitings 4443
Neons
Nav jēgas te dažas pārmācīt .... ja apskatās senākus topikus tad var redzēt ka NordicBelle man ir piešuvusi visvisādas lietas no kurām ~80-90% nav patiesība bet tikai viņas minējums vai fantāzija... vienu laiku pat biju gatavs ar viņu saderēt ka viņa par ko konkrētu kļūdās un varu to pierādīt - nezkād''el derēt nevēlējās ja jau tik pārliecināta par savu....
11.01.2016 16:36 |

10 gadi
Reitings 4443
ne gluži pārmācīt bet drīzāk ieskaidrot ko citu.. izprast
11.01.2016 16:36 |

Reitings 170
Reģ: 09.09.2015
kas man derdzās acīs, jau vienā citā diskusijā, Tā tava provokatīvā vēlme ''saderēt'' :D šitie ''saderam'' man asociējas ar pirmskolas klases vecumu...:-D
11.01.2016 16:39 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Džokerīt, tās sauc par novērošanas spējām un dažiem cilvēkiem tādas piemīt. Mēs, kas te pa forumu ikdienā mīcamies, zinām diezgan daudz viena par otras raksturu un personību. Varu derēt, ka ja tev palūgtu raksturot šeit kādu, tu to spētu darīt bez īpašām grūtībām

Tevi tiešām labi var noraksturot, vismaz pēc tā ko sniedz te, bet godīgi sakot man ir pa lielam nospļauties par to kāds kurš ir, jo tie raksturojumi kas vienu brīdi bija ļoti specifiski, nākamajā arī var pilnīgi izmainīties. Es te pusi nezinu kas ir kas jo nesekoju līdzi katram viņu solim un visiem jaunajiem profiliem, bildēm vai nikiem.

Tas ko gan esmu pamanījusi ir ka ja kādā diskusijā jaunajā ies runa par sportu un šāda veida programmām tā tu uzreiz piesauksi kabanu, ka tas ir viņa vel viens profils utt. Un ja pat ir, nu un? Lai jau cilvēks reklamējas. Lai attīstas un apgūst ko jaunu pats, bez pieredzes labāks nepaliksi.
Nesaku ka viņš ir ideāls, balts un pūkains, katram savi nesmukumi, bet arī neredzu jēgu iet un viņam pa pēdām sekot un nomelnot cik vien var.
11.01.2016 16:42 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Kaban, tu tak teici,ka sporta klubos nedriksti vadit treninjus. aaraa ir ziema, kur tad?
11.01.2016 16:48 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Miss Joker, neapvainojies, ja esmu kādu sajaukusi ar tevi, bet gadījumā tu nebiji agrāk liela cosmo izmeklētāja, kas googlēja iekšā bildes, lai noskaidrotu, vai tās ir savējās, vai ņemtas no neta?

Ja nē, vēlreiz piedod, ka jaucu.
11.01.2016 16:57 |

10 gadi
Reitings 4443
Jasmīna Vāvere
citāts no manas vēstules Tev "nedrīkstu sporta klubos kur ir vietējie treneri" .. un šis atiecas uz teju visiem treneriem.. un neko te jocīgu neredzu - loģiski ka teiksim myfitness vai atlētikas vietējie treneri uz mani jocīgi sāks skatīties ja es tur regulāri parādīšos trenēdams cilvēkus nēesot šo klubu treneris.... un starpcitu šis viss ir atrunāts arī daudzu klubu kārtības noteikumos - ka nedrīkst no malas nākt citi treneri un sniegt savus pakalpojumus.

Iespējas ir klubos kur nav vietējie treneri, treniņiem mājās vai brīvdabā... pati skatos mini ka esi trenējusies mājās....
11.01.2016 17:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Miss Joker, neapvainojies, ja esmu kādu sajaukusi ar tevi, bet gadījumā tu nebiji agrāk liela cosmo izmeklētāja, kas googlēja iekšā bildes, lai noskaidrotu, vai tās ir savējās, vai ņemtas no neta?

Es to darīju tikai tādos nolūkos lai uzzinātu vai tiešām cilvēks ir paties vai arī mūld. Ja mūld tad to paziņoju, ja atradu īsto cilvēku, tad neko arī neatklāju, jo tā nav mana daļa. Kopumā es ar to sen kā vairs nenodarbojos.
Bija te viens dīvainis kurš nez ko muldēja ka ir sieviete un kas vel par murgiem. Jā tad tajā gadījumā es tiešām pacentos lai atrastu to īsto sievieti par ko šis cilvēks izlikās jo bija skaidri redzams ka tas nav tas cilvēks, savādāk es cilvēku identitātes neatklāju. Kam man tas būtu jādara?
11.01.2016 17:16 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu lai cilveks piedava tos savus pakalpojumus, jums neviens neliek pie vina iet, kur nu vel maksat. Aplikacijas, video , jaa tie noder, bet cilvekam , kurs uz sportu ir uz jus tomer labak izmantot profesionala padomu.
Kapec jus noliekat kabanu, ka vins nevar sniegt padomus sportam, bet taja pasa laika stadiet kadam diagnozes, sutiet pie psiholiga utt. ?!
11.01.2016 17:27 |

Reitings 1852
nu, labi, viss skaidrs. Man tad vel jamekle klubs, kuros nav treneru, speciali kkur jabrauc, jo man apkarte tadu klubu nav. nekas dizi letak jau tad nesanak,jo mani tieshi uzrunaaja,tas,ka iespeja treneties leetaak
11.01.2016 17:30 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Skaidrs.
Vienkārši pārsteidza tava apbrīna par to, kāpēc ar kaut ko tādu jānodarbojas, ņemot vērā to, ka agrāk pati esi darījusi tieši to pašu.
11.01.2016 17:35 |

10 gadi
Reitings 4443
Jasmīna Vāvere
piedavajuma pakete ir minets ka trenini majas apstaklos :-)
11.01.2016 17:38 |

Reitings 1852
nu jaa, bet tas jau nenoziimee,ka es vinjus nevaru pildiit sporta klubaa. taapat jau kardio vajaga, pie reizes tad gribeju arii vingrojumus
11.01.2016 17:40 |

10 gadi
Reitings 4443
logiski ka pildit varui da jebkur bet ir atskiriba programmai majaas bez inventara vai klubaa.... protams var aiziet uz klubu ar majas vingrojumiem bet tad isti neredzu jegu maksat par abonamentu ja vislaik pamaat darbosies uz tepikisa ne ar trenazieriem...
kardio var veikt kaut brivdaba aun ari majaas ... un kardio nepieciesamiba vispaar ir jaskataas cik ta reali vajadziiga...
11.01.2016 17:44 |

Reitings 55
Reģ: 13.12.2015
Sveikas dāmas, šobrīd esmu gaidībās, tāpēc pašai treniņi atkrīt, tomēr mācos par fizioterapeiti, un pati esmu trenējusies gan mājas, gan ārā, jebkurā gadalaikā, kā arī vadījusi šāda veida nodarbības, par tādu ļoti simbolisku samaksu - pagāšo asaru 1ls stundā, un sporta spēles. Veidoju meiteņu grupas bet nāca arī vīrieši, vien izdzirdot to kā vad treniņu, priecājās par panākumiem un daudzām, kas nevarēja ierasties vai dzīvoja tālu par attiecīgu samaksu rakstju uztura plānus+ mēneša treniņa programmas. JA kādai interesē - kā noprotat samaksu neprasu lielu, uzskatu ka man pašai tas noder pieredzei, tomēr vienmēr atbildu, esmu atsaucīga un programmu mainu, bez piemaksas, ja nav rezultātu vai cilvēks nav spējīgs noturēties. Jaatdzīst, ka ja kāda vēlēsies treniņu - esmu ļoti stingra trenere, un jo vairāk atpūšas jo vairāk lieku strādāt un apzināt iemslu kāpec esi šeit, un liekot tieši treniņos izlādēt - dusmas, skumjas vai pat prieku, bet ārpus treniņiem, esmu ļoti izpalīdzīga. Tā kā droši rakstas privāti, norunāsim arī cenu privāti, tas ir atkarīgs arī no tā cik jūs pāsas daudz vēlaties...
11.01.2016 17:53 |

Reitings 55
Reģ: 13.12.2015
izlādēt - dusmas, skumjas vai pat prieku
*un pat uzlādēt prieku

Es atvainojos par kļūdām.
11.01.2016 17:58 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
+++++Nordic Belle
Nav tur nekāda individuāla pieeja. Copy paste un tik 70eur kāš.
Kāpēc trenēties gribošai meitenei jāievēro izfantazēts uztura plāns?! Viņš pat redzējis to meiteni nav-ir starpība vai meitene tauku bumba vai kaulu kambaris. Vai grib pasportot prieka pēc, veselības vai muskuļu audzēšanas dēļ. Kabans visiem mauc tik savu muskuļu audzēšanu. Nu nesapņo meitenes par tādu augumu sev kā kabana bildē. Nav tur nekāda individuāla pieeja.
Sačakarēsiet vielmaiņu, izjauksiet sievišķīgās ķermeņa aprises.
11.01.2016 18:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits