Pludmales figūra!

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Vēlies sagatavoties pludmales sezonai - bet sporta klubs parāk dārgs?

piedāvāju unikālu iespēju ar 50% atlaidi saņemt kompotenta un pieredzes bagāta fitnesa trenera pakalpojumus pareizam un produktīvam ceļam uz ideālo figūru ar treniņiem mājas apstākļos.

Trenējoties mājās izmantojot trenera pakalpojumus būs lētāk par sporta kluba 3 mēnešu abonamenta maksu.

Uztura plāna izstrāde
(uztura plāns tiek sastādīts ņemot vērā individuāli katra klienta - mērķi, gaumi produktos, dienas ritmu, finansiālās iespējas, vielmaiņas ātrumu, iespējamo ēdienreižu skaitu un laikus utt... īsāk sakot plāns tiek pakārtots ikdienai nevis ikdiena plānam. Uztura plānā pa ēdienreizēm tiek salikti konkrēti produkti ar konkrētu vēlamo svaru + katrai dotajai ēdienreizei 3-4 alternatīves produkti ar kuriem var aizstāt jau minēto produktu. Uztura plānam klāt būs arī cits svarīgākais info par un ap uzturu un tā pagatavošanu, kā arī info kas jāpamaina kad mērķis būs sasniegts. Cenā iekļauta arī konsultācija uz neskaidrībām par uztura plānu un tā pielietošanu)

Treniņprogrammas izstrāde
(Treniņprogramma tiek sastādīta ņemot vērā katra individuālā klienta mērķi un iespējas - treniņam sporta zālē, brīvdabā vai mājas apstākļos. Katram dotajam vingrojumam klāt links uz video kur īsi pastāstīts un parādīts kā pareizi veikt vingrojumu)

Klienta progresa monitorings (3 mēneši)
(Vidēji 1x nedēļā tiek sekots līdzi klienta progresam un ja nepieciešams koriģēts uztura plāns vai treniņprogramma, kā arī nepieciešamības gadījumā sniegtas tālākas norādes ceļā uz panākumiem)

Pakalpojumu paketes kopējā cena 70 eur (sadarbības ilgums 3 mēneši)

Iespējams trenēties arī mājās bez spec inventāra.

Pieteikties rakstot man PM

Nekavējies - pavasaris un vasara vairs nav aiz kalniem!
11.01.2016 12:11 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nu,kaa cilveks var sastaadiit trenina un uztura plaanu cilveku neredzejis. taapat kaa te daudzas saka,ka 170cm un 50kg ir pa maz, bet reaali cilveeks staigaa ar lieko svaru.
taa es arii varu sastaadiit programmas un, ja kkas nepatiik peec nedeeljas nosuutiit citu. :D
11.01.2016 13:49 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mincis Kaut ko jau esmu redzējusi, bet es pēc redzētā nevaru novērtēt cilvēka prasmes.
11.01.2016 13:51 |

10 gadi
Reitings 4443
Mincis
ja butu redzejusi ka izskatas dazu pasaules top10 kulturistu trenerus - butu sokeeta .. ja jau vius verte pec izskata vien.. :-D... viena diskusije tepat jau viens cilveks iemeta linkus kur bija redzami sie treneri....
tapat personigi pazistu vienu treneri kas savlaik bijis pat lv cempions - sobrid vins ir totals kaulu kambaris - tas vinu padara par sliktaku treneri?

NordicBelle
Nevienu mrkli nesu teicis ka kads ir mulkis un ak esu visgudrakais.. ilgi nedoamjot varetu nosaukt vismaz 3 cilvekus kuri saaja sfera manuprat ir gudraki par mani.... pat ieks si foruma savlaik uzslaveju 2 lietotajas saistiba ar fitnesa komentariem-ieteikumiem citiem
11.01.2016 13:51 |

Reitings 850
Reģ: 24.10.2014
nu,kaa cilveks var sastaadiit trenina un uztura plaanu cilveku neredzejis. taapat kaa te daudzas saka,ka 170cm un 50kg ir pa maz, bet reaali cilveeks staigaa ar lieko svaru

Es zinu, ka Karīna Akmens sastādīja uzturprogrammas un treniņprogrammas palūdzot konkrētus parametrus un fotogrāfijas. Un viņai gribētāji rindā stāvēja.
11.01.2016 13:52 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nu, mani personīgi Kabana speķītis netraucē. Tas, kas mani traucē,ir tad, kad meitenes jautā pēc bildes, tad Kabans stāsta ka izskatās tāds kā savā profila bildē. Un tas ir dikti, dikti tālu no patiesības :-D
11.01.2016 13:59 |

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Kada no jums reali ir trenejusies pie sii trenera? ka tas viss notiek? es saprotu,ka sastada planu, bet vai ari parasis ka pildit vingrojumus, jo es neko nejeedzu ? :D
11.01.2016 14:00 |

10 gadi
Reitings 4443
Jasmīna Vāvere
Treninprogrammaas katram vingrojumam lieku klat linku uz video kur paradits un paststits ka veikt konkreto vingrojumu.... protams ir iespejas ari privati klatiene to vius radit bet tas jau bus papildus izmaksas.
11.01.2016 14:06 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
pats jau saki,ka visi nepareizi pilda vingrojumus :D del shadiem treneriem un treninju planiem taa arii notiek
11.01.2016 14:09 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ja tu parādīsi video tad cilvēks trenēsies pareizi , bet ja viņš apskatīsies video tad trenēsies nepareizi ? kur loģika ? :D :D
11.01.2016 14:19 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nekādi video, lai cik detalizēti nebūtu, neaizstās trenera personīgo uzmanību klātienē.
11.01.2016 14:23 |

Reitings 5533
Iesaku apskatīt 8fit aplikāciju. Dara visu to pašu, ko šeit par 70€ piedāvā Kabans + rada patīkamu un draudzīgu iespaidu. Tikko lejuplādēju un tagad spēlējos. Aplikācija piedāvā formas noteikšanas testu un pēc tā sastāda programmu atbilstoši fitnesa mērķim. Treniņus ieplāno iepriekš un ierīce atgādina, ka tagad jāvingro.
11.01.2016 14:25 |

Reitings 1852
es vienu pagajusho vasaru trenejos pec shis meitenes video. loti patika, bija labo rezultati. Ja maajaas ir vieta, noteikti iesaku, es gaidu pavasari :-D

https://www.youtube.com/user/LWRFitnessChannel
11.01.2016 14:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nekādi video, lai cik detalizēti nebūtu, neaizstās trenera personīgo uzmanību klātienē.
+++
11.01.2016 14:35 |

Reitings 1852
nu jaa, es apratu,ka nav jegas izdot 70 eiro par kko, kas ir pilns youtube. (t)
11.01.2016 14:37 |

Reitings 17203
nu jaa, es apratu,ka nav jegas izdot 70 eiro par kko, kas ir pilns youtube.

Nu par šo var arī diskutēt. Ja cilvēkam zināšanas fitnesā nav un par visu pārējo, tad tie youtube video pat var nodarīt savu skādi ķermenim lielāku nekā progresu.
Protams ja cilvēks jau sajēdz ko dara un zina ko drīks un nedrīkst tad jau ir cita lieta.

Protams virtuāla plāna sastādīšana nebūs arī labākais variants. Viss labāk tomēr ir tiešām iet dzīvē pie trennera, tad viņš var novērtēt visu, redzēt cilvēka sagatavotību un iesaistīties ar konkrētiem padomiem un uzlabojumiem + pamācīt kas un kā viss pareizāk būtu.
11.01.2016 14:43 |

Reitings 17203
Iesaku apskatīt 8fit aplikāciju.

Sagribējās šo apskatīt, bet diemžēl telefons ar aplikācijām nedraudzējas :D
11.01.2016 14:44 |

Reitings 1852
es vinam uzrakstiju vestuli, vins jau nepiedaavaa klaatienee. bet tas,ka man atsuta video paskatities jau neko nemaina. vispraatiigaak, manupraat, panjemt uz kaadam nodarbibam treneri, kas mani pakonsultes un parasis visu klatiene, neviss caur epastiem.(t)
11.01.2016 14:48 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es arī esmu viena no tām, kas līdz galam nesaprot to mūžīgo Kabana ķengāšanu un gānīšanu... :-/ Neko tik briesmīgu nav nācies pamanīt šajā forumā no viņa puses, ka tagad viņš būtu katrā aizdomīgākā diskusijā jāpiemin.

Vai nav vienalga kā tieši viņš izskatās un kā raksta? Mums te forumā daudz jaunkundžu, kuras pēc rakstītā varētu izklausītis pēc konkrētām cacām, bet apskatot bildes realitātē - visai vienkāršas meitenes. Skaistas, bet ne tādas kā fantāzija spēj uzburt, lasot vien tekstus forumā par kosmētiku un apģērbu.
Ar to gribu teikt, ka Kabans ir speciālists savā jomā (es vispār par šo jomu neinteresējos, tāpēc neņemos spriest - cik profesionāls viņš ir), nu tad - veiksmi atrast klientus! ;-)
11.01.2016 15:59 |

Reitings 5533
Neons, pieņemsim, ka tu izdomātu piedāvāt pakalpjumu, piemēram, mācot cilvēkiem taisīt ēst. Pieslavētu pati pilnu cosmo par to cik tu labi gatavo, kā tu visu dari ļoti pareizi un pareizāk par citiem un visu laiku reklamētu, ka, ja kāds grib iemācīties labi gatavot, tad viņi var ņemt meistarklases pie tevis. Ir daži, kuri interesējas vai tev ir atbilstoša izglītība un kvalifikācija un vai viņi var pagaršot vai apskatīt tevis gatavotos ēdienus, bet tu viņus ignorē. Tajā pat laikā, kad cilvēki piesakās uz meistarklasēm, tu paskaidro, ka apmācība notiks tā, ka tu viņiem sūtīsi receptes no interneta un izvilkumus no Džūlijas Čaildas grāmatām. Ja viņi grib, lai tu atnāc klātienē un gatavo kopā ar viņiem, tad tas maksās vairāk.
Paralēli tu forumā uzbur vairākus alter ego tēlus, kuri stāsta, ka kādreiz ir bijuši pie tevis uz vakariņām un tas bija dikti forši. Šad un tad tu no alter ego profiliem veido tēmas par to kā tava kaislīgā gatavošana tev traucē ģimenes dzīvē un pati ar sevi sarunājies.
Jautājums - vai tevi var ņemt nopietni un vai varbūt labāk tiem, kas grib nodarboties ar kulināriju būtu labāk savu naudu tērēt citur un citiem?
11.01.2016 16:11 |

Reitings 17203
Mani vairāk uztrauc tas kāpēc tik daudz laika ir jāpavada ievācot info par to cilvēku lai pēc tam pie mazākajām aizdomām viņu piesauktu ar visiem alt profiliem (t)
Nu nepatīk tas ko viņš dara tad nepatīk, bet nez vai jēga tā aizrauties ar visa noskaidrošanu par cilvēku.

Tie kas gribēs nopietni iet, tad atradīs dzīvē to trenneri unvisu dabūs un nokārtos, tie kas grib nenopietni vai tik intereses pēc tad var arī pajautāt tur pat.
Neviens pakalpojums mūsdienās nav bez maksas un tā tam arī nevajadzētu būt, katrs pelna kā māk.
11.01.2016 16:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits