Krekliņiem parasti ņemu 12 (M) izmēru. Varbūt kāda,kas pasūtījusi vestīti, var pateikt - ar L izmēru būtu ok? Atsauksmes nevienas nav ieliktas, tāpēc nav no kā izsecināt.
Jo domājams,ka fleece materiāls pastaipīsies...
Cik ir sūtīts, gan draugam, gan man drēbēm izmēri atbilst, un der, bet par apaviem gan jāiespringst. Vieni un tie paši 45 izmēra apavi der dažādi- vieni ideāli, divi mazliet par lielu :-D
iegāju mājaslapā, apskatījos, jā, droši sūti, man ir džemperis arī no fleece, silts, mīksts, bieži vilkts un tik pat bieži mazgāts. Savu formu un materiālu nav mainījis, savēlumu arī nav..
Jā,man arī tā vestīte iepatikās. Tik es nevaru saprast - ņemt M izmēru kā krekliņiem vai labāk L izmēru(s) Jo nesaprotu,cik daudz tas fleece materiāls padodas, jo krekliņiem M izmērs tā labi pastaipījās, ka likās, ka varēja pat ņemt S izmēru, bet M vismaz nav iežmiegts.
Ja man krekliņiem M izmērs (tomēr kokvilna,kas labi staipās), tad laikam jau prātīgāk būtu vestītei ņemt L izmēru,lai nav iežmiegts un var kaut ko pavilkt apakšā
Vnk padpmājot,cik man iestaipas M izmēra maiciņas, tad iestājas apjukums,kādu izmēru ņemt vestītei...
Ja Tev M izmēra maika stāv normāli, tad ņem vestei arī M, bet ja maika pieguļ augumam, tad vesti labāk ņem L, lai tiešām nav apspīlēti un var arī kādu džemperīti apakšā pavilkt.
Man ar M izmēru ir tā...kad izmazgāju un uzvelku,tad ir smuki uz auguma, bet kad velku otru,trešo reizi, tad tā maiciņa ir diezgan pastaipījusies, izskatās kā L vai XL izmērs.
Tomēr maiciņai un vestītei atšķirīgi materiāli.
Man ar tā sāk šķist,jo vestīte jau tā nepastaipīsies un tomēr labāk,ka krūtīs ir brīvāks, jo mūždien jāskatās,lai tur nav iespīlēts. M varētu vestītei būt pa šauru