Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iejušanās jaunā kolektīvā

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Sveikas!

Jau piekto mēnesi strādāju jaunā kolektīvā. Nekad neesmu bijusi tāda,kas ir baigā nagla,kas var uzreiz ar visiem sākt runāt un justies kā savējais. Es esmu tāda,kas pamazām iedzīvojas, sākumā tā piesardzīgi un pavērojot no malas. Šķiet,ka kolektīvs domāja,ka esmu savādāka.
Nav tā,ka nerunāju nemaz! Runāju,tikai ne tik daudz kā citi, piemēram, ēdienreizēs. Ja man ir ko teikt,tad saku,ja nē-varu klausīties un klusēt.
Kā ir ar jums?

Otrs - cik jums ir svarīgi,lai no rīta sasveicinās cilvēki? Nezinu, bet man tas ir diezgan svarīgi. Vismaz vienu reizi dienā. Ok,saprotu,ja cilvēks negrib teikt,bet kad sanāk darba telpās satikties,tad bez maz uz mani dīvaini skatās,ka neesam sasveicinājušies, lai gan tad uzreiz pati arī pasveicinu. Sanāk, a man būtu jāskraida no rīta tas cilvēks un jāuzmeklē, lai pateiktu - labrīt, lai gan tas pats cilvēks jau manam kabinetam 3x pagājis garām.

Gribas vnk padiskutēt.
09.01.2016 13:56 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Es arī pārsvarā pamazām iedzīvojos, lai gan reizēm ir arī cilvēki, ar kuriem uzreiz klikšķis, nav nemaz laikam jāpaiet. Kad ir ko teikt, tad runāju, piedalos sarunās, kad nav - strādāju :D Nepatīk, ka gaida kādi darbi, bet tajā laikā daru kaut ko citu, piemēram, runājos. Pāris vārdus pārmīt, protams, var tāpat, bet garākām sarunām labāk atvēlu brīdi, kad viss izdarīts.

Kad atnāku, vienmēr visiem skaļi pasaku labrīt vai čau. Ja satieku kādu pēc neilga laiciņa, tad arī pasveicinu, bet, piemēram, ja visu laiku redzu, tikai neesmu runājusi, tad garām ejot uzsmaidu vai kaut ko nenozīmīgu pasaku, bet čau neliekas vairs piemērots :D
09.01.2016 15:47 |

Reitings 731
Reģ: 07.11.2015
No rīta atnākot sasveicinos ar tiem, kurus satieku, man tas šķiet tikai loģiski, ka atnācējs sasveicinās. Speciāli nevienam neskraidu pakaļ, lai tikai sasveicinātos.

Arī neesmu lielākā pļāpukule, bet jaunā kolektīvā mēģinu maksimāli parādīt savas labās īpašības un tomēr cenšos iesaistīties sarunās, vismaz sākotnēji, kaut arī tā nav mana daba. Tas dod iespēju jaunajiem kolēģiem ieraudzīt, kāds cilvēks es esmu, jo klusētāji bieži vien tiek kļūdaini noturēti par augstprātīgiem un nepieejamiem cilvēkiem.
09.01.2016 16:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits