Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Lāzerepilācija

Reitings 20
Reģ: 07.01.2016
Sveikas!
Vēlējos uzdot vienkāršu jautājumu... Cik daudzas no jums būtu gatavas iet uz lāzerepilāciju? Tām, kuras nezin - tā ir nesāpīga vai vismaz daudz mazāk sāpīga procedūra par klasisko vaksāciju, kuras rezultātā pēc vismaz 7-8x matiņi vairāk vai mazāk pazūd, pēc tam jāiet 1x pusgadā vai gadā, lai matiņi nesāk aug, jebkurā gadījumā milzīgs atvieglojums, salīdzinot ar katras dienas skūšanos vai sāpīgajām vaksācijām. Varbūt liekas dārgi, bet laika gaitā nauda tāpat tiek ieekonomēta, vai ne tā? Ko jūs par to sakāt? Man ir pazīstamas sievietes, kuras ir laimīgas, ka izmantoja šo procedūru, jo nav vairs lieku matiņu ieaugšana un satraukums vai laikus paspēsi uz vaksāciju pirms siltās dienas pie jūras vai ceļojuma.:-)
07.01.2016 22:53 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Tā kā matiņi neizkrīt uzreiz, bet pakāpeniski, es nevarētu izturēt - kaitina būt spalvainai :D Tāpēc man tikai vaksācijas un epilatori - ļoti mazliet jāataug (t.i.diskomforts tikai dažas dienas), pirms var visu atkal uz kādu laiku likvidēt. Tāpēc saliekot kopā to ar izmaksām (epilators izmaksā mazāk), lāzerepilācija nav priekš manis.
07.01.2016 23:04 |

Reitings 20
Reģ: 07.01.2016
Jā, bet ja tu ziemā sāc to darīt, vasaras laikā jau tev vairs nav jāuztraucas un tev nekas pa tiem 3 mēnešiem tur nebūs. Diskomforts ir tikai uz laiku, turklāt neilgu, pēc tam ir super, manuprāt, jo nav liekas raizes! :-P
07.01.2016 23:08 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Nu pacietīgākam cilvēkam tas der - bet, cik esmu lasījusi atsauksmes, nav tik viennozīmīgi perfekti rezultāti, lai uz tik ilgu ņemšanos parakstītos.
07.01.2016 23:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits