Izstāstīšu savu stāstu:-)
Esmu vienmēr krāsojusi matus tumši brūnus,bet sagribējās pamainīt uz gaišiem,man bija ĻOTI labs frizieris pie kura gāju un uzticējos, tad arī viņam teicu, ka gribas izņemt to brūno toni un varbūt gaišākus. Viņš man no pakauša izgrieza(nu protams tā lai nevar pamanīt:-D) divas nelielas matu šķipsnas un teica, ka pamēģinās vai vispār kaut kas sanāk,jo, ja esi ilgi matos smērējusi tumšo toni, tad ir ļoti grūti ātri panākt vēlamo rezultātu. Zvana man un saka, ka diemžēl abi mēģinātie rezultāti nav iepriecinoši paliekot riži,vienīgi ja nevēlos gāzt matos stipro balinātāju, kas sabeigs matus un krāsa būs, bet izskats nebūs. Labāk, lai turpinu krāsot brūnos un nestresoju...:-O
Ja godīgi,es taaaaaa sadusmojos,ka taisni gāju Spice garām Kollonas friz. iegāju un tā arī prasu: Vai variet izņemt tumšo toni no maniem matiem. Atbilde bija: PROTAMS KA VARAM :-D:-D
Tas, kā balzāms dvēselei tai brīdī bija un man neinteresēja kādā veidā viņi to darīs. Protams kad apsēdos krēslā prasiju vai nebūs riži, un viņa man atbildēja, ka nē, jo uzlikšot toni pa virsu (nu tieši tā, kā es iedomājos un vēl prātoju, kapēc mans frizieris neizdomāja, ka rižam tonim taču var uzlikt kādu toni kas nomaskē) Sīki nerakstīšu kā notika viss process, bet rezultātā, kad gāju ārā sapratu, ka pati savas spītības pēc esmu vainīg:'-(mati bija nenosakamā krāsā(nedabīgā) un man likās,kad vairs nekas neiet klāt ne kā esmu uzkrāsojusies ne uzaču tonis, ne apģērbs kādā biju.:-D
Jau pēc divām dienām pierakstījos citā friz. lai izlabo, tur tika balinātas šķipsna,s lai netraumētu atkal visus matus. Arī rezultāts nebija acīm patīkams un tagad vel raibs.
Kopumā apmeklēju vairākas friz,līdz ieguvu mazliet tuvāk tonim kā vēlējos,bet tieši tā, tonis bija, bet izskats matiem NEKĀDS
Vienu dienu braucot mašīnā saulainā dienā, paskatījos spogulī, saules apspīdēti mati izskatīgās briesmīgi, sausi,nespodri,savākt diezgan problemātiski. Rezultātā nopirku tumšo brūno krāsu un mājās nokrāsoju atpakaļ tumšos.
Tagad jau kā 5 gadus atkal krāsoju brūnus, mati veselīgi, spīd (l) un vairs nedomaju mainīt,ja nu vienīgi griezumu.
Noteikti kādai ir izdevies no tumši brūniem iegūt SMUKUS, VESELĪGA IZSKATA MATUS,bet tas ir ilgs process, kas ir jāpacieš, es nevarēju:-P