Atceros, ka Smiltenē bija superīga frizierīte Ilze, kas vismaz agrāk strādāja salonā "Akcents" (tajā pašā mājā, kur grāmatnīca). Nezinu, vai vēl tur strādā, jo kādus gadus neesmu bijusi, bet varbūt ir vērts "uzmeklēt" :)
Biju salonā Priekuļos, tas ir netālu no Cēsīm. Man un māsai izmazgāja un nogrieza matus, visai lielus gabalus, samaksājaām 10 eiro par abām. Ļoti léti, bet friziere lieliska, pašai sava salons.
Esmu lose , jo nemāku ielikt bildi. :-D:-D
https://www.google.lv/search?q=red+long+bob&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj187OC_Y3KAhWGXSwKHcZXBwQQ_AUIBigB#tbm=isch&q=red+haircut&imgrc=tkJK7hl4jshqHM%3A
Es ieteiktu salonu Valmierā AAstudija. Meitenes fantastiskas, kvalitāte super. Vienīgi cenas ir augstākas, kā citur, bet kvalitāte atsver tos izdevumus.
Cik aptuveni varētu man izmaksāt tas joks salonā - Frizē Frizū?
Nezinu, kādas cenas ir Valmieras pusē tāpēc jautāju. Agrāk frizējos Madonā, tur par griešanu + krāsošanu aptuveni 25 eiro sanāca.. :-/
Salonu "Trio" negribas ieteikt, diezgan prasti un vienkārši uztaisa, nekas wow.. nu vismaz man tāds iespaids radās. Un tur pat arī make up uzklāj neprofesionāli!!!