Es laikam dabūšu pa galvu no pārējām, bet man Kjiršu Zēna ideja ljoti patīk. Tas gan nenozīmē, ka vēl kaut kas ir jārakstā, bet kopumā-atbalstu. Fionna, visi cilvēki ir dažādi, nav tā, ka romāntiskās attiecībās nav izvirtību, tādas lietas ljoti satuvinā. Es nesekoju, ko Kjiršu Zēns rakstīja citās diskusijās, varbūt ir pamats tavam komentāram, bet dotajā tēmā laikam būšu vinja pusē.
Maad:-O Man noteikti negribētos savu draugu piekjiert pie "jaukas nodarbes":-D Nē, es zinu, ka visi to dara un tas ir labi, bet ieraudzīt būtu maigi teikt, negaidīti..:-|
Mums ir bijis brīdis, kad seks bija diez gan reti, pie tam tad attiecībās bijām mazliet vairāk kā gadu (neilgi, manuprāt). Es arī nedaudz uztraucos un runāju par to, draugs skaidrojas, ka ir stress un tā. Tagad saprotu, ka tiešam bija dēlj stresa, jo tagad es pat ne vienmēr tieku līdzi ar to gribēšanu..:-D
P.S. par to resnumu un pārējām lietām, kas saistitās ar ārējo izskatu. Tev pašai sevi jāgrib, pašai sev jāpatīk. Kāpēc otram cilvēkam jāgrib tevi, ja pati tādu kā tu negribētu. Varbūt tas neattiecas uz tavu gadījumu, bet nolēmu uzrakstīt. :-)