No Timberland man ir 2 pāri zābaku - viens pāris Earthkeepers 2.0 Moc Cupsole pilsētai, otrs Earthkeepers - neceļiem (šēņošanai). Pirku eBay no ASV, jo tur tos ražo un sanāca lētāk, nekā Latvijas veikalā. Kalpo jau 4 gadus un šobrīd ir praktiski kā jauni. Latvijas veikalā man ieteica tādu pūšamo impregnētāju - bet ne kaut kādu moderno nano - tie nekam neder, ir mēģināts. Jābūt no dabīgiem vaskiem, tad netīrumi turas pa gabalu (īpaši aktuāli tas ir ar mellenēm, kas mēģina padarīt apavus zilus) un āda nepaliek sausa. Tā kā esmu ļoti taupīgs, tad lētāk sanāk nopirkt dārgus apavus, jo tie kalpo ilgāk un ērtāki kājām, mazāks nogurums, labāki stājai. Ja pasūta ārzemēs, tad jāpiemēra Latvijas veikalā, atrodot īstais izmērs. Ja pērku kādu mazāk pazīstamu zīmolu, tad internetā ļoti plaši un ilgi pētu atsauksmes, tomēr labāk pieturos pie pārbaudītām vērtībām, nekā pēc tam nožēloju. Vēl ir jāizvairās no viltojumiem, tas īpaši raksturīgs Adidas, Nike u.tml. zīmoliem. Dabīgu ādu parasti nevilto un to ir viegli atpazīt. Vienreiz redzēju Origo Earthkeepers 2.0 Moc Cupsole pilnīgu kopiju, bet lētāku - dabīgas ādas vietā sintētika un vienīgā atšķirība - kaut kāds kreiss zīmols.