Ehh, kā es visu šito saprotu! :D Man arī ir savs dzīvoklis, bet reizēm ir tādi brīži, kad bieži palieku pie drauga. Un jā, reizēm man sajūta, ka es atbraucu pie viņa atvaļinājumā :D Nav nekas jādara, mani pabaro, viss forši ! (l) Nu labi, reizēm jau kko izdaru, bet nu sīkumus.
Bet nu tāpat es patiesībā neuzskatu, ka, ja ievācas pie drauga, uzreiz ir jāsāk darīt visas mājas lietas un viņš neko nedarīs. Viņš taču pirms tam to pats darīja, tagad vai tad visu uzgrūdīs Tev? Es agrāk dzīvoju ar šo draugu kopā (pirms pašķiršanās), un tas, ko tiešām darīju gandrīz tikai es, bija trauku mazgāšana. Arī veļu bieži mazgāju, jo pašai vajadzēja sev izmazgāt. Bet nu māju tīrījām abi. Man liekas, viņš tāpat jutās vairāk atbildīgs par dzīvokli un vairāk saimnieks, nekā es.
Un jā - ja nav vienistabas dzīvoklis, tiešām var ielīst katrs savā istabā un darīt kaut ko pats. Da arī vienistabas dzīvoklī tā var - piemēram, man patīk sēdēt virtuvē pie kompja, tāpēc, ja vajag pabūt vienai, varu arī tur pasēdēt.
No vienas puses es gribētu dzīvot kopā, bet no otras puses nu ir forši, ka Tev ir mājas, kur pati esi saimniece, ka ir sava vietiņa. Un es arī laikam neiešu dzīvot pie viņa, pirms nebūs bildinājis (ja tas notiks, protams :D ) Kaut gan neizskatās, ka viņš plāno kaut ko no tā - vai nu bildināt vai nu piedāvāt dzīvot kopā :D