Kas notiek ar Linda Leen ?

Reitings 329
Reģ: 02.01.2016
Labrīt.
Jau vakar iedomājos par to, ieraugot viņu TV. Dzelteno presi īpaši nelasu, un manas atmiņas par viņu bija- super seksīga, skaista , ļoti iedomīga sieviete. Mana interese par viņu beidzās, kad pārtrūka mūsu personīgais kontakts, apmēram pirms 5-6 gadiem.
Ik pa laikam redzu viņas bildes, un kādu rakstu. Bet uzmanību īpaši nepievērsu.

Man vienkārši nav saprotams- kā viņa ar savu raksturu ir atļāvusies kļūt par + size !? Kļuvusi pašpietiekama ??! Es nesaprotu.. :-/ Formīga viņa bija vienmēr, bet tagad.. Cmoon, es viņu gultā neņemtu.. Tiešām .. Un ne jau tas ir svarīgi, ne arī tas, ka viņa ir iekārojama.
Bet tieši kas mainījās, un pa kuru laiku. Likās ka šī dāma nekad neatļausies palaisties :-/ Nezinu, vai viņa ir precēta vai nav, bērni utt. Neko nezinu.
Varbūt kāds dažos vārdos apgaismos mani.. ?!?
02.01.2016 05:48 |

Reitings 973
Reģ: 30.06.2015
Lindai ir ļoti labas auguma proporcijas, daudzas sievietes pat ar daudz slaidāku ķermeni neizskatīsies tik labi cik Linda.
:-) lai nu ko, bet par Lindu nevar neko sliktu teikt. :)
02.01.2016 19:24 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Linda nekad nav bijusi nekada tievinaa, bet neatkarigi no taa izskataa superskaisti un superseksigi. Svara problemas vinai jau no karjeras sakuma gala bija aktualas, tikai vina iemacijas sevi pienemt un to arii izstaro. Ne velti vina tiek salidzinata ar latvijas bejonci.
02.01.2016 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits